Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

kusurda ne demek serkancım. üzme bizi böyle diyerek.:( zaten hasta ettik seni ve hiç içime sinmedi. umarım seni rahat ettirebilmişizdir. bizim bir kusurumuz olduysa sen affet bizi. eee eskişehire herzaman serkan taşdelen gelmiyor. bi kusur ettiysekte acemiliğimize ver.

serkancım en küçük ihtiyacında yapabileceğimiz bişey olursa çekinmeden arayabilirsin. elimizden geleni yaparız.. Allah yolunu açık etsin kardeşim...

serkan ve ben.. üzücü bi resim ama , serkanımızın rahatsızlığı yüzünden okunuyor.... :( şükürler olsun... aradık ve bi otele yerleşmiş. daha iyi olduğunu söyledi. yarına bişeyi kalmaz inşaah.
http://img254.imageshack.us/img254/9836/img0610dr5.jpg
Shot with (link) at 2007-08-06

bursaya yaklaşırken yüzü gülmeye başlamıştı.
http://img186.imageshack.us/img186/1019/img0614gc2.jpg
Shot with (link) at 2007-08-06

resimlerin devamını bir kaç gün içinde eya kardeşim yükleyecek. iyi forumlar dilerim herkese.

Scudo
@eYa

önemli değil abicim bende çok isterdim gelmeyi ama olmadı gerçi kütahyaya geldiğimdede dönmeme sebep olan işlerim iptal olmuş ama nasip değilmiş artık tekrar gelicem inşallah

son fotoda oturduğunuz yerde bende oturmuştum orhandasınız serkan abicim hastalığına çok üzüldüm ama sen atlatmışındır eminim tekrar geçmiş olsun abicim:)

çok çok geçmiş olsun serkan ALLAH sana güç kuvet ve sıhhat versin....inşallah eski formuna en kısa zamanda kavuşursun....

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Serkanım geçmiş olsun,son zamanlarda böyle rahatsızlanman üzdü bizleri..dikkat kendine...görüşmek dileği ile..

Tüm ekibide kutlarım yüreklerinize sağlık arkadaşlar,sevgi ve selamlarımla..

• Beğen
serkan kardeşimle telefonda görüştük 1 saat kadar önce. gayet iyi olduğunu ve bursa kemalpaşaya doğru pedalladığını söyledi. sesinden de anladığım kadarıyla gayet iyi.

can abim teşekkür ederim. keşke elimizden daha fazlası gelseydi de yapsaydık...

SEvgili serkanın bursaya geldiğini oldukça geç st 17 sularında öğrendim. Oldukça yorgun, hasta ve bir arkadaşımızın eşinin cenazesi nedeniyle moralsizdim. Serkanın gelişi doping etkisi yaptı. Kendisini aradım ve buluştuk.Uludağa çıktık (araba ile) biraz Bursada turladık ama serkan son derece halsizdi mideside hiç birşey kabul etmiyordu. Kendisine son olarak mini tedavi yaptık. İşe yaradığını duymak. hoş oldu. Bu son derece mütevazi, sıcakkalpli delikanlı ile tanışmış olmak benim için sonderece hoş bir şeydi. Güle gülesevgi kelebeği serkan Allah iniş:rolleyes: pardon pedal takımlarına zeval vermesin.

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün durağım olan Mustafakemalpaşa'ya saat 12:00 gibi vardım. Rahat bir yolculuk geçirdim. Yanlız trafik ara sıra çok sıktı. Sürekli sürekli korna basıyorlar. Sağlık durumum biraz daha iyi. Ediz Hocam'a(edi55) tedavi çok teşekkür ederim.
Uluabat Gölü ÖDA'da Leylek'ler uçuşuyordu. Her yıl Mayıs Ayı içine burada Leylek Festivali yapılıyor. Bildiğiniz gibi Uluabat Kuş Cenneti. Çok güzel bir yer.

Gün Toplam: 87.28 Km
Tur Toplam: 6573.28 Km

Geri kalan Plan;
08.08.2007 - Mustfakemalpaşa - Balıkesir
09.08.2007 - Balıkesir - Edremit
10.08.2007 - Edremit - Ezine
11.08.2007 - Ezine - Çanakkale
12.08.2007 - Çanakkale
13.08.2007 - Çanakkale - Keşan
14.08.2007 - Keşan - Edirne
15.08.2007 - Edirne - Kırklareli
16.08.2007 - Kırklareli - Tekirdağ
17.08.2007 - Tekirdağ - Silivri
18.08.2007 - Silivri - İSTANBUL

Sevgiler...

biliyorum daha geçen hafta oradaydım leylekler o kadar güzel ki bende o kadar leyleği hayatımda ilk kez gördüm :). ..
bu güzellikleri yaşamak sana dopingin en en büyüğünü veriyordur zaten serkan değil mi....
kolay gelsin çok az kaldı ......

• Beğen
@Serkan Taşdelen

Serkan'ım sorunsuz bir yolculuk olmasına çok sevindim :) Ediz abimize seni Bursa'da yalnız bırakmadığı için çok teşekkürler

Yolun açık olsun, takipteyiz ;)

öncelikle serkan'dan ve bütün BF ailesinden özür dilerim.
serkanı bursada planladığımız gibi karşılayıp ağırlayamadık(ım).
bursa ekibinin tüm BF üyeleri pazartesi günü iş dolayısıyla vakit bulamamıştır.ben serkana o daha bu tura başlamadan söz vermiştim istanbula kadar eşlik edeceğime ve senelik iznimi bu zamanda yapacağıma dair.fakat iş arkadaşımın bu haftasonu evleneceğinden vede onun fabrikadaki sorumluluğunu ben üstleneceğimden dolayı (imalat müdürlüğü)hiç vakit bulamadım hatta dün akşam saat 00:20 de işten çıkmıştım devir meselesi..
serkan tekrar özür dilerim.seni hiç ummadığın durumda elimizde olmayan nedenlerden dolayı bursada hakettiğin gibi karşılayamadık.anlayışla karşılamanı umuyorum.allah sana güç kuvvet versin eğerki istanbula varış günün pazar gününe denk gelecek olursa bi şekilde istanbula gelmeye çalışacağım.

dikkatli ol kardeşim.dualarım seninle

• Beğen
ooo bende tebrik etmeden geçmiyim başarılar allaha emanet ol serkan
fotolarını beklıos..

Vay Serkancigim,
Demek sadece 10 gun kaldi ha?
Bir yerde turunu basariyla tamamladigin icin seviniyorum bir yerde de o guzel anlamli gunlerinin sonuna geldigi icin uzuluyorum.
Gokovada gorusmek uzere,
Selamlar

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün durağım Balıkesir. Kolay bir yolculuk geçirdim. Susurluk'un meşhur Tostunu yedim ve çay içtim. Balıkesir'den Afşin Abi(vagus) ve Kayhan Abi karşıladı beni. Balıkesir'de kısa bir turdan sonra dinlenmek için eve geldik. Herşey yolunda. Yarın sabah Edremit'e doğru yola çıkıcam.

Gün Toplam: 77.42 Km
Tur Toplam: 6650.70 Km

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: cado ve cazz
Geri