Scudo Sports

Pedalbisiklet'i nasıl bilirsiniz?

ebayusuff

Forum Bağımlısı
Tepki
375
İsim
Mehmet
Bisiklet
Lapierre
ortlieb bike packer plus sitelerinde görünüyor. 417 lira. önce ödemeyi yapıyorsunuz. siparişle getiriyoruz 1 ay sonra diyor. yurt dışı fiyatı ise mesela bike24 te 500 lira. kargo ve vergisi haric. bunlar dahil 700 ü bulur yaklaşık.

şimdi böyle bi şey mümkün mü?

pedal bisikleti nasıl bilirsiniz?

alışveriş yapan oldumu özellikle çanta?

Scudo
Pedal bisikleti çok iyi bilirim mesela tubus swing modelini hiçbiryerde bulamadım benim için fabrikadan getirttiler ve gerçek esnaflar güven hat safhada.
sahibi bülen abidir ve ne isterseniz temin eder bir arayıp konuşun bence çünkü internet olayları pek iyi değil yani sitede herşey yok bu arada her hafta ortlieb çanta getiriyorlar yurt dışından yani 1 ay bekletmezler.

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
@Yiğit Kirazpınar

Merhaba yiğit :) aradım konuştum. haziranın 20 sinde elimizde olur. ancak önce ödeme yapıp ayırtmanız lazım dediler. yoksa kaladabilir kalmayadabilir dedi. yani çok ucuza oluyor. şayet dedigin gibi güvenilir iseler. alınabilir beklerim sorun değil acelesi yok.

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
Pedal bisiklet direk ithalatçı bir Dükkan. Türkiye gümrükten vergi almıyor fakat satıştan alıyor dolayısı ile yurt dışı fiyatı belli ürünlere yakın fiyat görmeniz bu yüzden. Pedal bisiklet öyle indirim yapmaz, fiyatları yüksektir ama bazı ürünlerde bir tek orada bulunuyor. Tabi ürünleri sizin gördüğünüz yerler(ebay,chainreactions) harici direk üretici firmadan alıyor olabilir. Çok eski bir Dükkan olduğundan seneler önce aldığı ithalat belgelerinin maliyetleri oldukça düşüktür. Online alışverişi bilmem ama yüzyüzeyken gerçek esnaf.

evet soru başlıkta.

en ucuz 320 lira olan ürünü 270 demişler. telefonla sordum stok durumunu birazdan size döneceğim dedi.

nasıl bilirsiniz?

Bisikletci.com adlı bir domain bulunmamaktadır. Siz bisikletcim.com demek istediniz sanırım, bu sie hakkında pek iyi yorumlar yok. Stok var deyip 2-3 gün sonra aradığınız da elimizde kalmadı gibi bir cevapla karşılaşabilirsiniz.

@Osman Tuğrul

telefondaki kaydı tekrar dinledim telesekreter bisikletci.com diyor

isterseniz bir de siz bakın

0850 433 44 77

herhalde bunlarda bisikletcim.com un ikizi :)

(link)

bisikletci.com domain olarak kayıtlı durumda. Piyasadaki jenerik domainleri toplayan firmaya ait. Sizin bisikletci.com olarak girdiğiniz sayfa tescil edilen firmanın reklam tanıtım bilgileri yer alır. Yani bisikletci.com bisikletle ilgili bir firmayı temsil etmiyor.

Mehmet Bey sizin söylediğiniz site bisiklet-ci.com
Domain kayıt bilgileri:
Registrant Name: Dogan Zorlu
Registrant Organization: Dogan Zorlu
Registrant Street: Hacifeyzullah. Mah.
Registrant City: Kusadasi
Registrant State/Province: na
Registrant Postal Code: 09400
Registrant Country: TR
Registrant Phone: +90.5353932029
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax:
Registrant Fax Ext:
Registrant Email: https://who.is/dimages/text/fd5ec48c7c572a0.png@yahoo.com

Bisikletci.com ise Ankarada bir firma adına kayıtlı. Bisikletcim.com ile ilgisi yok.

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
@Antecurs

tamam. teşekkür ettim. ararım demişti aramadılar da zaten. başka yerden alırım sorun değil. siteyi de gördüm. bisiklet-ci.com

Siteden moon 780 alınmıştır

bisikletçi.com diye bir site varsa da bisikletçim.com kadar ünlü değil ve her iki sitede güven vermiyor arkadaşlar bilgilerinize...

bisiklet-ci.com. ben güvendim, siparişimi verdim. N11 üzerinden tabii. Göreceğiz sonucu.

Geri