Scudo Sports

Pedal kesmeden gittiğiniz en uzun mesafe nedir?

@Fırat Y.

Fırat dostum bu performanstaki bisikletin ne idi. Güzel bir derece. Yaşıda hesaba katarsak süper.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Scudo
@Kudret Kurtcebe

haberlerini bekliyoruz. Bakalım pedal kesmeden yeni bir rekor gelecekmi.

@Uptown Cyclist

Beb, benim ilk yazdigimla dalga gectiniz zannettim o yuzden troll dedim :/
olay iyice karismis.
stravaya gelin derken, benim dedigime inanmiyorsaniz stravadan avin bakin, kayitli hepsi manasina dedim.
Siz dalga gecmiyormussunuz, benim size troll dedigimde de sizin dediklerinize inanmadim anlamissiniz, iyice karismis :)

Ben ilk yanlis anlamayi yapip troll dedigim icin ozur dilerim.

ayağımı yer koymadan 40 km 28 kmh ortalama ile yaklaşık %5 ortalama eğim ile

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@mithgor
Olur mu öyle şey niye dalga geçeyim.Ben de sizi yanlış anlamışım.Cümlelerimden dolayı özür dilerim.Saygısızlık etmek istemem kesinlikle.

Mesafe degil de kartpeyi ayagimi yere koymadan cikmistim o bile buyuk bi basariydi benim icin :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@mehmetsunu

valla iş zor,3 saat 45 dakika makara için ön hazırlık şart ,çıkın ise yok,yani önceden yüklenme durumu,mataraya hindistan ceviz yağı ile çay karışım yapacağım,eğimlerde durmadan mataradan içme,dudullu-göçbeyli(50km ) ve dudullu-bıçkıdere (33 km ) o etaplarda çok emek var,
eski bisiklet bu etaplarda eskidi,yolun analizi geneli düz,formulaya doğru iki eğim,akabinde ta göçbeyliye kadar bir yerde uzun eğim,göçbeyliden ta bıçkıdere kahveye inişli çıkışlı güzergah ,dönüş ise felaket sert ,özellikle bıçkıdereden sonra gelen 4.5 'km 'lik eğimler.

@cezmi özdemir hocam bir uanlislik olmasin. 40km boyunca ortalama %5 egimi nereden buldunuz?

Evet tamda çay saatinde güzel konu aldım çayımı ve kekimi bekliyorum ve okuyorum bu konuda bakalım seviye yine yerlerde olmaz umarım.:harika:

Gümüldür - Işıkkent Otogar arası 60 km. Üç buçuk saatte non stop gidildi.

Gümüldür- Seferihisar/Sığacık arası git gel 60 km yapıldı. Sığacık'ta eski kale içinde bir çay içimi kadar duruldu sadece.

Bir de Alaca-Sungurlu arası git gel 100'e yakın bir km yapıldı. Fakat ertesi gün vücut error verdi.

Bunların xrs 300 ile yapıldığı da göz önünde bulundurulursa akıl işi değil.

Xrs 030 tiagra ile şimdiye kadar en fazla 55 km non stop gidildi. Şehir içi trafikte gayr-ı nizamî bir keşif turuydu. En kısa sürede Grandfondo yapılıp buradan paylaşılacak.

Kaç km durmadan yaptığınızdan çok ne kadar sağlıklı bir sürüş yaptığınız önemli. Durmadan yol almak çok sağlıklı bir sürüş değil. Sağlam kondisyonu olmayan kimseye tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Ben 3-5 m dir herhalde [emoji1]
Valla hiç dikkat etmedim ama bir denemem gerek

@hasan454 senin yazacak birşeylerin vardır bu konuda

Edirne yol yarisini unutmusum.
70km, toplamda 700m irtifa, 29,2 ortalama ile.

• Beğen
Bursa - Susurluk arası 108 km gidiş 108 km de geliş toplamda 216 km mesafe.En fazla fotoğraf çekimi için 5 dk ve Susurlukta tost yemek için 10 dk durmuşumdur..29 Aralıktada Bursa - M.Kemalpaşa arası 88 km gidiş ve 88 km geliş toplamda 177 km .118. kmde 12 dk gıda molası.2016 da İnşaAllah 200-315 km arası Ultra tur planlarım var.Allah nasip ederse mart ayında başlayacağım.

''Pedal kesmeden'' ayrı ayrı iki kez 100 km yaptım. 150 yapmıştım ama çok molalıydı.
Şubat ayının sonunda en az 150, Mart sonunda 200, Nisan sonunda 300 yapacağım. 200 ve 300'leri ikiye bölerek yapacağım.

Ayağının yere değmemesi için ışıklarda ve kavşaklarda hiç durmuyor olman lazım, hatta bekleme bile yapmaman lazım. Bu şartı sağlayan durumlar şehirlerarası turlarımızda oldu. Trafik polisi önden eşlik ettiğinden, ışıklara ve kavşaklara gelmeden önce ilk kavşaktaki polise haber veriyor, o da kavşaktaki araçları yola çıkmasınlar diye bekletiyordu. Işıklara yaklaşınca bize kırmızı yansa bile, polis durmamamız için diğer araçları bekletiyordu. Hal böyle olunca sabah tura başlayıp sadece öğle arası duruyor, moladan sonra akşama doğru hedef şehire varıyorduk. Tabii ki grubumuzda performansı düşük olanlar veya yaşça çok büyük olanlar olunca ister istemez asıl mola noktasına gelmeden önce bir kez durduğumuz oluyordu. İşte grubun performansının eşit olduğu bir turda ayağım hiç yere değmeden 110 km kadar gitmişliğim vardır. Zaten Strava'dan bu kayda bakınca hızın hiç sıfıra düşmediği aralık fikir verecektir.

(link)

İstanbul maltepe E5'ten eskihisar feribotuna kadar 27 km pedal kesmeden ve yalovaya gectikten yaklaşık 60 km pedal kesmeden gittim.Bu arada sürdüğüm en uzun mesafe İstanbul-Yalova-Bursa gemlik günü birlik gittik geldik 190 km 240 km çıkarmayı planlıyorduk fakat kaza sonucu turumuz yarıda kaldı.Kaza konusu ise burada Çok büyük bir kaza geçirdik.

@Bahadır Gürel konuyu da dağıtmak istemiyorum ama ben de mümkün olduğunca tek başınayken isiklarda yavaslayip kontrollü geciyorum. Otomobillerin arasinda durmak, arkadan geleni kollamak, beraber hizlanmak zorunda kalmayi sevmiyorum. Sanki daha tehlikeli gibi geliyor. Galiba çoğu kisi de içgüdüleriyle böyle yapiyor. ..

Geri