Bu Sirkeci'deki pedal bisiklet bianchi servisi mi oluyor acaba? Ben eylül ayında bisikletimi Sirkeci Aslı bisikletten aldım. Aslı bisiklet ve Demircan abiye sonsuz teşekkürler. O kadar ilgili ve de insancıllar ki. Neyse konuya döneyim bir dostum kask için prowell markasını önermişti. Demircan abi satmadıklarını fakat bianchi ve salcano da bulabileceğimi söyledi. Ben de bianchi ye yöneldim. İçerideki muhabbet aynen şöyle:
+selamünaleyküm
-asdfdfg
+iyi günler merhaba
-asssfggsf
+prowell kask bakmıştım
-al işte var orda (kırmızı renk)
+siyah ya da beyazı var mı?
siyahını bulup tezgaha bırakıyor
+ne kadar?
-75 TL
piyasasına bakmıştım tabi önceden 65 TL idi en pahalısı. Bozuntuya vermeden ağız arıyorum
+küçük bir indirim yapar mısınız?
-70 olur en son daha da bekleme
+piyasada 65 TL ama(gülümsüyorum) 5 Tl nin derdinde değilim ama normal fiyatının üzerinde fiyat çekmesi ki indirimli hali bile öyle, insanı kazıklamaktan başka Bi şey değildir. Konuşma devam ediyor;
-alıyorsan al 75 TL (fiyat yine çıktı)
+almıyorum

-Tamam gel 65 olsun
hava kararmak üzere tur var ve arkadaşlara yetişmem lazım oyalanmak istemiyorum daha fazla. Kaskı alıp parasını ödüyorum. Fatura bekliyorum. Adam oralı bile değil. Bana dönerek;
-noldu? Diyor
+garantiden geçtim belki fatura falan verirsin
-kaska fatura kesmiyoruz
+ben senin faturanı kestim ama!
-kapı orda poşet de asılı
dayanamıyorum ve
+kalsın lazım olur kafana geçirirsin!
pis pis gülüyor.
olay bundan ibaret. Bahsedilen yer mi bilmiyorum. Sirkeci esnafı böyle sanırım. Aslı bisiklet harici tabi. Diğer firmaları bilmiyorum. Hepsini aynı kefeye koymak istemem.