Scudo Sports

Pedal Bisiklet nasıl kazıklar...

@enver avcı

bir buçuk sene önce sahibinden üzerinden, kalleri olmayan kırmızı platformlu bir spd pedal ilanı vardı. kutusuz durumdaydı.Aradım parasını havale ettim gönderdi(yol bisikletinde mtb ayakkabısı ile platformlu spd kullanmak daha mantıklı geldiğinden almak istedim) neyse pedal geldi çizmeden taktım bisiklete sadece bir deneme turu attım o kadar kötü bir performansı vardı ki kesinlikle kullanılacak bir ürün değildi.Bu ilk alışverişimiz değildi daha öncede bir kaç alışverişimiz olmuştu.Aradım pedalları beğenmediğimi kullanışlı olmadığını tamam parasını istemeye hakkım olmayabilir ama karşılığında başka bir ürün alıp alamayacağımı sordum .Sonuçta kutulu bir ürün değildi.Aldığım cevap bu durumun mümkün olmadığı kendisinin sadece sıfır ürün sattığı benimde sahibinden veya başka sitelerde bu ürünü satabileceğimi önerdi sanki ben ikinci el satış yapmayı bilmiyorum.Eski ilanlarıma bakarsan pedalların durumu ve ilanını göreceksin.Satılan sıfır ürün değildi kalleri yoktu.Sonuçta geri para da istemedim karşılığı ürün teklifinde bulundum.5-10 lira aşağısına forumda sattım sorun değil satmayıp evde kalsada çok zarar edilecek bir ürün değildi ama karşı taraftan gelen tavır beni çok rahatsız etmişti.O günden sonra hiçbir alışverişim olmadı.Bir defa yanlış hareket gördüğüm zaman bir daha dönmem.tanıdığım hiçbir arkadaşıma da tavsiye etmem.Alışveriş yapana da birşey demem sadece ben tercih etmem bu saatten sonra.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Scudo
Bir motor sitesinde insanlar bir servisi açıkça ilan ettiler en sonunda bu servisten açıklama geldi. Artık basında bile hileli imalat yapan firmalar deşifre ediliyor ve çok işe yarıyor.

• Beğen
Merhaba,
Bence forumdaki arkadaşların ve hepimizin iyiliği için bu tip yanlış işler yapanlar buralarda ,ilan edilmeli,ayrıca işini iyi yapanlarda mükafatlandırılmalı diye düşünüyorum. Tabiiki sonucunda yönetim karar verir ama ,bizler hakikaten ülkemizde ,bize ne sunulur ise onu almak zorunda kalıyoruz. Diğer tercihler elimize düşmüyor. Yahut yabancı sitelere bağımlı kalıyorsun. En son alışverişin inanın 25 günde geldi. Bu ne yani ,nerde ise mevsim bitecek.. İyi günler tüm arkadaşlara..

• Beğen
güzel paylaşım olmuş e internetten takip ederdim firmayı bi halt sanıp anladımki ankaradaki bizim yiba bisikletçilerinden farkı yokmuş yaşım 39 gidiyosun adamlar 12 yaşında çocuk muamelesi yapıyorlar. neyseki onları insan yerine koymuyorum buda daha az canımın sıkılmasını sağlıyor.

• Beğen
@TALHA ATEŞ

sağlık bakanlığı bile malları direk deşifre ediyor valla : ))

• Beğen
sağlık bakanlığı halkın sağlığı ile oynayan su şirketlerini ifşa etti evet bundan sonra böyle, cafe forumda açılacak önemli konulardan biride kullandığımız tüm kompenantların işlevliliğini anlatmak olmalı ve hepimiz bu sayede bilinçleniriz özellikle haçısın urban tur gibi sakat kaydıran teker görmedim ve derhal değiştirdim bu tip haçısın gibi şivalve gibi ve continental gibi maxxis gibi diğer mişlen gibi tekerlerde sorun olduğu zaman yazmalıyız.....tabi bunları satan firmalarda ondan sonra o tekerleri satmazlar....avrupa üreticileri teker konusunda türkiyedeki yollara göre bence teker üretmeli ve böylelikle biz de adam gibi tekerlere sahip oluruz....adamlar kendi yollarına göre teker üretiyorlar herhalde dünyanın en kötü yolları burda o vakit bize öyle teker lazımki kolay kolay ıslak zeminde kaydırmayan asfaltta fırtına gibi giden ve stabilizede uçan teker lazım ....

@sener_i

aynen öyle.sanki bedava veriyorlar malları.bide iplemez tavırlara maruz kalıyoruz..ama istanbulda milleti en çok kazıklayan kendini kurnaz sanan kişi bülent birson'dan başkası değil.ama fazla sürmeyecek bu şekilde yol alması.lastiğini patlatıcaz kısmetse...

Enver Abi , bana sizin kullandığınız tribar (aero bar) lazım.Ve bütün gidonlara uyumlu modeli sadece dolandırıcı firmamız Pedal Bisiklet satıyor.Oradan kesinlikle alışveriş yapmak istemiyorum.Facebook'daki fotoğraflarınızda sizinde bu barı kullandığınızı gördüm.Acaba siz nereden temin ettiniz bu barı yada başka nereden temin edebilirim bunu?

• Beğen
Davanızı destekliyorum Enver bey, bu ve bunun gibi firmalar piyasadan silinmelidir. Teşekkür ederim bizi bu firma hakkında bilgilendirdiğiniz için. Bende mesela bisikletimin ışıklandırma sistemini ebay yolu ile çin'den kargo bedava getireceğim, nerdeyse %200 daha ucuz bizim ülkemizdekilerden, hatta yedek bile alacağım kendime 2şer, 3er tane sipariş vericem vermişken...

• Beğen
@Lütfü Ekşioğlu

kardeşim burada aynı ürün mevcut.bende buradan aldım...
(link)

@Alp Aksoy
bu ışıklandırma ürünleri için önerebileceğim bir yer daha var.mahmutoğlu teknoloji.google da arat bulursunistoç da yeri.piyasadan 12-13 liraya satılan malzemeyi orada 2 liraya buldum...ve çok model seçeneği de var...

@enver avcı

Link için sağol abi.Ben de oradan alırım.Birde şu '' Mahmutoğlu Teknoloji'' dediğin yerin kendi sitesi var mı abi.İnternette genelde dekorasyon çıkıyor :)

@lütfü ekşioğlu

kartinda yazanlar bu Şekİldeydİ ama kendİ sİtesİ Çikmiyor...bu arada gİden varmi sİrkecİ taraflarina.ara sira haberdar edİn bİzİ orada durumlar nasil dİye...

@enver avcı

Abi bu gün gittim.Bütün dükkânlarda yoğunluk çok az.

Bu arada Sirkeci Aslı Bisiklette Tranz x triatlon bar var.35 TL ye satılıyor.Ben aldım bir tane.

• Beğen
@Lütfü Ekşioğlu

pedal bisiklet hariç diğerlerine üzüldüm.onun yüzünden diğerleride zarar görmez umarım... 35 liraya iyi almışsın.güle güle kullan kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Ekşioğlu
Arkadaşlar bu sirkeciye giden nedense bir daha uğramam diyor. Buradaki yorumları okuyunca gördümki bu işi bilen sağlam bütçe ayıran bisikletçilerde aynı tavırlarla karşılaşmış. Acemilik zamanlarımızdan bende şöyle bir çakallık anlatabilirmki daha bisikletim yokken sirkecide dolaşıp kron almaya karar verdim . neyse bisikleti 1250 den 1200 e düşürdü firma sahibi . sonra almaya gıtmeden nette bır arastırayım dedım ankaradakı bı fırma aynı bısıkletı kargo dahıl 870 e satarım deyınce tekrar sırkecıye gıttım elemana durumu anlattım ayıp degılmı dedım yaptıgın. sonra ankarayı aradı bana donup dedıkı daha o fıyata satamaz fıyatı bu alıyosan al. kı o adamda 870 ten kar edıyorkı satıyor. sonra ankarayı aradım 1250 fiyat çekmesinmi :) daha dun 870 fıyat verdınız ayıp degılmı bu nasıl ıs dıye usteleyınce abı sana 870 e satarız dedıler. bende o vakit kron almaktan vazgeçtim :) sanırım en iyisi netten sipariş. netten ürünü görmeden aldığınız için iade hakkınız bulunmakta. bu yüksek fiyatlara ve acayip tavırlara tepkimizi en iyi oralardan alışveriş yapmayarak verebiliriz . Uygun fiyata alışveriş yapabileceğimiz yerleri paylaşmamızda iyi olur..

• Beğen
Bende başımdan geçen bir olayı anlatıyorum. Bundan yaklaşık 1 sene önce herkesin bildiği gibi sanırım Deltayla beraber Türkiye'nin en büyük internet satıcılarından Erdoğan bisikletten 3.400 lira tamamı nakit olarak bir bisiklet almıştım. Siparişi verdik geldi 1-2 güne kutuyu açtım toparlıyorum en son bitti bisiklet baktım ön jantın mandalı yok kutuda.. E tabi aradım direk böyle böyle diye,dedim herhalde telafi ederler o kadar para verdik öncesinde de alışverişlerimiz olmuştu. Satıcı abimiz adını vermeyeceğim ama tahmin edersiniz,fabrikasyon hatası kutuya koymayı unutmuşlar diyerek öylece geçiştirdi durumu ve yapacak bir şey yok gibisinden görüşmemiz sona erdi. 10 liralık mandal için uğraşmaya değmez dedim gittim aldım bir bisikletçiden ve o gün bugündür benim gözümde bitmiştir Erdoğanlar. Ama satarken öyle güzel konuşmalar yaparlar ki inanamazsınız. Büyük esnaf olabilen,sattığı malın arkasında duran ve müşteriyi mağdur etmeyen bir firma göremedim ben Türkiye'de maalesef. Gün gelecek bunlarda yok olup gidecekler biliyorum kendilerine yazık ediyorlar sadece.

• Beğen
Ya ben daha beterini duydum... Ankara'da bir arkadaş sıfır kalitelim bir bisiklet alıyor, Bir kaç ay kullandıktan sonra lastiği patlıyor... İç lastiği çıkarıyor yapacak, bi bakıyor lastik yamalı... Daha önceden kullanılmış... Firmaya durumu söylüyor adamlar gel yenisini verelim diyor.. Bu nasıl iş...

• Beğen
Saçma sapan para hırsı yüzünden sürekli müşteri kaybediyorlar açıkçası bunu görememek bu kadar zor olamaz. Ben doğduğumdan beri ailem esnaf ve yeri geldiğinde 3-5 liralık malın bile arkasında duruyoruz,müşteriyi mağdur etmiyoruz çünkü tek bir müşteri kaybetmek demek onun çevresindeki onlarca insanı da kaybetmek demek. Allah akıl fikir versin böyle esnafa er geç görecekler yaptıkları hataların sonuçlarını.

Geri