Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@KEFERNAHUM

Merhaba Can,

Bu tarz bir mesajın yeri bence " ikinci el " kısmı. Seni tanımayan ve bu mesajını okuyan birisi neye göre senin ile bağlantıya geçecek. Forumda eski olduğun için ilan kurallarını zaten biliyorsun, resim vs eklersen daha çabuk satabilme imkanın olur.

Tesekkurler Begum, bu kare Ufuk ile ortak calismamiz, estantane ve diyafram ayari ondan; ıso, kadrajin son karari ve deklansore basmak benden, ama en buyuk guzellik tripoddan oldu tabi :))

Fotograf da en az bisiklet kadar hastalik, ben yillar once biraktim saniyordum ama birakamamisim megersem. Butun gun oyuncak gibi makinayla oynadim durdum :)

Sevgili Zeki, Mehmet konusundaki tespitin cok guzel olmus. O farazi ama gercek sohbetin devami icin yilbasini bekliyorum :)) Gerci Mehmet'e belli olmaz belki yarin belki yarindan da yakin surpriz olmayan surprizlerle gelebilir :)

o son resim güzelmiş deniz ve yeşil ..

Mehmet naptın sen gene ya.. jantlar deişmiş görduum kadarıyla bide siyahların arasına kırmızı attırmışsın Bora abi nin fikri dimi :) banada ilk gorduunde öle demişti :) we kafama çok yattı bende ilerde jantlar deişince öle kırmızı olacak arada nasipse.. Bora abi saolsun :) nese sanada hayırlı olsun bu arada XT demişsin başka parçadamı deiştirdin naptın ya...

@inferno8719

ilk kenanda görmüştüm hoşuma gitti dedim bora abiye olurmu olur dedi yaptık güzel de durdu...vites kolları sram oldu 9 lu ya geçtim ayna kol ön aktarıcı arka aktarıcı xt zincir ve göbeklerde değişti tabi...ama bitti artık başka bişey yok bundan sonra :)

pardonda yuuuh demek istiorum :) senın kadar hızlı parça deiştiren görmedim daha :) bende deiştirince aynı şekilde yapcam full xt arada belki sramler falan :) güzel güzel hayırlı olsun artık bundan sonra hiç kaza görmeden bu guzel pisletin keyfini sürersin inş..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
@inferno8719

grubumuzun en lerini çıkarsak mehmet bi çok konuda başı çeker furkancım:)

örnek: en çok parça değiştiren:)

devamını bekliyorum.(mehmet biraz kızacak ama:) )

o son resim güzelmiş deniz ve yeşil ..

@Kenan ARPAÇ

tesekkurler Kenan ve Furkan :)

bu akşam hava güzel gibi sanırım...buluşmaya ne dersiniz???caddebostan dalyan arası sürebiliriz....

@Mehmet Karaçam

Hava güzel diye yazmışsınız ama akşam anadolu yakasında sağanak yağmur bekleniyormuş. Bilginize.. Dikkatli olun arkadaşlar... İyi sürüşler

@Mehmet Karaçam

milli maç var. katılamayacağım arkadaşlar.

size iyi sürüşler

Buluşma yeriniz nere tam olarak?
migros tamam ama arkası nire?

Şu 3 gün herkes kendine dikkat etsin. işe gidip gelirken kimse boğulmasın kısaca DİKKATLİ OLUN !

• Beğen
Tepkiler: Begüm
Geri