Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@zeki günaydın
Tamam 20:45'te orada olurum.......

Kimse gelmezse biz gideriz degil mi ama......

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Scudo
işte koca bir ay bitti ve ramazan ayının sonuna geldik...ramazanda oruç tutan arkadaşların oruçları kabul olsun, sizin ve ailenizinde bayramını kutlar sağlık,mutluluk,huzur ve bolll pedallı günler dilerim...ramazan boyunca bazı arkadaşlarımızla hiç görüşemedik bazılarıyla ise ara sıra görüşüp farklı destinasyonlara pedal çevirdik, ancak bilinmesi gereken birşey varsa o da gece sürüş gurubundaki hiç kimse unutulmuş değil...herneyse fazla uzatmadan sadete gelmek istiyorum bayramın ikinci günü herkes için uygun olursa akşam caddebostan sahilde uzun zamandan beri görüşmediğimiz arkadaşlarında katılmalarıyla bir buluşma ayarlıyalım diye düşünüyorum...herkes için uygun olursa 21 Eylül akşamı saat 20:00 de buluşmak üzere...

@Mehmet Karaçam

Senin bu kelimelerine hastayım :D Olur tabi buluşuruz inş.

hoşgldınız diyorum bundan sonrakı gezılerdede gorusmek uzere..

ooooh be dunya warmış :) uzun haftalar olmuştu böle uzun ve kalabalık bısıklete bınmeyelı özlemişim çok güzel geldi walla :) yağışlar başlamadan yine rutin gezilerimize başlıyalım.. bu arada 26eylul cumartesı yanı gelecek hafta cumaresı critical mass war... gelmek ısteyenlere hatırlatma :)

bu akşam aramıza katılan arkadaşlar..hoşgeldiniz.inşallah bundan sonraki turlarımızda yine birlikte pedallarız.

topiğimizi ziyaret eden herkesin bayramını kutlarım.nice bayramlara inşallah..

epeydir gidemedğimiz pendiğe sağlam bir katılımla gittik.çok keyifliydi.mehmet olmalıydın be abi. rehanın yeni canavarını yakından görüp yeni arkadaşlarla tanıştık. pendik dönüşünde yener abinin tatlı krizi,behçet abinin ıslak hamburger krizi tutunca soluğu malum mekanlarda alıp vurduk muhabbetin gözüne:):)

bayramın 2.günü planlanan buluşmaya gelmeye çalışcam(kuvvetle muhtemel gelecem).hava iyi olur inşallah.

günün özetini dinlediniz. :) ankaradaki gelişmeleri almak üzere arkadaşımız kamile bağlanıyoruz:):):):)

Geri