Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Sular seller götürmedikçe işe bisikletle inmeye kararlıyım:D Her sabah uyandığımda pencereye çıkıp hava durumuna yerlerin ıslak mı kuru mu olduğuna bakıyorum. Bu saatten sonra minibüse binmek eziyet geliyor.:D

Scudo
Ben sabah Bostanci'ya indim ve bir 50 km yapip eve dondum. Biraz islandim ama bombos sahilde hafif yagmur altinda bisiklet surmek te pek keyifliymis....

Tam 1 haftadir surmuyordum cok ozlemisim.....

bende saat 2gibi sahile çıktım eve dönemedim altgeçit tavana kadar su dolmuştu. Tren raylarının üstünden geçtim bu seferde kaldırımın üstüne kadar çıkan su seviyesi tamamen ıslanmama sebep oldu. :D

............18/09/2009 CUMA AKŞAMI TUZLA GECE SÜRÜŞÜ LİSTESİ............

1- Zeki
2- Behçet abi
3- ?
4- ?

Buluşma saati 20:45, Buluşma yeri Bostancı bisiklet yolu başlangıcı......

Not : Cuma akşamı nöbetim olduğu için ben katılamıyorum belki dönüşte görmeye gelirim siz...katılacak herkese iyi sürüşler...

@bullshark

Valla kaç gündür,yağmur çamur,Sel.Bırakım operasyon kıyafetlerini,normal giyisilerim bile sırılsıklam.Güneş istiyorum,yıkadıklarımın kurumasını istiyorum.Bardakta bile suya tahammülüm kalmadı...:)))

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
(link) hava tahmin

18 Eylül Cuma
Gündüz 25......Gece 18 derece
Parçalı bulutlu
Rüzgar kuzey doğudan km/saatte 15

Bisi.sürüşü için ideal rakamlar.....................
.
.

............18/09/2009 CUMA AKŞAMI TUZLA GECE SÜRÜŞÜ LİSTESİ............

1- Zeki
2- Behçet abi
3- furfan
4- selim
5-yener
6-
7-
8-
9-
10-

Buluşma saatini iftar saatinin geriye gelmesi dolayısıyla 20:45 olarak belirledik.uymayan varsa 21:00 e çekebiliriz.Buluşma yeri Bostancı bisiklet yolu başlangıcı......

@zeki günaydın
Selam herkese,

Bu aksam Tuzla turu var degil mi?

ben gidiyorum valla yener abi.:) kimse gelmesede ikimiz gideriz . ama listeddeki arkadaşların hepsi gelecek(di) .

@zeki günaydın

Beni de listeye ekleyin 21.00 da oradayım.Görüşürüz

tamam 20:45 te gelemezsen beni ararsın duruma göre bekleriz.
0543 329 58 27

Geri