Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Scudo
@Kenan ARPAÇ

@naz34

Verdiğiniz fikirler ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bu akşam bir aksilik olmazsa ben de aranıza katılıyorum. Görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: naz34
Arkadaşlar merhaba,
Pazar günü inşallah Erzincan' a gidip 1 hafta kalıcam. Pazartesiden beri boğazıma kuru bir öksürük saplandı. :( Memlekete bu şekilde gitmek istemediğim için çarşamba ve cuma günlerini kendime iptal ettim. 15.06.2009 da tekrar görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın....

@mustafacan akdogan

Abicim geçmiş olsun ve sadece öksürükle yırtdığına dua et,P.tesi yolculukta başına gelmeyen kalmadı valla.Minübüs yolunda ayrıldıktan sonra başına extra birşey gelmedi umarım:dua: 15'inde görüşürüz inş. :)

@naz34

Sibel abla evet koruyucu bant var,bu akşamda onardım bakalım sabaha hayrola:045: ...Size keyifli yolculuklar :)

• Beğen
Tepkiler: naz34
arkadaşlar gidişte geçirdiğim sorun yüzünden arka attırıcımda problem oluştu sizde baya bir ilerlemiştiniz zinciri takabildim ve beni eve kadar anca taşıyacağını düşündüm taşımadıda yokuş aşşağı bindim bazende yürüdüm ama sorun yok telefonda yanımda olmadığından sizlere haber vermedim şimdiden özürdilerim herkezden görüşmek üzere :(

3 Haziran çarşamba gece sürüşüne katılanlar listesi

1- Mehmet K.
2- Kenan ( yolda kayboldu :eek: )
3- Orçun
4- Serkan
5- Ufuk
6- Yener
7- Sinan
8- Murat
9- Cemalettin
10- SibeL

Murat ve Cemalettin gurubumuza hoşgeldiniz...
Her sürüşte sizleri aramızda görmek isteriz...

Çarşamba sürüşüne katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler..

***Esmahancığım gelememene üzüldüm..
***Kenan kardeşim lütfen telefonsuz yola çıkma...:( Seni ne kadar merak
ettik biliyor musun...?
Belli etmemeye çalıştım ama başına bişi mi geldi diye içim içimi yedi...:(

Cuma akşamı tekrar görüşmek üzere arkadaşlar...esen kalın...sağlıcakla kalın...
Kendinize iyi bakın....

Not: İ.net'e geç saatlerde yazdığım için , guruba toplu yolladığım mesajları sabahları görebilirsiniz... Sabahları posta adreslerinizi ziyaret etmeyi unutmayın...Lütfen:p

@reha genç

Reha kardeş,
gece sürüşünden döndükten sonra okudum mesajını...Sağol..
Umarım artık sorun çıkarmaz teker ...Cuma gecesi sürüşüne bekliyorum....
Görüşmek üzere.......

• Beğen
Tepkiler: reha genç
Çok güzel bir gece sürüşü oldu. Ayrıca sizlerle tanıştığıma da çok memnun oldum. Bir aksilik olmadığı sürece gruba katılmayı devam ettirmeyi düşünüyorum. Umarım ümraniye'den benimle birlikte tura katılmak isteyen biri daha çıkar da herşey daha keyifli olur :)

Güzergah: Ümraniye-Bostancı-Pendik-Bostancı-Ümraniye
Toplam yol: 68 km
Ümraniye Çarşı'ya ise gece 00:15'de ulaşabildim.

Ayrıca yolda kaza geçiren 2 arkadaşıma büyük geçmiş olsun diliyorum. Herkese hayırlı geceler.

@Kenan ARPAÇ

gecmiş olsun kenan...umarım ciddi bir sorun yoktur..dönüşte de ben kaza geçirdim ama ne kaza dillere destan bir düşüş oldu:D :D

@reha genç

:) Eyvallah Reha sağol. Ogün 3 olayla kapattık geceyi. Bunada şükür. İkidir önüme kedi çıkıyor son anda durabiliyorum. Mekanik disk sağolsun.:)). Dur bakalım üçüncüsünde ne olacak. Görüşmek üzere..

@mustafacan akdogan

sen kedilerden çekiyorsun,ben kaldırımlardan :D..bi an önce iyileş katıl guruba

Aksam kaza geciren herkese gecmis olsun..

Neyse ki kimseye bisey olmadi. Umarim sansimiz hep boyle olur...

Ben simdiden uzulerek belirteyim, Cuma gunku suruse gelemiyorum.

Gorusmek uzere

sevgili naz34, sanirim adiniz sibel, ben aslinda gecen cuma katildim. ama acikcasi haftanin yorgunlugunu iliklerime kadar hissettigim bir cuma gunu, ruzgara karsi hizli bir performans gostermek istemedim. bisikletimin beni kamyon çarpmışa döndürmek istemeyeceğine emindim, onun sozunu dinledim. hem arkadasim da gelmisti, biz de beraberce sırf keyif icin sallana sallana bisiklet surmeye karar verdik. biz bu karari verirken grup coktan uzaklasmisti. yener bey haric kimse de arkasini donup bakmadi, biz de dragostan donmekte bir sakinca gormedik. sonrasında kimse buradan da ses etmedi. basima bir sey gelmeyecekse, yani öyle aşırı tepki vermeyecekseniz, birbirinizden fazla kopuk bir grup oldugunuzu soylemek isterim. "grup" kavramından bahsediyorsak yolda kaybolmak/kaybetmek ilginç bir şey, değil mi?

Yener ve Kenan Bey'lere selemi yaptıkları için tekrar teşekkür ederim bu arada.

@plin

pelin gurubun ortalama süratinin 20/25 km/h civarı olduğunu zaten defalarca söyledik...arkada kalanları tabiki bekliyoruz ama onlardan da isteğimiz çoğunluğa ayak uydurmaları..öz eleştiriye açığız fikrini belirtmişsin ancak 1 kere katılarak bu kanıya varman bence biraz aceleci bir tavır..eğer bi kaç kere daha aramıza katılırsan bu düşüncelerin hakkında yanıldığını göreceksin...

plin grubun temposu biraz karmaşık doğrudur. gruptaki değişik tempodaki diğer arkadaşların hızlarını göz önünde bulundurarak grup ilerlemiyor. belkide gruptaki arkadaşlar bende dahil yeni olduğumuz için ayarı tutturamıyor olabiliriz. bilhassa kartal pendik arası kopuşlar artıyor. doğru tespitler yapmışsınız herkez birbirini gözeterek ilerlerse anca grup olunabilir. herkezde bunu oldurmaya çalışıyor. rüzgarsız ve güzel bir günde katılım yaparsanız ne demek istediğimizi anlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: plin ve Yener ER
fiziksel aktivite temasıyla biraraya gelmiş gruplarda geride kalanlari motive etmekle beraber esas hızı en yavaş belirler, çoğunluk değil. bu kimyada bile boyle ki. ama çoğunluk konusunda da hassiyetlerim var tabi ki. zaten gruptan ayrılmaya karar verene kadar gayet tempolu sürdüm (en öndeydim yahu, ben sizi bekledim :p). sonra da koptum zaten (vazgeçmesem yine ne önden giderdim :p).
söz konusu mesafe için, bu kadar kişinin toplanıp, hafta içi akşam pedal çevirmesi demek, daha çok sosyal aktivite demektir, böyle bir güzellik, neşe, eğlence, beraberce bir şeyler yapmak demektir. uzaktan gelenlerin dönüşlerini düşünüyorsanız mola yerini ya da mesafeyi yeniden değerlendirebilirsiniz. çünkü zaten bu haliyle de mevcut sürüş spor ya da performans sürüşü değil. onun için de ayrı bir organizasyona gidebilirsiniz, katılırım bile.

mehmet bey, ilk kez katılmış olmam bazı sıkıntıları görmeme engel değil. belki bir grup organize etmedim, ama merak etmeyin çok kez gruplarla bisiklet sürdüm, üstelik çok çok daha zor rota ve uzun mesafelerle. belki de bu cürretim bu yüzdendir. ayrıca son sürüşte kaç kez aranıza katılmış olan, arkada kalan arkadaşınızı bile fark etmemişsiniz ki. üstelik kenan bey gayet hızlı sürüyordu. zaten size bahsettiğim en temel problem bu, hızlı gidiyorsunuz, yavaş gidin değil. grup değilsiniz ve olabilmek için katılımcıların tümünün uyabileceği bir tempo yakalamanız gerek. birbirimizden haberdar olabilmek için bu şart. zaten bu yakalanmaya çalışıyormuş madem, negzel. ve tabi yine katılırım.

Ben grup ile henüz bu tura katılmadım. Bisikleti çok yeni aldığım için hala kondisyonumun artması için uğraşıyorum. Genel olarak baktığımda 18-20 km hızında gidiyorum. Ancak arada sırada dinlenmem gerekebiliyor. Hal böyle olunca grubun hızının 20-25 km aralığında olduğunu bildiğim için henüz toplu sürüşe katılmadım.

Sadece geçtiğimiz pazartesi günü akşam grubun çıkış noktasına gidip herkesle bir merhabalaştım o kadar...

Şimdi yazılanları okuyunca belirli bir seviyeye gelmeden katılmama kararımın doğru olduğunu farkettim. Arkada kalıp hele ki belli bir yoldan sonra yalnız dönmek... :) Gerçi denemeden bilemem ama ortalama hıza göre ve okuduğum deneyimlere göre konuşuyorum.

En kısa zamanda biraz daha performanslı olduğumu hissettiğim bir sırada katılacağım. Ancak yukarıda Pelin Hanım'ın söylediği gibi grubun hızını gerçekten en yavaş kişi belirlerse sıkıntı olmayacaktır. Ya da belki mesafe kısaltılabilir.

Sanki böyle olursa katılımcı sayısı da daha fazla olurmuş gibi hissediyorum.

Taze fikirlerimi ben de paylaşayım istedim. En kısa sürede toplu bir sürüşte görüşmek üzere...

Grubumuzun aslinda istikrarsiz bir temposu var. Bazi aksamlar oldukca tertipli bir sekilde, kopma olmadan gidebiliyoruz ancak bazi aksamlar nedense bir turlu ritmi tutturamiyoruz.

Zaman icinde gelisecegini ve duzelecegini umdugum bir durum bu. Bu nedenle, havarlar musaade ettigi surece aksam turlarinin devam etmesi gerekir bence.

Elestriler yapici oldugu surece iyilesmeyi sagladigi icin grupla ilgili fikir ve goruslerin boyle ifade edilmesinde fayda olacaktir.

Sevgiler.......:)

umarim yikici degil de yapici bir tavrim olmustur, cunku aklimdan gecen asla yikici ya da itici olmak degil.

kaan bey, bence rahat olun, bisiklet asla herhangi bir konuda endise etmenize neden olacak bir sey olmasın, sadece hayatinizin gercek bir parcasi olsun. hem ezop’un kaplumbaga ve tavsan arasındaki yarisi anlatan fablindaki gibi 'yavas ve kararli olan yarisi kazanir' hic endise etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Kaan Aslan
Geri