@plin
Merhaba sevgili Pelin
Benim ertesi gün İst.dışına çıkacağım için katılmadığım cuma gecesi sürüşüne gelmiş ama yarı yoldan dönmüşsünüz..
Dün akşam arkadaşların posta adreslerine " gurup olmak ne demek, nasıl hareket edilmeli" konulu bir yazı yazdım..
Sadece gece sürüşlerimizde değil, umarım tüm gurup sürüşleri için bir kılavuz olur arkadaşlarıma..
Daha önce çok katılımlı sürüş yapmayanlarımız var aramızda...Yeni sürücü olanlarımız, bireysel sürüş yapanlarımız da...v.s.
Performansı yüksek olanlar da var, düşük olanlar da.. Dolayısiyle aradaki dengeyi hem performansımızı yükselterek hem de birbirimizi daha iyi tanıyarak ve gurup disiplinine önem vererek sağlayacağız..
Gurup olmanın, gurupla sürmenin zevkine varacağız..
Eleştirilerinde bi bakıma haklısın...Ama daha çok yeniyiz...Zamanla herşey rayına oturacaktır...
Mehmet arkadaşımızın dediği gibi sürüş hızı ortalamamız 20-25 arası..
Bana göre bu bile fazla...

Beni arkalardan topluyorlar arada bir...
Gece sürüşü daha yavaş pedallayarak, ayın,yıldızların, denizdeki ışıltının ve gecenin daha keyfine vararak sürülebilir diye düşünüyorum..
Ay pek bi romantik oldu canım...
Epey uzaktan katılan, üstelik işten çıkıp gelen arkadaşlarımız var..Onların dönüşlerindeki yol uzunluğunu ve geç saatte eve varacaklarını gözardı edemeyiz..Bu yüzden en uygun tempomuzu belirledik..
Bu tempoya ayak uyduramayanları da yarı yolda bırakmayız merak etme..
Hep söylüyorum, ilk başta ben, sürekli aynı tempoyu sürdüremiyorum...Bazan yetişiyor bazen arkada kalıyorum.. Yanımda herzaman bi yoldaş oluyor..

Mutlaka arka takım kaptanı olacak centilmenler olacaktır herzaman aramızda.
Zaten yolun sonunda Pendik İdo önünde toplanıyor ve ışıklardan toplu geçiş yapıyoruz daima...Ben bi an önce gel birlikte pedallayalım derim...
Merhaba Kaan Aslan
Yalnız sürüşü bırak ve biran önce guruba katıl derim..

Öndekilere yetişeceğim derken performansının nasıl geliştiğini anlamayacaksın...
İnan yalnız pedallamaktan daha zevkli toplu sürüş...Yolların nasıl bittiğini anlamıyorsun...Mola yerinde de bol kahkaha, lezzetli menemen ve mis gibi çay var...
Cuma gecesi görüşmek üzere...HerkeSi bekliyorum....