Scudo Sports

Pazarları yetmedi çarşamba akşamları geziyoruz. Aykut (şişli) Ersen (beşiktaş)

Scudo
Eve girdim. Limonatamı höpürdetirken size hemen rapor veriyorum.
Çok keyifli bir akşamı kaçırdınız.

20:30 hareket saatine 15 dakika iş maharetiyle geç başladık.
Ekibimiz de Ferdi-Sinan-Mustafa-Alican-ben ve bize yolumuzda katılan Merve vardı.

Sayıyı sakın az görmeyin. As adamlarımızın sakatlıkları ve tatilleri bizi azalttı ama yine arkadaşlık ve bisikletin keyfinden hepimiz sırıtık sırıtık gezdik.

Önce sarıyere vardık hoş sohbet hiç bitmedi.
Sonra trabyada ki yemek durağımızda tantunimsi bişeler yedik. içeceklerimizi hüpletip. Karpuzları mideye yuvarladık.
Merveyi maslağa giden yokuşta yanlız bırakmayalım derken kendimizi maslak levent yolunda eve dönerken bulduk. Sinan ve Ferdi çevre yolu ayrımından eyüpe döndüler. Alican-Mustafa ve ben yıldız ayrımından ayrıldık.
Yine çok keyifli bir turdu.
Çok keyifli idi. Umarım kıskanmışsınızdır.
:D
Katılan herkeze çok teşekkürler.

Evet çok keyifli geçti, maslak yokuşunda bomba gibiydim valla, kendime şaşırdım. Arkadaşlar besin maddelerimizi tüketirken biri bana kadans iksiri mi ne verdi?? http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/13.gif
Maslağa çıktıntan sonra temden ferdi çok kestirme bir yoldan eve ulaşım sağlattı, sağolsun epey kestirmeydi. Buna karşım 01:15 de evdeydim ve şuan işimin başındayım evelallah :p toplam 43.7 km yol yapmışım. Katılan arkadaşlarıma çok teşekkürler! http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/113.gif

@ferdionat

Çok keyifli çok dedikodulu bir akşamdı. öyle değilmi ferdiiiii :D

• Beğen
Tepkiler: Dinamo
çok keyifliydi gerçekten..
booooooooll booooll dedikodu yaptık değilmi ferdiciğimmmmmmm...;)

katılan herkese teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Dinamo
Ohhhh ohhh dedikodunuzzz boool olsuun:D ayağınız pedaldan eksik olmasıın beaaaa;)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: Ferdi ONAT
@merveö

@ers

evet sevgili arkadaşlarım.. çok dedikodu oldu ama siz çok dedikoducusunuz....... :D

• Beğen
Tepkiler: ers
@ers

ersenim bak kim burda taner burda.. özletti valla kendini ama önümüzdeki haftada yok sanıyorum.. şu gunler cabuk gecsede tatili çacuk bitsin, turları beraber yapsak.....

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz ve ers
slm millet :)
ers hadı beya kanp olayına da gır artık:D hanı kanplı gezi yapacaktık

eger vaktı oln var ise biz c.tesi hem delmece yaylasınna gidiyoz hemde yarıs var katılmak isteyn arkadslar gelebilir su anda giden arkadslar var ama iş nedenıyle yarın aksam üstu gidiyoz :rolleyes: cınarcık delmece yaylasına salaleye donusun ugramadan gıtmek olmaz herhalde :D gorusmek uzere

@bixekolik

gelecek hafta için cumartesi akşam çıkış-ağvaya varış-çadır kuruş-pazar dönüş.

size iyi eğlenceler :D

@ers

yaaa ers. ağvaya gidelim dedim ama bensiz gidin demedimki:(

• Beğen
Tepkiler: ers
c. tesi akşam yerine pazar sabahın köründe gitsek
bende gelsem nasıl olar

• Beğen
Tepkiler: merveö
şimdi ben derimki çaarşamba günü tophaneye gidelim:D

:eek: @merveö

merve tabiyki sensiz gitmeyeceğiz aklımız da hep sen olacaksın fakat cismen olamıyacaksın tüh tüh :D

Geri