Scudo Sports

Pazarları yetmedi çarşamba akşamları geziyoruz. Aykut (şişli) Ersen (beşiktaş)

Merhaba, bizde bugün Eyüp- Beşiktaş-Ortaköy-Eyüp yaptık ama saat 9 bucuk civarında Beşiktaşta olduk. Biraz daha erken gelseymişiz sizle karşılaşabilirmişiz:)
Bundan sonra fırsat bulduğum ilk buluşmanıza arkadaşımla bereber katılacağız.
Şimdiden aranıza katılmak için heyecanla bekliyorum:)
Bu arada ilginçtir muhtemelen gördüğünüz 2 kişi bizdik, kasksızdık.. İnanın ilk defa bi gezimizde kaskımızı takmadık.. Açıkçası da pişman olduk, kesinlikle yanımızda olmalıydı..bu ilk ve son olacak:)
herkese bol pedallı günler..

Scudo
siz olmanız olası değil, çünkü bizim gördüklerimiz yeniköy civarındaydı

@masculine

Mümkün olduğunca erken olacak, beşiktaş'tan tahminen 34-35 km gibi bir mesafe olması lazım. Maden rampalarına ne kadar erken ulaşırsak sıcağa yakalanmadan, o kadar iyi.

Ha bir de ben mayo da getireceğim yanımda. Denize cuplayabiliriz :)

Pazar-çarşamba olayından bağımsız olduğu için c.tesi rumeli feneri turunu ayrı bir başlık olarak açıyorum.

cumartesi akşam 5 gibi datça'ya gidiyorum, ama sabah çok erken yola çıkarsak ve erken dönebilirsek bana uygun

@uyku evi

Datça ha!!
Ben de 11 temmuz'da gideceğim.

Bisikletini de götürecek misin? Orada pansiyonda mı kalacaksın?

Ben bisikletimi götürmeyi düşünüyorum ama kafama takılan 2 sorun var:
- Yaz mevsimi, otobüsler dolu, bisikleti alırlar mı?
- Orada pansiyonlar bisikleti kabul eder mi (ya da koyacak güvenli bir yer sunabilirler mi)

Eğer bisikleti götüreceksen, tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.

Erken dönme meselesine gelince: Kalkış saatini 06:45 olarak belirledik, Mustafa (İçdağ) bey de geliyor. O deniz olayına kalmayıp hemen dönecekmiş, sen de onunla dönebilirsin. Rahatça yetişirsin diye düşünüyorum, öğleyin evde olursun. C.tesi hava 3-4 derece serinleyecek, gündüz çok zorlamaz diye düşünüyorum.

Konu aşağıdaki başlıktan devam ediyor arkadaşlar:

21 Haziran Cumartesi Beşiktaş - Rumeli Feneri gezisi (sabah erken)

benim ctesi öğlene donmem gerekiyor.teklifim fenerden ziyade, sarıyerden düz devam telli baba civarına.hafif rampa da var.yolun sona erdiği yerden de geri donus.isteyen altınkum plajı var.oraya takılır.giriş 10 ytl diye hatırlıyorum.

Bu hafta (25 haz.) nereye gidiyoruz? Ben gaza gelip cumartesi akşamından başlatıyorum : ) karşıya geçmemiz zor mu olur? Bostancı sahil mesela. Tarifeye baktım Bostancı'dan geç saatte dönmek için sadece Kadıköy-Karaköy yapabiliriz başka alternatif yok sanırım. Beylerbeyi tarafına da gidebiliriz Üsküdar-Beşiktaş motorları geç saate kadar var.Kimse sıcak bakmazsa geçen haftaki rota da çok güzeldi. Belki biraz geliştirip biraz daha uzağa gidebiliriz.

Pazar akşam turundan döndüm mesajları okudum. Mert kaptanın çarşamba akşamı gezileri artık salı günü olacak ve bu hafta birlikte yapabiliriz diye konuştuk. malum yaz saati uygulaması; geçip karşıya dondurma turuna katılıp sonra geri kadıköy hooop beşiktaş yapabiliriz.
Fikirler lütfen...

Çarşamba daha uygun aslında benim için ama çoğunluğa uyarım, ya aslında hergün yapalım bunu :) Karşıya geçmek tabiki güzel olur. Kısa bi tur mu düşünüyoruz? Gaza geldim,özledim de, biraz yol yapmak istiyorum. Bisiklete binelim, gezelimde, gerisi önemli diil..

• Beğen
Tepkiler: ers
Çarşamba 21.45'te Türkiye - Almanya Yarı final maçı olduğu hatırlatmalıyım.

maalesef bu çarşamba iş sebebiyle katılamayacağım....

Çarşamba günü Caddebostan turu maç sebebiyle
perşembeye ertelenmiş.. napalım? fikrinizi bekliyorum
ben yarın (salı) sabahtan bi tur yapıcam sanırım,
isteyenler bana özelden mesaj atabilirler..

Aykut kaza geçirdi. Şaşkın durumdayım. Tekrar geçmiş olsun. :(
@ers

@ers

geçmiş olsun arkadaşlar.....benim de ayak bilekten 2 yıl once kırılmıştı.platini vs. cabası....nasıl birşey bilirim.umarım ameliyata gerek kalmaz.acil şifalar şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: ers
Geri