Scudo Sports

Pazarları yetmedi çarşamba akşamları geziyoruz. Aykut (şişli) Ersen (beşiktaş)

@_kartal_

tamam organizasyon için yarın mert kaptanın ekibinden ve yeni tayfadan insanlarla toplantı yapacağız. başlık ona göre açılacak.
fakat mesela şöyle bir şey yapalım. erzurumlu kardeşim kartal mustafa ya görev vereyim sabahın kör vakti topla sabahçıları getir yanımıza birlikte dönelim fakat baya erken olacak söyliym.
sorun çözüldü yanılıyormuyum:D

Scudo
@merveö

Merve yapıyorum organizasyonu. şimdilik görünen şu (kesin değil)
beşiktaşta buluşuyoruz. tophaneye gidiyor çaylar ve nargilelerle sohbete dalıyoruz. ferdi, sinan, taner vb bütün arkadaşlarla seni evine bırakıp hooop biz geri dönüyoruz.
plan netleşecek. hatta kal :D

Bu arada Ayvalık için yola perşembe çıkıcam.
yani çarşamba size katılabilicem
Görüşürüz, herkese selamlar

• Beğen
Tepkiler: ers
@ers

yaaaa bu ağva için mi:(
eee ben gidiyomm, acele etmeyın beaaa

@merveö

mervecik biz dün tophaneya uğradık senden sonra ers i de bıraktık dinamo ile çayları lüppettik.. saat 24 e geliyordu kalktık ama anlatamam çayın tadını.. bu çarşamba tophane yapıyoruz değilmi grupp......

@ferdionat

yaaaaa sen sen sen nası bi insansın ya, kulaklarına sahip çık koparmak farz olduu :boese157:

@merveö

yakalayamazsin ki beni ben senden daha hızlı gidiyorum :D

@ers

tamam olar ben milleti toplarım o sorun değil ama yolu biliyomuyum diye bakmalıyım

Arkadaşlar bir karışıklık oldu. Bir kaç tane başlık açıldı.
Kafalar karışmasın her çarşamba olduğu gibi bu çarşambada geziyoruz.
bu hafta tophanede çay ve nargile keyfi.
katılımlar eyüp, fatih, beşiktaş, teşvikiye,tarabya dan olacak.
bir ekip tarabyada ki arkadaşı bırakma amaçlı sahil turu ile akşamı bitirecektir.
Gezici team pedal gurubu
ego, sinir,hırs vb kavramlardan uzak katılımı herşeyden önce tutan arkadaşlarla büyüyecektir.

@ers

Ha ha, ben buna mesaj derim işte;)

Bu arada kamp, mamp ne iş? Bensiz kamplı gezi yapmayı mı planlıyorsunuz? İçinize nasıl sinecek, ayıp be :)

• Beğen
Tepkiler: ers
@xaes

senin yerinede eğlensek olurmu peki..sen resimlerle idare edersin :)

@ers

daha ne denilebilir ki
kötü olan herşeyden uzak işte:D:D:
çarşambayı bekliyoruz

Arkadaslar söle kamp filan çadır orman keneler :) fena olmazdı aslında ...

Yeni bir gezi daha bitti...
20:30 da beşiktaşta buluştuk ekibimize yeni yüzler katılmıştı. isim hafızam kötü. onlar kendilerini hatırlatırsa sonraki turlarda ezberlemiş olurum. şimdiden af diliyorum.
tandığım ve ismini hatırladıklarım.
1.ayhan
2.cemil
3.merve
4.mert
5.fatih
6.fatih2
7.dalğıç (lütfen ismini gir unutuyorum :()
8.kasksız (lütfen sende gir ezberleyeceğim)
9.ers (ben)
10.kartal (mustafa)
11. veeee sinan (speedy)
tophanede bize
12.kıvanç
13.ferdi (rakama bak)
katıldı.
tophaneye vardık. hoş sohbetler çaylar ve adana kebap hüpletmelerle zaman su gibi aktı.
Ayhanla Cemil bakırköye döndüler.
dalğıç ve fatih yoldan ayrıldılar.
tekerlek problemi derken 11 e doğru hareketlenip bebeğ'e waffle yemeye gittik. ekibimize bebek te muzaffer katıldı. :D
VEEEEEE
Taner ve hanımı dondurmaları hüpletirken bizlere katıldılar ama ne yazıkki bisikletsizdiler.olsun çok özlemişiz. :D
kasksız ayrıldı.
oradan tempolu tarabyaya ulaştık ve merve ile merti bıraktıktan sonra maslak yolunu tırmandık.
yolda muzaffer sarıyere.
ferdi, sinan, kıvanç çevre yolundan eyüp e doğru gittiler.
musatafa fatih ve ben yıldızdan ayrıldık veeeeee
keyifli bir buluşmanın tadından hepimiz sırıtık sırıtık evimize ulaştık.:p
bir sonraki gezimizde görüşürüz.

saygı,sevgi ve sağlıkla...

Merve iyi yolculuklar, iyi tatiller.

• Beğen
Tepkiler: CenkJK
Arkadaşlar başlıklar falza oldu. Gezici team başlığından ve pazarları yetmedi çarşambalarıda geziyoruz başlığından takip ediyoruz.
haberinize.

• Beğen
Tepkiler: CenkJK
yeni bir gezi daha olursa hayrına haber verirmisiniz 0535 882 00 31 net bozukda cafelerden takip edebiliyorum

Geri