Bu iddianız tamamen yalan. Doğrusu devlet değil hükümet duruma el attı. Göndermek diye bir durum da yok. Avrupaya yapılan işlemlert dolayısıyla verilen verginin aynısını bizim ülkemiz de talep edince eski muz cumhuriyetine vergi vermek bir kesime zor geldi. Zahmet edip paypal a nedenini yazsaydınız. Ben 6 ay önce sordum. ''Mevzuatsal yönden düzenlememiz var'' şeklnde dönüş yaptılar ama vergi kaçırmadıkça gelmezler.geriye zor döner. devlet eliyle gönderildi.
İlerde devlete bulut hizmeti satacak.(link) paypal taşımıyor
Bu iddianız tamamen yalan. Doğrusu devlet değil hükümet duruma el attı. Göndermek diye bir durum da yok. Avrupaya yapılan işlemlert dolayısıyla verilen verginin aynısını bizim ülkemiz de talep edince eski muz cumhuriyetine vergi vermek bir kesime zor geldi. Zahmet edip paypal a nedenini yazsaydınız. Ben 6 ay önce sordum. ''Mevzuatsal yönden düzenlememiz var'' şeklnde dönüş yaptılar ama vergi kaçırmadıkça gelmezler.
Acaba yurt dışı bankalara havale imkanı yok mu??Geçenlerde Garmin'in sitesinden yurtdışında bir ülkenin haritasını satın almak istedim, kredi kartı nı kabul etmedi, sonra diğer kredi kartını girdim onuda kabul etmedi. Sonradan öğrendim ki Paypal Türkiye'den çıkmış. Neticesinde o gün haritayı alamadım. Garmin'e e-mail attım. Sizden GPS'i satın aldım ama sitenizden haritayı indiremiyorum ve doğal olarak GPS'i kullanamıyorum bana başka bir alternatif çözüm söyleyebilir misiniz diye. Gelen cevap üzüntü ve özür maili olarak başka bir alternatiflerinin olmadığıydı. Sonuç olarak ben bu haritayı bir şekilde yine internet üzerinden ücretsiz temin ettim. Koca Garmin Paypal harici başka bir ödeme alternatifi koymalıydı bence.