Scudo Sports

Paypal'ın Türkiye'den çekilmesi

Bu haberi duyunca bende hesabımı kapatmıştım aylar önce nolcak şimdi PayPal kartım duruyor-du. Umarım atmamışımdır.

Scudo
Arkadaşlar PayPal ne olacak? Neden bu konuyu hiçbir yerde artık gündeme getiren yok? Araştıranlar var mı? Son durum vs. nedir şeklinde? Konu güncel olsun diye yazıyorum.

Bir tiyo: Yurt dışı adresi göstererek kullanabilirsiniz. Sadece para aktarma vs. yapamıyorsunuz. Alış-veriş veya kredi kartı kullanımında sorun yok.

Bir gelişme yok herhalde. Hiç konuşulmuyor.

Paypal vergisel açıdan diğer avrupa ülkelerinde uyduğu standartlara ülkemizde de uyunca yeniden açılacağını söyleyeli aradan tam 1 yıl geçti. Yurtdışı adreslerini kullanarak getirdiğinizde maliyet yükseliyor. Ebay de alacağımız çok eşya var ama direkt banka kartımızla almak istediğimizde neden olmuyor anlamış değilim. Belki ben karşı firmaya güveniyorum, risk bana ait buna rağmen yollayın diyoruz ama bu seferde onların kanunlarına takılıyor. Ab den çıkınca ingiliz menşeili firmalarda bu mümkün olacak. Bekliyoruz bakalım.

Paypal ile yapılacak iş sanal kart ile yapılamıyor mu

@hakkında: boşluk paypal iki tarafın finansal ve mal güvenliğini sağlayan bir uygulama. Alternatifi yok gibi bir şey ne yazıkki

Eskiden banka hesabı için yaşım tutmadığından aldığım bir kart tam olarak özelliğini bilmiyorum ama şimdi güvenmediğim yerler için zırt pırt reklamı çıkan ininal kartı aldım

geriye zor döner. devlet eliyle gönderildi.

Ancak reis isterse döner.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Başlığı görünce bir an açıldı sandım😥

geriye zor döner. devlet eliyle gönderildi.
Bu iddianız tamamen yalan. Doğrusu devlet değil hükümet duruma el attı. Göndermek diye bir durum da yok. Avrupaya yapılan işlemlert dolayısıyla verilen verginin aynısını bizim ülkemiz de talep edince eski muz cumhuriyetine vergi vermek bir kesime zor geldi. Zahmet edip paypal a nedenini yazsaydınız. Ben 6 ay önce sordum. ''Mevzuatsal yönden düzenlememiz var'' şeklnde dönüş yaptılar ama vergi kaçırmadıkça gelmezler.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bu iddianız tamamen yalan. Doğrusu devlet değil hükümet duruma el attı. Göndermek diye bir durum da yok. Avrupaya yapılan işlemlert dolayısıyla verilen verginin aynısını bizim ülkemiz de talep edince eski muz cumhuriyetine vergi vermek bir kesime zor geldi. Zahmet edip paypal a nedenini yazsaydınız. Ben 6 ay önce sordum. ''Mevzuatsal yönden düzenlememiz var'' şeklnde dönüş yaptılar ama vergi kaçırmadıkça gelmezler.

Türkiye'deki Milyoner Sayısı 45 Bin Kişi Daha Arttı

Mevzuatsal düzenlemeleri olabilir bilemem ama ülkemizde tonla vergi kaçıran yada vergisini az göstermek adına türlü şakrabanlık yapanlar var. Çalıştığım firma(yabancı) ilk dönem takılmamak adına maaş zamlarını ilk 3 geçtikten sonra giriyormuş. Sorduğumda açıkça söylediler. Garip bende sevinmiştim iyi zam yapmışlar diye.

Gönül ister paypal dönsün ama zor iş wikipedia bile kaç zaman sonrasında açıldı.

Geçenlerde Garmin'in sitesinden yurtdışında bir ülkenin haritasını satın almak istedim, kredi kartı nı kabul etmedi, sonra diğer kredi kartını girdim onuda kabul etmedi. Sonradan öğrendim ki Paypal Türkiye'den çıkmış. Neticesinde o gün haritayı alamadım. Garmin'e e-mail attım. Sizden GPS'i satın aldım ama sitenizden haritayı indiremiyorum ve doğal olarak GPS'i kullanamıyorum bana başka bir alternatif çözüm söyleyebilir misiniz diye. Gelen cevap üzüntü ve özür maili olarak başka bir alternatiflerinin olmadığıydı. Sonuç olarak ben bu haritayı bir şekilde yine internet üzerinden ücretsiz temin ettim. Koca Garmin Paypal harici başka bir ödeme alternatifi koymalıydı bence.

Hesapta 2tl var çekmeye üşeniyorum :)

• Hahaha
Tepkiler: Emre Yönlüer
Geçenlerde Garmin'in sitesinden yurtdışında bir ülkenin haritasını satın almak istedim, kredi kartı nı kabul etmedi, sonra diğer kredi kartını girdim onuda kabul etmedi. Sonradan öğrendim ki Paypal Türkiye'den çıkmış. Neticesinde o gün haritayı alamadım. Garmin'e e-mail attım. Sizden GPS'i satın aldım ama sitenizden haritayı indiremiyorum ve doğal olarak GPS'i kullanamıyorum bana başka bir alternatif çözüm söyleyebilir misiniz diye. Gelen cevap üzüntü ve özür maili olarak başka bir alternatiflerinin olmadığıydı. Sonuç olarak ben bu haritayı bir şekilde yine internet üzerinden ücretsiz temin ettim. Koca Garmin Paypal harici başka bir ödeme alternatifi koymalıydı bence.
Acaba yurt dışı bankalara havale imkanı yok mu?? :kötü: Öyle olsa ne güzel olur "IBAN verin atayım"deriz :)

Düzeltme:*** Şimdi araştırdım varmış:) SWIFT diye bişey
Ama kim bilir ne kadar ücret alırlar:krktm::krktm:

Forum sitelerinde bu işleri komisyon ile yapanlar var. Ama dikkat edin dolandırılmayın.

• Beğen
Tepkiler: bisikletci
Geri