Scudo Sports

Paypal'ın Türkiye'den çekilmesi

Eksikliğini sık sık hissediyoruz. Allah, yine kavuşturur İnşallah.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Paypal ile odeme yapmak isteyen arkadaslara yardimci olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: mali.ozdemir
Eksikliğini sık sık hissediyoruz. Allah, yine kavuşturur İnşallah.
Kavuşmak bir tarafa, bu gidişle arasına yeni firmalar daha eklenecek gibi. Tek ödeme sitesi anlamında değil.

Merhaba,
Paypal ile bir yere 10€ göndermem gerekiyor. Eskiden vpn ile kullanabiliyordum ama şimdi telefon ile doğrulama vs getirmişler, kullanamaz oldum. Yardımcı olabilecek birileri çıkar mı acaba? Hem paypal kullanabilen hem de Türkiye'de banka hesabı olan birileri?

Merhaba,
Paypal ile bir yere 10€ göndermem gerekiyor. Eskiden vpn ile kullanabiliyordum ama şimdi telefon ile doğrulama vs getirmişler, kullanamaz oldum. Yardımcı olabilecek birileri çıkar mı acaba? Hem paypal kullanabilen hem de Türkiye'de banka hesabı olan birileri?

1-mobilonay net web sitesinde üyelik oluşturup yurtdışı uzantılı bir telefon numarası alıyorsunuz,
2-vpn ile yeni paypal üyeliği oluşturup (mesela ingiltere adresli) aldığınız numarayı bilgilerinize ekliyorsunuz.
3-adres seçerken varolan bir adresi seçmeye önem gösterin (otel vs. bir dükkan adresi gibi)
4-onay sitesinde oluşturdugunuz numaraya gelen onay kodunu giriyorsunuz ve işlem tamam. Geriye sadece Paypala ''kredi kartı'' bilgilerinizi girmek kalıyor.
NOT: bahsettiğim sitede paypaldan talep edilen her onay kodu için 1,5tl gibi cüzi bir rakam ödüyorsunuz. (ödeme dahil bütün bu işlem için sadece 1 defa talep ediliyor)
Kolay gelsin...

Bu işi komisyonu yapan tanıdıklarım var...

Geri