Ebay Dan 2 hafta önce ayakkabi aldim carsamba gunu elime ulaştı ama aldigin ürün farkli geldi saticiyla itibata gectim ürün farkli geldigini ve orjinal olmadigini soyledim Satici geri gonderin paranizi iade edeyim dedi paypal pazartesi gununden sonra kullanilmayacak ben parami nasil geri alacam paypaldan bunun icin nereyle gorusmem gerekiyor bilgisi olan varsa yardimci olurmu
@M.Burcu Cebesoy Oo milliyetçi gurbetçiler gelmiş yine, İngiltere veya diğer gelişmiş ülkeler irtica başvurusunu kolay kabul etse memleketin %50 si boşalır net söylüyorum, zaten vatandaşlık başvurularına olan talep bunu gösteriyor.
''Cross Border, yurtdışında bulunan bir kişiye Türkiye'den alışveriş yapma izni veriyor. Ancak bu sistemle Türkiye'den bir kişi yurtdışından alışveriş yapamıyor.'' yazıyor haberde.Onun için gelmesinin Türkiye'de yaşayanlar için pek bir anlamı yok gibi.
Güzel bir haber zapals.com ve dx.com dan alışveriş yaparken faydalanıyordum ama paypalı beklemeye değmez 2017 sonuna kadar vakti varmış. EUR bazlı yurt dışı alışverişe açık sanal kart kullanmaya devam edeceğim bir süre daha.
@baykuş97
Maximiles Select kartım var.
Yurt dışı alışverişe açık bir kart ve yurt dışı alışverişlerinin limiti karta bağlı ayrı bir EUR hesabında tanımlı.
Bu EUR hesabına bağlı sanal kartım var. Bu sanal kart ile yurt dışı alışveriş yapabiliyorum.
Maximiles Select kartı İş Bankasının maaş müşterisi olduğum için "ücretsiz" kullanıyorum, yoksa yıllık 127 TL kart ücreti asla vermem.