Scudo Sports

Paypal'ın Türkiye'den çekilmesi

@M.Burcu Cebesoy gideyim diyince gidilmiyor ki işte. Keşke o kadar kolay olsa. Japonya, İsviçre, Amerika fena olmazdı hani :D

Scudo
@Anonim
Kurulur da onu yabancı siteler arasında kim **kleyecek???:hihi::hihi:

Ama ben asıl PANASONIC gibi bir devin gittiğine üzülüyorum:(:(

İlk sayfalarda bekliyordum, 7 sayfa sonunda geldi konu buralara. Tebrikler arkadaşlar. :harika:

Konu nereden nereye geldi.......
Paypal icin nerdeyse ülke karisacak [emoji23][emoji23]

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Ebay Dan 2 hafta önce ayakkabi aldim carsamba gunu elime ulaştı ama aldigin ürün farkli geldi saticiyla itibata gectim ürün farkli geldigini ve orjinal olmadigini soyledim Satici geri gonderin paranizi iade edeyim dedi paypal pazartesi gununden sonra kullanilmayacak ben parami nasil geri alacam paypaldan bunun icin nereyle gorusmem gerekiyor bilgisi olan varsa yardimci olurmu

@M.Burcu Cebesoy Oo milliyetçi gurbetçiler gelmiş yine, İngiltere veya diğer gelişmiş ülkeler irtica başvurusunu kolay kabul etse memleketin %50 si boşalır net söylüyorum, zaten vatandaşlık başvurularına olan talep bunu gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@maboc şu olayı yaşamamak için Ebay'den alacağım sırt çantasını Aliexpress'ten satın aldım.. oradaki satıcı da 3 gün oldu hala kargoya verecek.

ah paypal ah.. senin yüzünden nelerle uğraşır olduk. Ebay'deki satıcılar hiç böyle şeyler yapmıyordu.

(bkz: mutsuzluk)

@Türka¥ 6 haziran öncesi alış verişlerde paypal güvenliği vs. hala sağlıyordu. işlem yapabilirdiniz.

@ardacakko

Güle güle. Konu hakkında sormak istedikleriniz olursa özelden yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum.

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
http://i1215.photobucket.com/albums/cc513/halilibrahimduran/ebay_zpsgtdwjsm4.jpg

paypal gitti yeni moda sanırım coin olacak. (link) gibi siteler coin ile üyelik almaya bile başlamış.

ABD den alınmış gift cardı hesabımıza eklesek alış veriş yapabilir miyiz?

Sanirim paypal artik diger ulkelerin yasalarina uydugu gibi bizim ulkemizin de yasalarina uymaya karar vermis
(link)

Benzer artisligi twitter da yapmisti sonra geldi acti ofisini
"Cok rahat konusuyordun pelin kardes"

@mehmet roy Güzel haber, zira başta ebay olmak üzere bir çok yurt dışı alışveriş sitesinden alışveriş edilemez olmuştu.

''Cross Border, yurtdışında bulunan bir kişiye Türkiye'den alışveriş yapma izni veriyor. Ancak bu sistemle Türkiye'den bir kişi yurtdışından alışveriş yapamıyor.'' yazıyor haberde.Onun için gelmesinin Türkiye'de yaşayanlar için pek bir anlamı yok gibi.

Güzel bir haber zapals.com ve dx.com dan alışveriş yaparken faydalanıyordum ama paypalı beklemeye değmez 2017 sonuna kadar vakti varmış. EUR bazlı yurt dışı alışverişe açık sanal kart kullanmaya devam edeceğim bir süre daha.

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
@baykuş97
Maximiles Select kartım var.
Yurt dışı alışverişe açık bir kart ve yurt dışı alışverişlerinin limiti karta bağlı ayrı bir EUR hesabında tanımlı.
Bu EUR hesabına bağlı sanal kartım var. Bu sanal kart ile yurt dışı alışveriş yapabiliyorum.

Maximiles Select kartı İş Bankasının maaş müşterisi olduğum için "ücretsiz" kullanıyorum, yoksa yıllık 127 TL kart ücreti asla vermem.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
Geri