@sayginyilmaz
Vallahi yazilanlari okudum, sizin mesajiniza cok güzel örnek vermek istiyorum....
Satici ilen ile sorununuz olursa ürün göndermezse vs vs... Gibin durumlarda Paypal reklam ettigi gibin size paranizi geri vermek zorunda deyil. Ben Frankfurtda yasiyorum, ve tüketici birliginde bu sirket hakkinda bircok sikayet var.Bilhasa benim 3 defa sorun yasadim......Youtubeda bircok misal ve haber var bu konuda ama malesef almanca.
Paypal reklamlarind daima garantie veriyor para iade konusunda ama sözlesme sartlarinda " paypal uygun bulursa" geri verebilir yaziyor. Kisacasi Ben 4 defa para geri iademi istedim, ebayden aldim ürün gönderilmedi diye , sadece birdefa parami verdiler.
2014 de 459€ Playstation 4 aldim ve ödedim , satici göndermedi Paypal bana parami geri vermedi. 2013de 1800€ cant seti sattim, paypal hesabimi dondurdu...neymis, kontrol amacli. Tam iki ay sonra hesabimi acdilar. Sonra internette ögrendim.Dondurduklari paralari isletiyorlarmis. ZDF kanali bu konuda arastirmasi var.Gecen yaz tatilimde 250€ gopro aldim ebayden. Satici göndermedi , sizce paypal ne yapdi ? Onlarda parami iade etmedi. Sadece bundan birkac ay önce aldim cep telefon kilifi göndermedi ebay saticisi , paypal bana 15€ geri verdi.
Ebayde birsey alirsam satarsam artik ya havale ya kredi karti.
Ben olsam ülkenin sinirindan bu sirketi iceri birakmam.....