Scudo Sports

Paypal'ın Türkiye'den çekilmesi

Alternatif olarak Ali İsmail Korkmaz Vakfı'na (ALİKEV) da bağış yapabilirsiniz:

PayPal Türkiye piyasasından çekiliyor. BDDK lisans başvurusunun kabul edilmediği için çekilme kararı alan PayPal, 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye'deki PayPal müşterileri hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacak. PayPal kullancılarının 6 Haziran 2016 tarihine kadar hesap bakiyeleri 15 TL / 10 $ / 10€ altında olan tutarları çekmeleri mümkün olmayacak. Kullanıcılar, çekmeleri mümkün olmayan miktarı internetten harcayabilecek. Eskişehir’de Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için bir araya gelen grupta yer alan ve polis saldırısıyla hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz adına kurulan ALİKEV’in destekçileri, sosyal medya üzerinden duyuru yaparak, çekilemeyen miktarın vakfa bağışlanması için çağrı yaptı.
PayPal ile nasıl bağış yapılır?

Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nın PayPal adresine ((link)) girilerek bağış yapılmak istenen tutarın yazılması yeterli. Sonrasında ise PayPal kullanıcı adı ve şifresiyle Paypal oturumu açılarak bağış onaylanabilir.

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu

İşlem tamamlandı. Sağolasın bunu hatırlattığın için :)

72399 dosyayı görüntüle

Edit: hesabımda dolar vardı genelde de dolar olur ve kalan son 7,39 doları göndermiyordu ki alabilmeniz için en az 10 dolar olması gerekiyor. Bilmeyenler bu şekilde bağışlar yaparak parasını hiç değilse değerlendirmiş olacaktır.

aynen ben de "hesapta kalsa da olur" diyerek gözden çıkardığım küçük bi miktarı gönderdim.. bunu düşünen arkadaşı tebrik etmek lazım!!!

bu arada;

"ben kullanmıyorum o halde sorun yok" gibi yorumlar yazanları cidden anlamıyorum.. illa senin kullandığın birşeylere mi sıra gelmesi gerekiyor :naslyany:

Meselenin sadece "ülkeye durmadan .ok atmak" olarak algılanmasını da anlamak mümkün değil. Bizler de bu topraklarda doğduk, bizim de atalarımız bu topraklarda yaşadı, yeri geldi kanını akıttı. Bizler de seviyoruz ülkemizi vatanımızı ve istiyoruz ki Türkiye dünyada parmakla gösterilsin ancak ülke sevmekle iktidar sevmek aynı olarak algılandığından insanlar kaldıramıyor eleştirileri. İsteyen istediğine tapsın, istediğine oy versin istediğini sevsin, yeter ki YANLIŞA YANLIŞ, DOĞRUYA DOĞRU desin. Fanatizmin lüzumu yok. Her kesim için konuşuyorum. neyse..

@Türka¥ Tuzu kuru deniyor bu şekilde düşünenlere, illa bir yerden ısırmalı ki durum, o kişi/leri de rahatsız etsin.

• Beğen
Tepkiler: sayginyilmaz
ülkeyi .oka atmak vatanseverlik, ülkeyi göz göre göre .oka atanlara laf etmek hainlik olduysa takunyalarımı giydim, ibriğimi doldurdum, paçalarımı sıvadım, tüyümü aldım geliyorum. bekle beni yeni türkiye.

Benim anlayamadığım bir nokta var. Banggood, E-Bay gibi büyük yurt dışı siteleri Paypal'sız alışverişi hiçbir şekilde kabul etmiyor. Eee şimdi Paypal da yok, yurtdışından alışveriş de büyük ölçüde yalan mı oldu yani????:acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

@Erdem Şiğva vay arkadaş vay halimize :((( İnşallah kısa sürede hallolur. Hem Türk yetkililerin hem de Paypal'ın ortak rezilliği bence bu durum. Detayları öğrendikçe görüşüm belki değişir ancak şu anki durum aynen böyle.. Bunca insanı hiçe saymışlar resmen

Hesaplarınızda kalan miktarları şöyle bi hayır işleyerek kullanabilirsiniz
(link)

https://i.hizliresim.com/v4Ly6v.png

Hayvanlar içinde şu mail adresine bağış yapabilirsiniz (haysev)
haysevder@gmail.com
(link)

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@MehmetBnl
artık bir şeylerin gerekçesi hakkında fikir yürütmeye, acabalara bile gerek yok. altındaki bit yeniği zart diye ortaya çıktı. eskiden üçkağıdın da bir raconu vardı. o kadar ayan beyan yapılmazdı. hadi firmayı dehdehleyip pazarını gasp ediyorsunuz bari biraz farklı bir isim kullansaydınız muhteremler.

yakında filistin olma yolunda hızla ilerliyoruz. paypal üzerinden ticaretini devam ettirip hayatını ve işini devam ettiren tonla insan var ülkede.
zaten paypal yakın zamanda türkiyeyi avrupa bölgesinden alıp ortadoğu bölgesine dahil etmişti. ki dubai israil gibi ülkeler paypal'da avrupa bölgesinde.
yani demek istiyor ki, sizin yeriniz suriye, ırak falan gibi bir yerde bizim gözümüzde.
ondan sonra bana bazıları kızıyor, yok avrupayı övüyormuşum, yok burayı beğenmiyormuşum, yok çekip gideymişim, yeni türkiye dediğiniz yerden paypal bile gitmek zorunda kalıyorsa, burada çok büyük bir sorun yaşanmak üzeredir, benden söylemesi.

@Ozan Yiğit Tabaş

Amerika adresi göstererek paypal hesabı açabilirsiniz. Amerika adresi veren siteler var.

@clubber

Türk bankaların kredi kartlarını bunlara tanımlamak sıkıntı çıkarır mı peki?

@clubber

Paypal hesabına kredi kartını tanımlayıp öyle alışveriş yapıyoruz ya hani, bölgemizi ABD yapınca tanımladığımız kartların bölgesinin uyuşmaması gibi bir sorun doğar mı diye şüphelendim. :)

Geri