Samet Alpak
Daimi Üye
- Tepki
- 8
- Bisiklet
- KTM
Teker dönmüyor o şekilde. Forumulax ve daha ucuzunu kullandım çok işime yaradı. Arazide 40-50 diken battığı yerde bile en az 10 patlak tamir etmiştir sıvılar. Benzer yerlere çok gittigim için sıvı bana hep lazım oluyor. Ama yeri geliyor düz yolda hızlı gitmek istediğimde oluyor. O yüzden zırhlı lastik kullanmıyorum.Formulax marka kullandım. Kendi fikrim tamamen para tuzağı bu işler.hiçbir şekilde memnun kalmadım.şuan cst platinium protector 7 artı iki yedek iç lastikle mutluyum.2 senedir cam çivi vs patlama olmadı. Sıvılar balans ve ağırlık yapıyor,belli bir süre sonra işlevini yitiyor,basınca gelmiyor.
Sıvı işini genelde serviste enjekte ettiriyorum. Eskiden doc blue alıp servise verip ordan kullan diyordum ama artık uğraşmıyorum. Özelliğini kaybedince patlağı kapayamayınca gidip doldurun diyorum devam. Acayip bir yırtılma olmadığı sürece sorun olmayacağını düşünürsek 1.5 yılda bir bşr teker için çok büyük maliyet değil aslında. İç lastik olmuş 150₺ küsür doğru dürüst olanları.Shwalbenin sıvısını ben de kullandım.dış lastik kullanılamaz hale gelecek şekilde yarılınca olusan patlak haricinde tüm patlakları kapadı. Zira iç lastiği çıkarınca yaklasik 6 ay boyunca birden çok kez patlak gerçekleştiğini ancak bunları kapatmış olduğunu, dış lastik üzerine bıraktığı sıvı izlerinden anladım. Kesinlikle patlak olayına çözüm getiriyor ama almadan önce düşündürecek kadar çok pahalı.bu nedenle bir daha almadım.bu arada kullandığım lastik patlak korumalı shwalbe big apple idi.
Formulax marka kullandım. Kendi fikrim tamamen para tuzağı bu işler.hiçbir şekilde memnun kalmadım.şuan cst platinium protector 7 artı iki yedek iç lastikle mutluyum.2 senedir cam çivi vs patlama olmadı. Sıvılar balans ve ağırlık yapıyor,belli bir süre sonra işlevini yitiyor,basınca gelmiyor.