Scudo Sports

Patlak önleyici sıvı öneri

Scudo
Kullandınız mi yüksek basıncta inme yapıyor mu. Fiyatı diğerlerine göre uygun gözüküyor
Kullandım. Ama hiç patlağa rast gelmedim . O kadar zamandır kullanıyorum ki ne dağ bisikletinde , nede yol bisikletinde patlak olmadı.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
stans ile doc blue aynı ürünler. stans üretip sıvalve doc blue adında satıyor. bende stans kullandım uzun süre tubless sistemde. yeni seri olarak muc off aldım. sorun olacağını düşünmüyorum.

Kullandım. Ama hiç patlağa rast gelmedim . O kadar zamandır kullanıyorum ki ne dağ bisikletinde , nede yol bisikletinde patlak olmadı.
Farkında olmamış olma ihtimaliniz var mı acaba. Basıncı koruma önemli benim için. korumayacaksa eğer 20 tl lik ucuz sıvı işimi görüyor zaten. Olurda patlaga denk gelirseniz guncellemenızı beklerim :). Gerçi tek patlakla zor anlaşılır bende genelde 10 larca oluyor

Farkında olmamış olma ihtimaliniz var mı acaba. Basıncı koruma önemli benim için. korumayacaksa eğer 20 tl lik ucuz sıvı işimi görüyor zaten. Olurda patlaga denk gelirseniz guncellemenızı beklerim :). Gerçi tek patlakla zor anlaşılır bende genelde 10 larca oluyor
Değerli arkadaşım inan patlağa denk gelmedim.Basınç koruma işine gelince yol bisikletinde 2 haftada bir çok az basınç kaybı oluyor.Dağ bisikletinde ise 3-4 hafta arası
basınç kaybı oluşuyor.Bu kullandığınız sibop türüne ve kalitesine göre de değişir tabi.Benim sipolar da mucoff.Ayrıca bu ürün rüştünü ispatlamış bir üründür.Youtube videoları mevcut isterseniz bir göz gezdiriniz.Saygılar...

• Beğen
Değerli arkadaşım inan patlağa denk gelmedim.Basınç koruma işine gelince yol bisikletinde 2 haftada bir çok az basınç kaybı oluyor.Dağ bisikletinde ise 3-4 hafta arası
basınç kaybı oluşuyor.Bu kullandığınız sibop türüne ve kalitesine göre de değişir tabi.Benim sipolar da mucoff.Ayrıca bu ürün rüştünü ispatlamış bir üründür.Youtube videoları mevcut isterseniz bir göz gezdiriniz.Saygılar...
Bahsettiğim olay bazen bir sürüş esnasında gerçekleşıyor bazende 1 gün sonra. Lastıktekı patlağa bağlı yani. Demekki üründe sorun yok 2-3 hafta çok uzun. Hatta patlak çok olunca sürüsun yarısında bile 65-70 den 45 psı civarına düşüyor

Teşekkür ederim bilgi için. Alıp deneyeceğim bu ay

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Güncelleme yapabilir misiniz. Psı değerini ne kadar koruyabılıyor

Güncelleme yapabilir misiniz. Psı değerini ne kadar koruyabılıyor
Lastik hareketli ise yani sık sık biniyorsanız uzun süre psı kaybı olmuyor.Ama bisiklet bir köşede duruyorsa 1 ayın sonun da yavaş yavaş basıncı azalıyor.
Askıda duran dağ bisikletimiz var ona ayda bir hava vuruyorum.Ben çok memnunum.

• Beğen
Lastik hareketli ise yani sık sık biniyorsanız uzun süre psı kaybı olmuyor.Ama bisiklet bir köşede duruyorsa 1 ayın sonun da yavaş yavaş basıncı azalıyor.

Sıvıyı, iç lastiğin içine nasıl aktarıyorsunuz?

Benim kullandığım patlak önleyici sıvı.
Bilindik süt kıvamında değil, içeriğinde doğal lateks taban ve öğütülmüş ceviz kabukları bulunuyor.
4 mm'ye kadar olan patlakları anında kapatabildiği söyleniyor. Henüz patlak olmadığından test etmiş sayılmam.

IMG_1873.jpg

• Beğen
O zaman yeterli. Formulax ile aynı işi yapiyor

• Beğen
Sıvıyı, iç lastiğin içine nasıl aktarıyorsunuz?
ben iç lastik kullanmıyorum.Tubless yani.
O zaman yeterli. Formulax ile aynı işi yapiyor
aynı işi yapıyor dur mutlaka ama önemli olan patlak sırasında sıvının davranışı.Yani patlağı kaç mm ye kadar kapatıyor ? ,Hızlı mı kapatıyor ?
yüksek basınçlarda da görevini yapabiliyor mu gibi ....

• Beğen
Markayı hatırlamıyorum ama yeşil bir sıvı kullandim lastik patladı hava basıncı düşmeden 15 km kadar lastikciye gitmistim ama tamirci sıvıdan dolayı yama yapamayacağı ni söyledi lastiği değiştirdi .bu arka lastik idi ve bir daha sıvı alıp koymadım ön lastik te 1 yıldır var herhangi bir patlama olmadı şimdilik.bence iç lastik al yedek taşı daha mantıklı.

ben iç lastik kullanmıyorum.Tubless yani.

aynı işi yapıyor dur mutlaka ama önemli olan patlak sırasında sıvının davranışı.Yani patlağı kaç mm ye kadar kapatıyor ? ,Hızlı mı kapatıyor ?
yüksek basınçlarda da görevini yapabiliyor mu gibi ....
Formulax basıncı güzel tutuyor hemen kapatıp. fiyatı fazla olduğu için bu markayı deneyeyim dedim.

• Beğen
Geri