Yaşadığım bölgeye geldiler ve sürekli taşlı (paves) yollara giriyorlar. Ama bunlar da benim gibi akıllılık yapıp toprağa kaçıyor. Yarışı yeni izleyebiliyorum, tekrar hatırlatayım da [emoji16]
@hamlet2006
Liege Bostogne neymiş? Ben taş kaldırımsız klasik bilmem, varsa da tanımam arkadaş:islik:
Haa şu ihtiyar yarışı diyorsun, Ardennes klasiklerinden. Ona Tour of Valverde diyorlar zaten. Tırmanış, iniş, tırmanış, tırmanış. Vakti gelince yaz bir yazı aç bir başlık hocam. Kaleminden bal damlıyor zaten.
Anlatımınla Çıtayı Ağrı Dağının tepesine koymuşsun bana La Redoute,Roche Faucons,Saint Nicolas anlat diyorsun.
Sizin pave taşlarınız varsa bizim de zafere uzanan kanlı yolda bitmek bilmeyen yokuşlarımız var.
Sizin Cancellaranız,Boonenınız,Saganınız varsa bizim de Valverde reyisimiz var.
Sizde bilinmezlik varsa bizde bestecisi ve söz yazarı belli Valverdemiz var
joker hakkımı @Cem cm üstaddan yana kullanıyorum.Onun anlatımı çok parlak.
@MehmetAliB. Bilirsin Avrupa'da baharın gelişi 116 yıldır Liege Bastogne Liege ile anlaşılır
Haftalardır forumu okuyorum ilk yazım ne olacak diye merak ediyordum. Böyle birşey olacağını tahmin etmemiştim. RIP Michael Goolaerts, toprağın bol olsun.
Uzucu bir durum. Canlı yayında bi anda solda uzanır halde goruldu. Ne kaza ne dusme hicbir goruntu gelmedi. Hakikaten bisiklet uzerinde iken kalp krizi mi gecirmiş ? Yoksa kaza sonrası bir durum mu var? Aynı ozel etapta yaklasık 5 dakika once yine movistar lı biri kendi kendine dusmuştu ve o da abondone oldu sanırım.
Guvenlikle ilgili bir sorunsa mutlaka onlem alınmalı. Bugun formula-1 de daha hızlı gitmekten ziyade daha guvenli gitmek adına bir cok uygulama getiriliyor. Hatta bunların bir cogu seyir zevkini de azaltan uygulamlar ama once saglık.
Bu kadar profesyonel seviyede bisiklet uzerinde kalp krizini kabullenmek istemiyorum. Saglık kontrolleri , nabız olcer, diyetisyenler , doktorlar ...