Scudo Sports

Paris Roubaix 2018

VERANDA'S WILLEMS - CRELAN takımından 23 yaşındaki kaza yapan Michael Goolaerts kalbi durmuş, şuan hastahaneye götürüyorlarmış. :(:(

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Scudo
Birkaç gündür serin gidiyordu ve dün gece hafif yağış olmuş. Arkasından öğlene doğru ısınan hava (dün de aşırı kuru bir sıcak vardı) ve yükselen nem yarışçıları bir hayli zorlamıştır. Geçmiş olsun diyelim, iyileşir umarım. Daha 23 yaş [emoji17]

Cemal Ç.

Evet sagan tek basina spartacus gibi kacar alir mi yoksa telpstra yetisir mi?

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
GVA düşmüş ben göremedim, geri yakaladı ya adamları:confused: Bunu hep yapıyor, bırakmak yok adamda

@H. T Herkes onu bekliyor aslında, Sagan bitirişi yapabilecek mi? ortalık gergin,
Bastır Sagan!

Ekleme: Bastır GVA!:D

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut ve H.T
@MehmetAliB. Terpstra,GVA,Sepvanmarcke ve Stuyven çok geç uyandı.

• Beğen
Saganin gidonunda bir sikinti var. Sanirim kitleme mekanizmasi calismiyor. Eli surekli orada. Sprinte kalkinca gidondan dolayi sikinti cekmez umarim.

@hamlet2006 Göreceğizz:krnz:

QuickStep'in taktiğini iyi bozdular, en azından ilk ikisini, birinci A planı atakta Gibert'i GVA yakalattı, ikinci B planı atakta Stybar'ı Degenkolb'la bozdu, Sagan'da yeter ulan dedi, şu an çok güzel gidiyor

Sagan 55 km kala iyi bir rouleur olmadığı halde Cancellara vari bir atak yaptı.Veledromda Sagan sprintle Dilier i geçerek ismini tarihe yazdı.

PETER SAGAN!!!
2018 Roubaix Fatihi
Ekran Görüntüsü (9).png
Bayanlar ve baylar, Sagan kazanamaz diyenler, unutmayın ki ''Rube demokratik yarıştır, ödülünü en çok isteyene, en çok hak edene verir.'' Burda takım başarısı yoktur, sporcu başarısı vardır, burda strateji yoktur, bacak vardır, burda mantık aramayın, duygu vardır, saf güç vardır, Burası Roubaix
Ekran Görüntüsü (11).png

Duyduk duymadık demeyin, bundan gayri er meydanında, divanda, bazarda, dergahta ve de bergahta Peter Sagan klasikçi olarak anılacaktır. Rube Fatihidir, canımız, ciğerimiz, yiğidimizdir.

düzeltme: ilk yayınlanan sonuç listesi hatalı olduğu için doğru sonuç listesi eklenmiştir

Dosyalar

• Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    288,7 KB · Okunma: 127
Burada ilk ona girmek bile acaip zor iş,,,,:eek:

@H.T

Acaip bir süpriz,,,,,bu paris rube böyle,,kazananı önceden tahmin etmek zor,,,

@MehmetAliB.

Valla ben masumum mehmet ali dostum,,,ben demedim:D

@H.T
Bendim abi. Bir Saganci olmama ragmen kazanamaz diyordum. Ama kazandi. Sagan ve camiasindan özür dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB. ve H.T
Helal olsun Sagan Kardeş :harika:

• Beğen
@MehmetAliB.
Ben demistim abi. Ama kendimce hakli sebeplerim de vardi. Tebrikler Sagan. Ama sondan 3cü sektörde Saganla Dilierin konuşmasini acaip merak ediyorum. Ne konuştular, nasil anlaşma yaptilar acaba?

• Beğen
Bu arada saganin bu yarista kullandigi bisikletin tam olarak modeli nedir? Sanirim gidondan suspansiyon sistemi varmis.

Sagan müthişti yine. Son 8 km de biraz yorulur gibi oldu ama iyi bitirdi.

• Beğen
Klasikler, büyük turlar ne zaman olursa olsun ilgiyi hakeden büyük olaylar ancak bisiklet tarihinde durağan bir zamana denk geldik malesef.

Youtube dan eski yarışları izliyorum ve diyorumki nerede o Greg Lemond vs Bernard Hinault , Lance Armstrong vs Marco Pantani, Eddy Merckx vs Roger De Vilaeminck rekabetleri.. :(

Geri