Scudo Sports

Paris Roubaix 2018

@Kudret Kurtcebe O0ovw o anlar başka Kudret baba. Yıl 2010, yer Rube cehennemi. Spartaküs tüm peletona ''Siz Hepiniz Ben Tek'' dedi. Bitiş çoooook uzakta görünürken atağını çekti, herkesi devirdi. O anlar başka Kudret baba. Bisiklet tarihine girer bu anlar. Yetinmedi öndekileri birer birer silkeleyip, o ne silkeleme, isyan ettirdi adamlara, tek başına velodrama girdi.

O videonun devamı var. Reyisin, kaya gibi adamın nasıl ağladığını görürüz, nasıl bir aile babası olduğunu görürüz, nasıl şakır şakır başka dilleri konuştuğunu görürüz. Efsanedir Spartaküs!

Scudo
@MehmetAliB.

Bu adamın üstüne adam tanımam, hepimiz tüm amatör ve pro yarışcılar onu örnek almalı.

@MehmetAliB.

Rodriguez ile kapışmasi var,rüzgarına yatmış arkasından cancellara 'yı takip ediyor.öne geç dedi cancellara ,yermi,geçmedi rodriguez,cancellara sinirlendi,tempoyu düşürdü,peloton arkadan. Yetişti,ama cancellara işi bırakmadı,ikinci oldu,rodriguez hava aldı

Kıçımın kenarından geçecekler ama üzgünüm ki gidemeyeceğim. Bir bahçe düzenlemesi işine giriştim ve yarım bırakırsam içişleri bakanı beni asar [emoji16] Sayın @hamlet2006 siz de kusuruma bakmayın lütfen [emoji17]

Cemal Ç.

@hamlet2006 ustam gerçekten elimde olmayan nedenlerden dolayı gidemem o ortama. Ne kadar bu işi ben yapmıyormuş gibi görünsem de eşim hayatta üstesinden gelemez yalnız [emoji17] Gerçekten bende çok istiyordum. Ama zaten TeVe'de izlemek daha iyidir sanırım. Sürekli onların yanındasın gibi [emoji1] Gerçekten çok yakınımdan geçiyor ama şartlar uymuyor işte. Bakabilirsiniz isterseniz, "Caudry" adında ufak bir yer. Hatta "Saint-Quentin" denen yere gezi yapmıştım [emoji16]

Cemal Ç.

Yarın bakalım ne olacak?
Sagan'ın şansı da yanında olursa,yarışı alır sanki..

@ahlaksız
Bütün katılan yarışçıların kazanma ihtimali var. Saganda bu ihtimallerin içinde tabikii takımı onu taşırsa bitişe kadar. Takımından yardım almaz ise zor gibi görünüyor. Sagan Flandernden sonra peletonun Quick Stepse karşı yeterince yardımlaşma yapmadığından şikayetçi olmuştu bir reportajda. Tom Boonen ise verdiği reportajda Saganın yakınmayı bırakıp başkalarının tekerinde durmak yerine kendide peleton ile çalışırsa birşeyler yapabileceğini aksi halde kimsenin Saganı bitişe taşımak istemediğini söylemişti. Bu yarıştada aynısı olur gibime geliyor. Şayet takımı yada peleton ile çalışmaz ise kazanma ihtimali düşer.

Quick steps Flandernde yarıştığı takımın aynısı ile katılıyor, bence yarışı domine edecek olanda onlar.

Takip ettiğim bir bisiklet sitesinin yazarları şu şekilde favori listesi hazırlamış. Yıldız sayıları kazanma ihtimallerini ifaede ediyor.

***** Niki Terpstra, Greg Van Avermaet
**** Sep Vanmarcke, Peter Sagan, Zdenek Stybar
*** Oliver Naesen, Philippe Gilbert, John Degenkolb, Wout Van Aert
** Gianni Moscon, Yves Lampaert, Jasper Stuyven, Dylan Van Baarle
* Edvald Boasson Hagen, Alexander Kristoff, Edward Theuns, Luke Rowe, Arnaud Démare, Mads Pedersen, Magnus Cort Nielsen, Timo Roosen, Daniel Oss, Jens Debusschere

Yayın linki paylaşan olursa çok seviniri.

5 yıldızlı sektörleri yazayım ben de. L'équipe'in sitesinden Türkçeye çevireyim.
Tam harita burda: (link)

Tahmin edilen saatleri sitedekine 1 saat ekleyip yazdım Fransa'yla 1 saat var diye aramızda, yanlış çıkarsa kızmayın :D

Büyük harita: (link)

19. Trouée d'Arenberg

Son 95,5 km
Mesafe: 2400 m
Seviye: ★★★★★
Tahmin edilen saat: 16:00 - 16:20 arası
11. Mons-en-Pévèle

Son 48,5 km
Mesafe: 3 km
Tahmin edilen saat: 17:05 - 17:35

04. Le Carrefour de l'Arbre

Son 17 km
Mesafe: 2,1 km
Tahmin edilen saat: 17:47 - 18:20
Bağlantı(?): Camphin-en-Pévèle à Baisieux

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Alfamedya üzerinden opera tarayıcısı ile izlerseniz ekranı ayırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Bugün eve geldiğimde harika bir kargo sürpriziyle karşılaştım. Sevgili @hamlet2006 bana Spartaküs'ün posterini göndermiş. Tam da Roubaix zamanı, tam da Cancellara'nın 2010 zaferini konuşurken, yok böyle bir şey:krktm::):harika:

Fotoğrafın fotoğrafı pek anlaşılmıyor ama, normalinde gidon bandına kadar belli oluyor, poster çok güzel, öyküsü üstteki videoda var zaten
DSC_0072 (2).JPG
Üstat çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum, niye zahmet ettin, sağol, varol:)

@MehmetAliB. Google'a @MehmetAliB. yazarsan Paris Roubaix çıkar.
Paris Roubaix yazarsan Spartacus;
Spartacus yazarsan Aranberg;
Aranberg yazarsan 2010 yılı çıkar.
Bunlar bir şans değil Efsane
Şans olan tam da bugüne denk gelmesi.
Güle güle kullan sevgili dostum ve hemşehrim.Duvara asıp kullanman en büyük dileğim.İnşallah hoşuna gitmiştir.

Geri