Scudo Sports

Oyun tavsiyeleri

En son geçen haftalarda Duvar Sürüngeni'nin PC'ye dönüştürülen versiyonunu (Marvel's Spider-man Remastered) ele geçirdim. Sallanıp duruyorum gökdelenlerin arasında.
Ha bir de örümcek refleksleri ve hisleri de bayağı keyif veriyormuş. :)

Scudo
Command and conquer generals zerohour. 20 yıl oldu belki . Ama hala 🔥🔥🔥 ateş eder. Tavsiye edilir.
Lazer USA
Nuke Çin favorimdir.
Bu arada hava atmak gibi olmasın bende hem PS 5 Hem de PC var ama oyun oynayacak zaman yok. 😡
Resident Evil 4 Remake bekliyorum.

Hellblade Senua's Sacrifice. Grafikleri hikâyesi karakteri ışıklar rtx ayrıntıları sinematografik yapısı sesler... Tam bir başyapıt. Film izler gibi oynadım. Grafikleri beni benden aldı

Bi Call of 2 ve Age of 2 etmez ikisi de :) Üniversitedeki arkadaş grubumuzla nerdeyse her gün oynardık, var mı hala oynayan acaba?
9 yılda 4000 saat cs:go oynadım, oyundan tanıştığım, takım oluşturduğum 100'e yakın insan oldu. Bu kitlede aynı zamanda strateji oynayan kişi sayısı sadece "1". Sen de gördüğüm 2. kişi oldun. Ben de diğer oyun tiplerine ısınamıyorum tipik fps'ciler gibi. "Bunun neyinden zevk alıyolar?" derken buluyorum kendimi. Starcraft 2 ve Dota 2 denedim. FPS'ci gelip, FPS'ci gideceğim gibi duruyor :agla:

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
9 yılda 4000 saat cs:go oynadım, oyundan tanıştığım, takım oluşturduğum 100'e yakın insan oldu. Bu kitlede aynı zamanda strateji oynayan kişi sayısı sadece "1". Sen de gördüğüm 2. kişi oldun. Ben de diğer oyun tiplerine ısınamıyorum tipik fps'ciler gibi. "Bunun neyinden zevk alıyolar?" derken buluyorum kendimi. Starcraft 2 ve Dota 2 denedim. FPS'ci gelip, FPS'ci gideceğim gibi duruyor :agla:
99 senesinde bilgisayarda oynadığım ilk oyunlardan biriydi Age of Empires 2, sonradan arkadaş ortamında CoD2'ye alıştım. O yüzden aslınde bende ikisi birden var, yoksa FPS gibi olmuyor hiç biri :)

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Şöyle bi saptamam vardı, FPS ile başlayanlar diğer oyun türlerini oynamıyor, sevemiyor. Ama MOBA, strateji, RPG ile başlayanlar FPS'yi oynuyor. Teorime +1 oldun :kahve:

• Beğen
Şöyle bi saptamam vardı, FPS ile başlayanlar diğer oyun türlerini oynamıyor, sevemiyor. Ama MOBA, strateji, RPG ile başlayanlar FPS'yi oynuyor. Teorime +1 oldun :kahve:
Valla bende hemen hepsi var 5 sene MOBA, 10 yıl cıvarı mmorpg, FPS desen çocukluktan beri CS versiyonları ve hala oynuyorum. RPG tarzı, rts strateji ve turn based (total war &age of) , browser (Travian strateji) 10 sene, ancak uzun zamandır moha cod tarzını oynamıyorum sevmiyorum artık hikaye tabanlı fps leri. Mmorpg ve fps favorim. Birisi kışın boşlukları dolduruyor dıgerıde akşam boş vakitlerde 1-2 maç takılma

Saymadıgım tür kalmadı galiba :D araba yarışı ve futbol 15 sene önce severdim :) bu kışı boş geçirdim sadece CS go ile. Planım Black desert a tekrar baslamaktı. Güzel takım olsa MOBA zevkli aslında. Büyük grup olunca sağlam bi mmorpg hepsini tokatlar. Tabi knıght gibi demode full p2w olanları demiyorum(5-6 sen oynadım pvp sunucu bile açtım zamanında ama zamani gelince bırakmak gerekiyor çok güzel yeni alternatifler var cunku). Mmorpg de hiç sevip ısınamadıgım türde izometrik mmorpgler.

97 yılında ilk bilgisayarımda Quake1 ile başlayıp Q2, Half Life, Cod serisi vb. devam ettim. Sonraları Age of Empires serisi (mythology hariç) ve Starcraft serisi de beni aşırı sardı. Hatta Quake ve Cod ile defalarca sabahlamış olsam da SC2 serisi satın aldığım ilk ve tek oyundur. Hala pc'yi açınca bir iki el atarım. Bana da -1 yazabilirsin :)

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik

97 yılında ilk bilgisayarımda Quake1 ile başlayıp Q2, Half Life, Cod serisi vb. devam ettim. Sonraları Age of Empires serisi (mythology hariç) ve Starcraft serisi de beni aşırı sardı. Hatta Quake ve Cod ile defalarca sabahlamış olsam da SC2 serisi satın aldığım ilk ve tek oyundur. Hala pc'yi açınca bir iki el atarım. Bana da -1 yazabilirsin :)

Öncelikle bunu buraya yazmalıyım ki ben de strateji oyunlarına hakim değilim. Onun yerine, çoğunlukla RPG oyunlarına daha çok sardım.

Aslında ben de Abdülkadir gibi ilk FPS oyunları ile asıldım oyunlara. Doom, Quake, Duke Nukem, Wolfenstein, Cod. serileri, Battlefield vs... derken sonrasında onlarla birlikte bir sürü yarış oyunları ve yine onlarla birlikte 3. göz aksiyon (Tomb Raider gibi) oyunlarını da oynar oldum. Ama en son, en fazla ve gerçekten işte gerçek oyunlar bunlardır dediğim, hikayesiyle de, konusuyla da, görselleri ve oynanışları ile de büyüleyici olmayı başaran bazı oyunlar oynadım. Tamam strateji değiller. Geneli RPG oyunlar ama bana gerçekten de FPS tarzı oyunlar için; "ne yani, oynadığım FPS'lerde bütün olay, sadece nişan alıp vurmak mıydı" (Tabii ki o kadar basit değil ve öyle de değil) diye sorgulatan oyunlar oldu. Uzayda, ortaçağda, mistik dünyada, vahşi batıda.... Mass Effect serisi, Elder Scrool serisi (Oblivion ve Skyrim), Witcher 3, Elden Ring, Red Dead Redemption 2...

Şunu söyleyebilirim ki bence, hazır grafikleri yenilenmiş kaliteli ve Türkçe desteğiyle Witcher 3 oynamadıysan mutlaka ama mutlaka denemelisin. Akabinde de bir Red Dead Redemption 2, hatta çok zor olan ama bambaşka duygular ve absürt bir dünyaya sokan Elden Ring. Bu oyunların yönetim ekranlarına ve oynanış mekaniklerine hakim olana kadar sabretmelisin. Ama sonrasında offffff deme ihtimalin çok yüksek. Bana şu an bir tercih sorsalar; en süper grafiklerle, en ünlü ve en son FPS ya da yeni yapılacak bir Witcher 4; sadece birini seçebilecek olsam hiç düşünmem. Önceliğim Witcher 4 olurdu. Ya da Elder Scrools 6 mesela. Yapım aşamasında amaaa 1 numaraya koyabilirim yani. Ha ama FPS lere de kötü bakıyorum sanılmasın. Kesinlikle çok keyifliler. Ama tercih söz konusu olursa, önceliğim artık FPS değil.

Beni rpg oyunları bayıyor. Hiç sevmem. Elden Ring denedim yine olmadı.

Bu tür dışında herşeyi oynarım. Oynadım da.

İnsanların yaşam şartları ve buna bağlı yaşam tarzları değiştikçe oyun alışkanlıkları da değişiyor. Çok iyi bir pc setup 'ım var. Kulaklığı kafama takamıyorum bile. En fazla hafta sonları günde yarım saat vakit ayırabilirsem oyun oynuyorum artık. Çok kısıtlı bir zaman olduğu için de ya araba yarışlarından birini oynuyorum ya da RDR2, death stranding gibi bir kaç görev yapıp çıkabileceğim hikaye oyunları.

Yoksa biz bilmez miyiz naxxramasta örümcek tamelemeyi, bf'de roketle heli düşürmeyi, mayınla tank patlatmayı, cities'de şehir kurup eko başkanlık yapmayı, warzonda 200 mermili pkm ile araçları kevgire çevirip küfür yemeyi, cod 2 de bayrak ele geçirmeyi......

...cod 2 de bayrak ele geçirmeyi......
Abi şu nasıl müthiş bir şeydi yav, eşim doğuma girdiğinde çocuğun sesini duymayı beklerken bayrak savunmasında beklerkenki kadar gerilmemişimdir 😝

Eskiden internet kafelerin ilk çıktığı dönemlerde ki oyun ortamını özlüyorum. O zamanlar crack vb gibi şeyler bulunmuyordu bir oyunu oynamak için CD sırası bekliyorduk. Red alert 2, Max Payne, Mid town madness, cs 1.5, Delta Force. Nerede o güzel günler.

Abi şu nasıl müthiş bir şeydi yav, eşim doğuma girdiğinde çocuğun sesini duymayı beklerken bayrak savunmasında beklerkenki kadar gerilmemişimdir 😝

En keyif aldığım Tunus haritasıydı. Siperlerin arasında ne depar atardık bee.

• Beğen
Eskiden internet kafelerin ilk çıktığı dönemlerde ki oyun ortamını özlüyorum. O zamanlar crack vb gibi şeyler bulunmuyordu bir oyunu oynamak için CD sırası bekliyorduk. Red alert 2, Max Payne, Mid town madness, cs 1.5, Delta Force. Nerede o güzel günler.
Bir zamanlar, çoluk çocuğun, gençlerin bir numarası Half Life'dı. Peşinden CS oldu. O dönemler çocuklar Haylayf diyorlardı :). Ben de arkadaşımın internet kafesine ziyarede geldiğim bir gün. Hayatımda ilk defa online CS oynamıştım. Cafedeki gençlerin teklifi ve ısrarıyla bir masaya oturdum. Herkesi öldürdüm ve bayrağı aldım. :) Beni kaldırdılar masadan. "Abi sen ne biçim oynuyorsun ya!" demişlerdi. Hahahah, demiştim ki, sizin gibi koştur koştur, zıp zıp oynamıyorum. Gerçek bir asker gibi dikkatli, gerekirse uzun süre sabırla pusuda, gerekirse uzun süre sürünerek. :)

Bir zamanlar, çoluk çocuğun, gençlerin bir numarası Half Life'dı. Peşinden CS oldu. O dönemler çocuklar Haylayf diyorlardı :). Ben de arkadaşımın internet kafesine ziyarede geldiğim bir gün. Hayatımda ilk defa online CS oynamıştım. Cafedeki gençlerin teklifi ve ısrarıyla bir masaya oturdum. Herkesi öldürdüm ve bayrağı aldım. :) Beni kaldırdılar masadan. "Abi sen ne biçim oynuyorsun ya!" demişlerdi. Hahahah, demiştim ki, sizin gibi koştur koştur, zıp zıp oynamıyorum. Gerçek bir asker gibi dikkatli, gerekirse uzun süre sabırla pusuda, gerekirse uzun süre sürünerek. :)
Abi aynı şekilde benim çocukken takıldığım kafe de senin gibi oynayan büyüklerimiz vardı. Adamlar sat komandosu gibi odaklanırdı oyuna. Half life crossfire ve bounce haritaları efsaneydi. Genelde deprem kurmak yok beyler diyip aradan bir kişi kaçar kurardı. CS de ayna yapmadan oynayanlar nadirdi. Çok uzun senelerdir internet kafeye gitmedim ama adım gibi eminim ki eski ortamlar artık yoktur diye düşünüyorum. İşin komik yanı o zamanlar nasıl bir akıl sağlığına sahipsek atom bombasını deprem zannediyorduk... tüm kafece.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
2006li yillarda knight online. Dunya oyun tarihindeki nirvanadir bence.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri