suyunsesi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.542
- İsim
- Turgay
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
Lazer USACommand and conquer generals zerohour. 20 yıl oldu belki . Ama hala 🔥🔥🔥 ateş eder. Tavsiye edilir.
CoD 2 🫡Bi Call of 2 ve Age of 2 etmez ikisi deÜniversitedeki arkadaş grubumuzla nerdeyse her gün oynardık, var mı hala oynayan acaba?
Gerildim, mutlu oldum, heyecanlandım, duygulandım, özlem duydum..CoD 2 🫡
9 yılda 4000 saat cs:go oynadım, oyundan tanıştığım, takım oluşturduğum 100'e yakın insan oldu. Bu kitlede aynı zamanda strateji oynayan kişi sayısı sadece "1". Sen de gördüğüm 2. kişi oldun. Ben de diğer oyun tiplerine ısınamıyorum tipik fps'ciler gibi. "Bunun neyinden zevk alıyolar?" derken buluyorum kendimi. Starcraft 2 ve Dota 2 denedim. FPS'ci gelip, FPS'ci gideceğim gibi duruyorBi Call of 2 ve Age of 2 etmez ikisi deÜniversitedeki arkadaş grubumuzla nerdeyse her gün oynardık, var mı hala oynayan acaba?
99 senesinde bilgisayarda oynadığım ilk oyunlardan biriydi Age of Empires 2, sonradan arkadaş ortamında CoD2'ye alıştım. O yüzden aslınde bende ikisi birden var, yoksa FPS gibi olmuyor hiç biri9 yılda 4000 saat cs:go oynadım, oyundan tanıştığım, takım oluşturduğum 100'e yakın insan oldu. Bu kitlede aynı zamanda strateji oynayan kişi sayısı sadece "1". Sen de gördüğüm 2. kişi oldun. Ben de diğer oyun tiplerine ısınamıyorum tipik fps'ciler gibi. "Bunun neyinden zevk alıyolar?" derken buluyorum kendimi. Starcraft 2 ve Dota 2 denedim. FPS'ci gelip, FPS'ci gideceğim gibi duruyor![]()
Valla bende hemen hepsi var 5 sene MOBA, 10 yıl cıvarı mmorpg, FPS desen çocukluktan beri CS versiyonları ve hala oynuyorum. RPG tarzı, rts strateji ve turn based (total war &age of) , browser (Travian strateji) 10 sene, ancak uzun zamandır moha cod tarzını oynamıyorum sevmiyorum artık hikaye tabanlı fps leri. Mmorpg ve fps favorim. Birisi kışın boşlukları dolduruyor dıgerıde akşam boş vakitlerde 1-2 maç takılmaŞöyle bi saptamam vardı, FPS ile başlayanlar diğer oyun türlerini oynamıyor, sevemiyor. Ama MOBA, strateji, RPG ile başlayanlar FPS'yi oynuyor. Teorime +1 oldun![]()
Şöyle bi saptamam vardı, FPS ile başlayanlar diğer oyun türlerini oynamıyor, sevemiyor. Ama MOBA, strateji, RPG ile başlayanlar FPS'yi oynuyor. Teorime +1 oldun![]()
Şöyle bi saptamam vardı, FPS ile başlayanlar diğer oyun türlerini oynamıyor, sevemiyor. Ama MOBA, strateji, RPG ile başlayanlar FPS'yi oynuyor. Teorime +1 oldun![]()
97 yılında ilk bilgisayarımda Quake1 ile başlayıp Q2, Half Life, Cod serisi vb. devam ettim. Sonraları Age of Empires serisi (mythology hariç) ve Starcraft serisi de beni aşırı sardı. Hatta Quake ve Cod ile defalarca sabahlamış olsam da SC2 serisi satın aldığım ilk ve tek oyundur. Hala pc'yi açınca bir iki el atarım. Bana da -1 yazabilirsin![]()
Abi şu nasıl müthiş bir şeydi yav, eşim doğuma girdiğinde çocuğun sesini duymayı beklerken bayrak savunmasında beklerkenki kadar gerilmemişimdir 😝...cod 2 de bayrak ele geçirmeyi......
Abi şu nasıl müthiş bir şeydi yav, eşim doğuma girdiğinde çocuğun sesini duymayı beklerken bayrak savunmasında beklerkenki kadar gerilmemişimdir 😝
Bir zamanlar, çoluk çocuğun, gençlerin bir numarası Half Life'dı. Peşinden CS oldu. O dönemler çocuklar Haylayf diyorlardıEskiden internet kafelerin ilk çıktığı dönemlerde ki oyun ortamını özlüyorum. O zamanlar crack vb gibi şeyler bulunmuyordu bir oyunu oynamak için CD sırası bekliyorduk. Red alert 2, Max Payne, Mid town madness, cs 1.5, Delta Force. Nerede o güzel günler.
Abi aynı şekilde benim çocukken takıldığım kafe de senin gibi oynayan büyüklerimiz vardı. Adamlar sat komandosu gibi odaklanırdı oyuna. Half life crossfire ve bounce haritaları efsaneydi. Genelde deprem kurmak yok beyler diyip aradan bir kişi kaçar kurardı. CS de ayna yapmadan oynayanlar nadirdi. Çok uzun senelerdir internet kafeye gitmedim ama adım gibi eminim ki eski ortamlar artık yoktur diye düşünüyorum. İşin komik yanı o zamanlar nasıl bir akıl sağlığına sahipsek atom bombasını deprem zannediyorduk... tüm kafece.Bir zamanlar, çoluk çocuğun, gençlerin bir numarası Half Life'dı. Peşinden CS oldu. O dönemler çocuklar Haylayf diyorlardı. Ben de arkadaşımın internet kafesine ziyarede geldiğim bir gün. Hayatımda ilk defa online CS oynamıştım. Cafedeki gençlerin teklifi ve ısrarıyla bir masaya oturdum. Herkesi öldürdüm ve bayrağı aldım.
Beni kaldırdılar masadan. "Abi sen ne biçim oynuyorsun ya!" demişlerdi. Hahahah, demiştim ki, sizin gibi koştur koştur, zıp zıp oynamıyorum. Gerçek bir asker gibi dikkatli, gerekirse uzun süre sabırla pusuda, gerekirse uzun süre sürünerek.
![]()
Matmata ve ToujeneEn keyif aldığım Tunus haritasıydı. Siperlerin arasında ne depar atardık bee.