ÇaNakkaLeRuHu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 5.488
- İsim
- MuHammeT
- Bisiklet
- Merida
ya evet içim acıdı benim de ama bu arkadaş baya yarışlara falan katılıyor bi bildiği vardır dedim sanırım yokmuş@qtay arkadaş bisiklet nasıl yıkanır yapmıyor show yapıyor o yüzden böyle yıkanmaz tabiki 😱
Öyle yıkanırsa ne kadar rulman varsa eline alır yakında 😠
Bisikletin suyla yıkanması önerilmiyor ıslak kuru bezle silinmesi daha hoş olur.
Eğer yıkanacaksa da tepesinden aşağıya doğru yıkanmalı. 👍 Yatay değil dikey yıkanmalı yani
6000 km önce göbekleri açıp greslerini yeniledim ve o zaman da öyle çok kötü durumda değildi jantlar. Şimdi de akıcılıkları gayet güzel. Dışarıda da sürüş sırasında yağmur yağıyor, su birikintisine giriliyor, diğer araçlar su sıçratıyor bisikletin kullanıldığı ortamlar da %100 kuru değil yani. Suyla temasa dayanıklı aletler bunlar. Bisikletlere şekerden yapılmış muamelesi yapmaya gerek yok.@turbotx150 genç arkadaşım en son ne zaman jantınızı bakıma götürdünüz?
Sanırım sizde tabanca ile yakın mesafeden yıkıyorsunuz ki savunuyorsunuz.Bisikletlere şekerden yapılmış muamelesi yapmaya gerek yok.
Yok ben bahçe hortumu kullanıyorumSanırım sizde tabanca ile yakın mesafeden yıkıyorsunuz ki savunuyorsunuz.
Aklınızda bulunsun, araba boyasını bile söküyor o tabancadan çıkan suyun basıncı. Hatta su jeti ile metal bile kesilebiliyor.