Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 24.748
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
195 bin izlenme ve 30 bin beğeni almış bu videobu tazyikte su ile yıkamak sağlıklı mıdır:
5.10
Murat abi senin yıkaman madde ile ruhun birleşimi gibi olmuş. Bende senin tekniğe yakın bir şekilde yıkıyorum.@Muhammet Ağrı, @Cemal Ç. Ben bisikletlermimi senelerdir yukaridaki video seklinde yikiyorum ve bugüne kadar ne rulmanlari elime aldim nede bisikletin biryerine birsey oldu. @turbotx150 arkadasimizin dedigi bisikletlere sekerden yapilmis muamelesi yapmaya gerek yok.
Senelerdir nasil yikadigimi su linkden izleye bilirsiniz.
Bisikleti yikama 2 (Videoyu izleyin...)
Yanlis anlasma icin kusura bakma, ben dikey yazisini görmemisim. Tabiki bu tür yikamalrin bir usülü var ve tabancadan cikan suyun basinci 80bari gecmemesi gerekiyor.@Murat Cömez saygıdeğer ağabeyim ben de yıkanacaksa dikey girilmeli dedim videolarınıza baktığımda dikey tutuyorsunuz suyu yani olması gerektiği gibi bana sorarsanız bir iki bisikleti olan adam hiç suya sokmasın alsın eline ıslak kuru bez güzelce silsin diyorum. Başka da bir şey demiyorum saygılar sunarım...
Şimdi daha iyi oldu sayın hocam.😊Yanlis anlasma icin kusura bakma, ben dikey yazisini görmemisim. Tabiki bu tür yikamalrin bir usülü var ve tabancadan cikan suyun basinci 80bari gecmemesi gerekiyor.