Scudo Sports

Ortalamam

BİLGE

Üye
Tepki
65
Dün öğretmenimiz herkese ortalamasının kaç olduğunu söyledi ve benim ortalamam 5 düşüyormuş. Çok sevindim ee budurumda takdir alıyorumm!!!:D (zaten aklımdan geçmişti taktir alacağımm:D )annem ve babam çok sevinecek...

Scudo
Tebrik ederim Bilge :) Hem başarılı bir öğrenci olduğun ve hem de çok düzgün bir Türkçe kullandığın için.

bencede bi hediyeyi hakediyosun bilge....sana hediye olarak rep veriyorum canımmm.....:):):).........başarılarının devamını dilerim....

kocaman afferim sana Bilgeciğim başarıların daim yüzündeki tebessüm her zaman seninle olsun canım kardeşim..
sevgilerimle

@BİLGE

Süpersin Bilgecim. Tebrik ediyorum.;) Eee sana o zaman İstanbul tatil yolları göründü demektir.
Babana selamlar.
Hoşçakal.

tebrikler canım:) umarım hayatın boyunca hep böyle devame dersin...

@BİLGE

bravooooo tebrikler

basarılarının devamını temenni ederim..

Allah'ım o ne güzel bir yazıdır. Noktası, virgülü hepsi yerli yerinde. Msn dili kullanan abilerin, ablaların sana örnek olacağına, sen onlara örnek oluyorsun. Umarım hep bu şekilde devam edersin öğrenim hayatın boyunca. Bisikletin nasıldır bilmiyorum, ama çok iyi bir bisikleti haketmişsin ;) Tebrik ederim.

Tebrikler Bilgecim, harikasın. Hayatının hep böyle başarılarla, böyle güzel bir gülümseme ile sürmesini dilerim.
Sevgiler...

Insallah tadini doyasiya cikarirsin Bilge:)

Sakin taviz verme:D:p

ne güzel bi duygu.kutlarım bilge.başarılarının devamını dilerim....

Bilge haziran sonu ya da temmuz başı gibi antalya tatiline gelme ihtimalimiz var,eğer gelebilirsek söz sana bir hediye alacağım. :D Tebrik ediyorum başarını.

tebrikler bilge ilerde bu başarıların sonuçsuz kalmaz emin ol başarılarının devamını dilerim

Geri