Bende yakın zamandır gerek olumlu yorumları ile gerek
@Özcan tavsiyesi ile ihtiyacım doğrultusunda moon vortex 1300 aldım,birazda batarya çıkarılabilir avantajını hesap ederek aldım (ki) maalesef o konuda yanılttı beni 😀 bataryası maalesef standart al tak 18650 değil(eksi ve artı kutup standart dışı aynı yerde)bende İstanbul'da yaşamanın avantajlarını kullanarak Perpa-Karaköy- Sirkeci vb her türlü yeri gezdim ve pilinin muadilini bulamadığımdan sonra vardığım sonuç,ancak kullandığımız stok batarya öldüğüne emin olduktan sonra üzerindeki özel devre bir başka 18650 pil üzerine entegre edilip yeniden kullanılabilir hale getirmek.
Moon pili uzun vade üzmeyecek biliyorum fakat benim amacım uzun sürüşlerde powerbank taşımak yerine yedek olarak pil taşımaktı..olurya bataryası ölen arkadaşlar,internet üzerinden standart 18650 pil aldığınızda feneri çalıştırmazsınız ama onun yerine el beceriniz varsa kendi ölü bataryası üzerinden devresini alarak,yeni aldığınız 18650 bataryaya aktararak işe yarar hale getirebilirsiniz..yada pil işinden anlayan birilerinden yardım alabilirsiniz.. umarım yeterince açıklayabilmişimdir,mobil üzerinden yazıldığı için şimdiden imla ve kelime hatalarını mazur görün