mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.764
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Supernova E3 veya Busch Müller IQ-XDinamolu ön lamba tavsiyesi istiyorum
Sirius pro'yu ben de tavsiye ederim, bence fiyatını hak ediyor.arkadaşlar bu forumdaki tavsiyeler sayesinde;
ön far için Moon RIGEL MAX 1500
arka aydınlatma için Moon Sirius Pro 350
aldım
ikisinden de çok memnum , tavsiye ederim
Moon RIGEL MAX 1500 ön aydınlatma için çok çok yeterli, karşıdan gelenleri rahatsız etmesin diye baya öne doğru ayarladım. Montajı çok kolay.
Moon Sirius Pro 350 ise özellikle smart modda çalıştırıldığında içindeki hareket sensörü sayesinde freni algılayarak, normal çalışma modunu bırakıp, otomobillerdeki gibi parlak şekilde fren ışığı yakması çok etkili. Süper bir hava katıyor ve güvenlik için de çok önemli
ben de herkese tavsiye ederim.
Türkiye de gerçekten çakal "usta" Sorunu var. Aslında biraz uğraşsa ikiside yapar ama işi ufak görüp başından savıyor. O kadar çok başıma geliyor ki. Birşeyin bozulmssı üzülmüyorum onu hakkıyla tamir edecek usta bulamamak beni sinir ediyor.Merhaba. Elimde 6'lı ön far var. Bir anda çalışmayı kesti. Şarj oluyor ancak çalışmıyor. Yurtdışından alındı. Elektrik teknik servisleri biz yapamayız diyorlar, oto elektrikçilere gidin diyorlar. İkisi de birbirine yöneltiyor. Ben bu farı nerede tamir ettirebilirim?
(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)329946 dosyayı görüntüle
Merhaba. Elimde 6'lı ön far var. Bir anda çalışmayı kesti. Şarj oluyor ancak çalışmıyor. Yurtdışından alındı. Elektrik teknik servisleri biz yapamayız diyorlar, oto elektrikçilere gidin diyorlar. İkisi de birbirine yöneltiyor. Ben bu farı nerede tamir ettirebilirim?
(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)329946 dosyayı görüntüle
Asgari ücret 22.104 lira.Muhtemelen elektrik ustası maaşını asgari ücretin 4 katı kadar hesaplıyordur.Yani 90.000 lira(tahmin)Merhaba. Elimde 6'lı ön far var. Bir anda çalışmayı kesti. Şarj oluyor ancak çalışmıyor. Yurtdışından alındı. Elektrik teknik servisleri biz yapamayız diyorlar, oto elektrikçilere gidin diyorlar. İkisi de birbirine yöneltiyor. Ben bu farı nerede tamir ettirebilirim?
Abi işin garip tarafı ustanın tutumu ''Aslan,tavşan peşinden koşmaz'' tadında ama biz ''çakal'' diyoruzTürkiye de gerçekten çakal "usta" Sorunu var. Aslında biraz uğraşsa ikiside yapar ama işi ufak görüp başından savıyor.
Abi dediğin gibi yeni düzen artık bizi bazı şeyleri kendimizin yapması yönünde zorluyor.Merhaba, emin olum çok zor bir iş değildir ama işte kolay ve çok para hırsı ustalarımızın gözünü bazen kapatabiliyor. Benzer durumlarda ustayla uğraşmıyorum. Söküp bakıyorum, muhtemelen kopuk bir kablo, soğuk lehim veya patlak led vardır. Az biraz elin takım tutuyorsa ve lehim becerin varsa yapabilirsin diye düşünüyorum. Çevrende biraz anlayan dostunuz varsa oda bakabilir.
Hocam çok haklısın. Sırf bu yüzden ben zincir-göbek bakımından akort ayarına kadar her şeyi kendim yapıyorum, gerekli aletleri zaman için x de ihtiyaç oldukça aldım, bilmediğim işleri de YouTube'dan izleyip öğrendim. İşinde iyi bile olsa istisnalar hariç çoğu ustanın benim özendiğim gibi özenmediğini zaman içinde öğrendim.Türkiye de gerçekten çakal "usta" Sorunu var. Aslında biraz uğraşsa ikiside yapar ama işi ufak görüp başından savıyor. O kadar çok başıma geliyor ki. Birşeyin bozulmssı üzülmüyorum onu hakkıyla tamir edecek usta bulamamak beni sinir ediyor.
Batch Numbers: 0423-AA, 0723-AA, 0923-AA, 1023-AA, 1123-AA, 11A23-AA & 0124-AA.Knog, Blinder serisinin dört modelinin pillerinde yanma riski bulunduğu için geri çağırma duyurusu yaptı.
(link)
Ufak işler büyük işleri getirir. Bu mantıkla baltaya sap olunmaz.Asgari ücret 22.104 lira.Muhtemelen elektrik ustası maaşını asgari ücretin 4 katı kadar hesaplıyordur.Yani 90.000 lira(tahmin)
90000/30=3000 lira yömyesi. 3000/7,5=400 lira saatlik ücreti.Usta 1 saat uğraşsa sizden 400 lira istemeli.Sizin vermeyeceğiniz muhtemel,adam uğraşmaz.Usta haklı haksız demiyorum ama bu da işin matematiği.
Abi işin garip tarafı ustanın tutumu ''Aslan,tavşan peşinden koşmaz'' tadında ama biz ''çakal'' diyoruz
Abi dediğin gibi yeni düzen artık bizi bazı şeyleri kendimizin yapması yönünde zorluyor.
3 yere daha sordum. Biz yapamıyoruz diyorlar. Parası önemli değil hocam. Yeter ki tamir olsun.Asgari ücret 22.104 lira.Muhtemelen elektrik ustası maaşını asgari ücretin 4 katı kadar hesaplıyordur.Yani 90.000 lira(tahmin)
90000/30=3000 lira yömyesi. 3000/7,5=400 lira saatlik ücreti.Usta 1 saat uğraşsa sizden 400 lira istemeli.Sizin vermeyeceğiniz muhtemel,adam uğraşmaz.Usta haklı haksız demiyorum ama bu da işin matematiği.
Abi işin garip tarafı ustanın tutumu ''Aslan,tavşan peşinden koşmaz'' tadında ama biz ''çakal'' diyoruz
Abi dediğin gibi yeni düzen artık bizi bazı şeyleri kendimizin yapması yönünde zorluyor.