Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

HP MJF ile bastırdım ve çok daha iyi bir sonuç aldım, tusitanın gopro mountu ile de tam uydu, şimdi bunu wahoonun altına monte edicem son halini paylaşırım

IMG_7479.jpegIMG_7480.jpegIMG_7482.jpeg

Son düzenleme:
Scudo
Dinamolu ön lamba tavsiyesi istiyorum

Bisiklete takılmış hali
IMG_7517.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve MakRo
arkadaşlar bu forumdaki tavsiyeler sayesinde;

ön far için Moon RIGEL MAX 1500

arka aydınlatma için Moon Sirius Pro 350

aldım

ikisinden de çok memnum , tavsiye ederim

Moon RIGEL MAX 1500 ön aydınlatma için çok çok yeterli, karşıdan gelenleri rahatsız etmesin diye baya öne doğru ayarladım. Montajı çok kolay.

Moon Sirius Pro 350 ise özellikle smart modda çalıştırıldığında içindeki hareket sensörü sayesinde freni algılayarak, normal çalışma modunu bırakıp, otomobillerdeki gibi parlak şekilde fren ışığı yakması çok etkili. Süper bir hava katıyor ve güvenlik için de çok önemli

ben de herkese tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
arkadaşlar bu forumdaki tavsiyeler sayesinde;

ön far için Moon RIGEL MAX 1500

arka aydınlatma için Moon Sirius Pro 350

aldım

ikisinden de çok memnum , tavsiye ederim

Moon RIGEL MAX 1500 ön aydınlatma için çok çok yeterli, karşıdan gelenleri rahatsız etmesin diye baya öne doğru ayarladım. Montajı çok kolay.

Moon Sirius Pro 350 ise özellikle smart modda çalıştırıldığında içindeki hareket sensörü sayesinde freni algılayarak, normal çalışma modunu bırakıp, otomobillerdeki gibi parlak şekilde fren ışığı yakması çok etkili. Süper bir hava katıyor ve güvenlik için de çok önemli

ben de herkese tavsiye ederim.
Sirius pro'yu ben de tavsiye ederim, bence fiyatını hak ediyor.

Merhaba. Elimde 6'lı ön far var. Bir anda çalışmayı kesti. Şarj oluyor ancak çalışmıyor. Yurtdışından alındı. Elektrik teknik servisleri biz yapamayız diyorlar, oto elektrikçilere gidin diyorlar. İkisi de birbirine yöneltiyor. Ben bu farı nerede tamir ettirebilirim?

(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)1000040838.jpg

• Üzgün
Tepkiler: Atasoy
Merhaba. Elimde 6'lı ön far var. Bir anda çalışmayı kesti. Şarj oluyor ancak çalışmıyor. Yurtdışından alındı. Elektrik teknik servisleri biz yapamayız diyorlar, oto elektrikçilere gidin diyorlar. İkisi de birbirine yöneltiyor. Ben bu farı nerede tamir ettirebilirim?

(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)329946 dosyayı görüntüle
Türkiye de gerçekten çakal "usta" Sorunu var. Aslında biraz uğraşsa ikiside yapar ama işi ufak görüp başından savıyor. O kadar çok başıma geliyor ki. Birşeyin bozulmssı üzülmüyorum onu hakkıyla tamir edecek usta bulamamak beni sinir ediyor.

Yapılmayacak bir şeyi yok ancak ilgilenecek birini bulmanız lazım. Etrafınızda elektronikten anlayan biri varsa rica edin yardımcı olur.

Knog, Blinder serisinin dört modelinin pillerinde yanma riski bulunduğu için geri çağırma duyurusu yaptı.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Amanita

(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)329946 dosyayı görüntüle

Merhaba, emin olum çok zor bir iş değildir ama işte kolay ve çok para hırsı ustalarımızın gözünü bazen kapatabiliyor. Benzer durumlarda ustayla uğraşmıyorum. Söküp bakıyorum, muhtemelen kopuk bir kablo, soğuk lehim veya patlak led vardır. Az biraz elin takım tutuyorsa ve lehim becerin varsa yapabilirsin diye düşünüyorum. Çevrende biraz anlayan dostunuz varsa oda bakabilir.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006

Asgari ücret 22.104 lira.Muhtemelen elektrik ustası maaşını asgari ücretin 4 katı kadar hesaplıyordur.Yani 90.000 lira(tahmin)
90000/30=3000 lira yömyesi. 3000/7,5=400 lira saatlik ücreti.Usta 1 saat uğraşsa sizden 400 lira istemeli.Sizin vermeyeceğiniz muhtemel,adam uğraşmaz.Usta haklı haksız demiyorum ama bu da işin matematiği.
Türkiye de gerçekten çakal "usta" Sorunu var. Aslında biraz uğraşsa ikiside yapar ama işi ufak görüp başından savıyor.
Abi işin garip tarafı ustanın tutumu ''Aslan,tavşan peşinden koşmaz'' tadında ama biz ''çakal'' diyoruz :ssrtcbya:
Merhaba, emin olum çok zor bir iş değildir ama işte kolay ve çok para hırsı ustalarımızın gözünü bazen kapatabiliyor. Benzer durumlarda ustayla uğraşmıyorum. Söküp bakıyorum, muhtemelen kopuk bir kablo, soğuk lehim veya patlak led vardır. Az biraz elin takım tutuyorsa ve lehim becerin varsa yapabilirsin diye düşünüyorum. Çevrende biraz anlayan dostunuz varsa oda bakabilir.
Abi dediğin gibi yeni düzen artık bizi bazı şeyleri kendimizin yapması yönünde zorluyor.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Türkiye de gerçekten çakal "usta" Sorunu var. Aslında biraz uğraşsa ikiside yapar ama işi ufak görüp başından savıyor. O kadar çok başıma geliyor ki. Birşeyin bozulmssı üzülmüyorum onu hakkıyla tamir edecek usta bulamamak beni sinir ediyor.
Hocam çok haklısın. Sırf bu yüzden ben zincir-göbek bakımından akort ayarına kadar her şeyi kendim yapıyorum, gerekli aletleri zaman için x de ihtiyaç oldukça aldım, bilmediğim işleri de YouTube'dan izleyip öğrendim. İşinde iyi bile olsa istisnalar hariç çoğu ustanın benim özendiğim gibi özenmediğini zaman içinde öğrendim.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bana yüksek lümen bi ışık lazım. Çinden de olur fiyatı çok olmaması lazım öneri var mı yol bisikleti için

Knog, Blinder serisinin dört modelinin pillerinde yanma riski bulunduğu için geri çağırma duyurusu yaptı.
(link)
Batch Numbers: 0423-AA, 0723-AA, 0923-AA, 1023-AA, 1123-AA, 11A23-AA & 0124-AA.

Bu kodlara sahip ilk cikan urunler icin gecerliymis . Yeni uretilenlerde sorun yokmus.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Asgari ücret 22.104 lira.Muhtemelen elektrik ustası maaşını asgari ücretin 4 katı kadar hesaplıyordur.Yani 90.000 lira(tahmin)
90000/30=3000 lira yömyesi. 3000/7,5=400 lira saatlik ücreti.Usta 1 saat uğraşsa sizden 400 lira istemeli.Sizin vermeyeceğiniz muhtemel,adam uğraşmaz.Usta haklı haksız demiyorum ama bu da işin matematiği.

Abi işin garip tarafı ustanın tutumu ''Aslan,tavşan peşinden koşmaz'' tadında ama biz ''çakal'' diyoruz :ssrtcbya:

Abi dediğin gibi yeni düzen artık bizi bazı şeyleri kendimizin yapması yönünde zorluyor.
Ufak işler büyük işleri getirir. Bu mantıkla baltaya sap olunmaz.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve -Deniz-

3 yere daha sordum. Biz yapamıyoruz diyorlar. Parası önemli değil hocam. Yeter ki tamir olsun.

Geri