Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Bu firmanın kendi sitesi de var. Hesaplıda veriyor. Telefonla görüşmüştüm. Malum yarış için türkiyede ki tüm bisiklet esnafıyla kanka oldum. :koptum: 4000 binliralık malzeme aldım sadece zincir sökme aparatı 36 liralık bir malda sorun çıktı. Onun dışında herşey geldi. Arayıp iptal edenler oldu. Benim iptallerim oldu. Bir çift papuç almışım Emre Bisiklet farketmiş parasını vermediğim bir çifti daha gönderdim unutmuşsun abi dedi hediye etti.
Dedim birde gidon yükseltici lazım onuda gönderdi parasını sonra hesabına geçtim. Allah iyilerle karşılaştırsın. Kalbimizi bozmamamız lazım zira memleketimizde sağlam esnaf daha çok.:harika:

Scudo
Ben de yakın zamanda ön far alacağım önceliğim fark edilebilir olmak bazen gece sürüşleri yapıyorum 10-20 km arası kapı açma olaylarını bi nebze önleyebileceğini düşünüyorum ön farın. Uygun fiyatlı öğrenci işi tavsiyelere açığım. Powerbank takılıyken yanan fenerlerden olursa uzun turlar için daha iyi olur.

East power 900 lümen olana ben power bank takıp yakmaya çalıştım şarj olurken yanmıyor diğer far ve çakarlar da böyle bir olay olmadı bak bunu yazmayı unuttum arkadaşlar. Alırken göz önünde bulundurun.

East power 900 lümen olana ben power bank takıp yakmaya çalıştım şarj olurken yanmıyor diğer far ve çakarlar da böyle bir olay olmadı bak bunu yazmayı unuttum arkadaşlar. Alırken göz önünde bulundurun.
Tam almaya niyetlenmiştim ki,bu mesajı görünce vazgeçtim gibi.. Şarj olurken yanması benim için önemli.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Uysal bisiklet iyidir , mağazasıda oldukça büyük. Ben de daha önce gg üzerinden alışveriş yaptım sorunsuz geldi.
Eastpower ın şarj olurken çalışmıyor olması bence çok sorun değil , zaten düşük modda ve orta modda oldukça uzun süre dayanıyor pili. O kadar saat pedallamak gece saatinde zaten zor , ayrıca 3 saat durmadan gitsek bile illa ki uzunca bir yemek-istirahat molası vermemiz gerekir. O sırada bitmemiş olsa bile şarjını tamamlarız .

• Beğen
Merhaba Ben de alttaki ürünü kullanıyorum. Hem far hem de powerbank özelliği var. Şarjı çok uzun dayanıyor. Işığı da çok kuvvetli.

(link)

Ön ışık bugün geldi. Çok güzel kutulanmış. Şarjı dolu bir şekilde geldi. Baya aydınlatacak gibi akşam nasip olursa bir denerim.

Dosyalar

• 15936827478072625197428743951609.jpg
    15936827478072625197428743951609.jpg
    1,6 MB · Okunma: 84
@abidin3714 hayırlı uğurlu olsun. Kullanacağın zaman tak. Takıp çıkarması kolay zaten. Usb giriş yeri çok hassas asılınca kapardım ben. :koptum: şimdi manüel çıkarıyorum geri takıyorum Usb giriş plastik kapağı.

• Beğen
Ben ön aydınlatma olarak RockBross V9C-400 kullanıyorum. 4 Modu var, şarj edilebilir pili 2500mAh yeterli işimi görüyor.

r1.jpg

Arka aydınlatma olarak RockBross Q5 kullanıyorum. Yine 4 modu var. Sensörlü. Frene basınca şiddetli yanıyor. Arkadaki aracın farketmemesi imkansız:)

r2.jpg

Her ikisini de tavsiye ederim. Ben gayet memnunum.

Moon 1100 lümen kullanıcısıyım, muhteşem bir alet. İsteğe bağlı lümen seviyesi ayarlayan başka marka var mı bilmiyorum.

Bu hafta Şişman Bisiklet'ten oğlum için Eastpower 600 aldım. Öncelikle şarja takılıyken ışık yanmıyor, teyit edeyim.

İkisini yan yana duvara tutarak kıyasladım. Eastpower'daki çeyrek/yarım/tam güç modları bence söylenen lümeni başarıyla veriyorlar.
Moon'daki normal sürüşlerde kullandığım 120 lümenlik seviye ile Eastpower çeyrek mod (150lm) hemen hemen aynı güçte ışık veriyor. Gayet kaliteli ve yeterli.
Eastpower'ın tam güçteki ışığı da moon'un ikinci kademesi olan 750'den azıcık daha sönük, yani birbiriyle tutarlı. Gayet güzel dolgun bir ışık. Hızlı dağlık gece inişlerinde daha parlak ışık kullanmanızı tavsiye ederim.
Moon'daki max lümen 1100 ise başka bir şey, karşıdan gelen araçlar selektör yapıp kısmamı istiyor :ssrtcbya:

Eastpower, geniş kasasıyla çift batarya kullanıyor gibi görünüyor. Yani şarjı iki kat fazla dayanacak diye umut ediyorum. Benim Moon 20 saat rahat yandığına göre, bunu son şarj ettiğimiz zamanı unutacağız. :harika:

IMG_20200702_141342~2.jpg

Moon 1100 lümen kullanıcısıyım, muhteşem bir alet. İsteğe bağlı lümen seviyesi ayarlayan başka marka var mı bilmiyorum.

Bu hafta Şişman Bisiklet'ten oğlum için Eastpower 600 aldım. Öncelikle şarja takılıyken ışık yanmıyor, teyit edeyim.

İkisini yan yana duvara tutarak kıyasladım. Eastpower'daki çeyrek/yarım/tam güç modları bence söylenen lümeni başarıyla veriyorlar.
Moon'daki normal sürüşlerde kullandığım 120 lümenlik seviye ile Eastpower çeyrek mod (150lm) hemen hemen aynı güçte ışık veriyor. Gayet kaliteli ve yeterli.
Eastpower'ın tam güçteki ışığı da moon'un ikinci kademesi olan 750'den azıcık daha sönük, yani birbiriyle tutarlı. Gayet güzel dolgun bir ışık. Hızlı dağlık gece inişlerinde daha parlak ışık kullanmanızı tavsiye ederim.
Moon'daki max lümen 1100 ise başka bir şey, karşıdan gelen araçlar selektör yapıp kısmamı istiyor :ssrtcbya:

Eastpower, geniş kasasıyla çift batarya kullanıyor gibi görünüyor. Yani şarjı iki kat fazla dayanacak diye umut ediyorum. Benim Moon 20 saat rahat yandığına göre, bunu son şarj ettiğimiz zamanı unutacağız. :harika:

232527 dosyayı görüntüle
2 pili var ama 2 ledi var :) Moon Meteor-X Auto Pro aldım 600 Lümen memnunum. Kardeşimde Eastpower 900 Lümen var o da memnun. İmkanım olsa Moon Vortex Proyu alırdım. Moondaki flash modları hoşuma gidiyor. Daily flash modu ile kullanıyorum alacakaranlık olduğunda ve gayet dikkat çekici. Özellikle sağ şeritte park eden araçların sürücüleri istemsizce bakıyor aynalarından görüyorum 😂 arkaya da knog r70 bulabilsem çok hoş olacaktı ama Türkiyede satış yok sanırım.

eastpower 900 'ü uysal bisikletten sipariş vermiştim, bugün geldi, kasa kalitesi beklediğimden daha iyi, ancak modlar arasında lümen farkını kağıt üzerindeki fark ile gözle görülür fark arasında farklılık var gibi, yine gece test edeceğim. @TatanQa_tr 'nin incelemesinin etkisi büyük oldu, teşekkür etmiş olalım. @necmeddin 'in yorumlarına da teşekkürler.

Konudan bağımsız, şu yazılanları görünce en son 10 sene önce forumlarda yazdığım aklıma geliyor, biraz da yazdığım platformların kalitesinden kaynaklı sanırım 10 yaşındaki çoluk çocukla ağız dalaşı oluyor diye (önyargı ile) forum saçmalığını bırakmıştım. bu zaman zarfında çok şey kaçırdığımı düşünmeye başladım buradaki yardımlaşmayı görünce.

@_anubis_ hocam hepimizin bazen yanlışları olabiliyor. Buna rağmen birbirimizi sevmeyi ve yardımlaşmayı öğrenmek zorundayız. Bende bir çok konuda yardım aldım. Bu olay yoldaki bir taşı veya tehlikeli cismi kaldırmak gibi. Kimin kaldırdığının bir önemi yok bugün siz yarın ben. :harika:

@_anubis_ Güzel tercih hayırlı olsun. Gerçi ben de yeni aldım ama dün test ettim. Köy yolunda karşıdan gelen araç sellektör yaptı uzun moddayken.

Uysal Bisiklet'ten "Eastpower 900 lümen" sipariş ettim. Bakalım nasıl bir performansı var.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Uysal Bisiklet'ten "Eastpower 900 lümen" sipariş ettim. Bakalım nasıl bir performansı var.
Kesinlikle pişman olmazsanız. Aynısından kullanıyorum bende. Karşıdan gelen arabalar selektör yapıyor.

Geri