Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

(link)
Ultra bir ışık istemiyorsanız, bu ürünü önerebilirim. Bisikletimin boyutu kadar önümü aydınlatıyor. 3 farklı modu mevcut; yanıp-sönme, kısa ve uzun şeklinde.
Kelepçesi sağlam✔️
150 lümen✔️
Fiyat/performans✔️

Scudo
Bir diğer fenerim nebo arc250.
Çift ışıklı.
Üstte 2 kademeli 250 lümen spot ışık. Altta 115 lümen cob ışık mevcut. Cob kısımda gece gündüz modu ve düşük yüksek sabit konumu var. 3 adet değişebilir kalem pil ile çalışıyor. Gayet pratik. Su geçirmez aynı zamanda. Hem spot ve aynı zamanda cob kullanılabiliyor. 250+115 lümen tatmin edici bir aydınlatma sağlıyor.çok pratik ve kullanışlı. Özellikle cob ışık bisiklet Ön kısmında cok geniş bir aydınlatma sağlıyor. Bu çok avantajlı bence. Spot ise 20 m. ye kadar yeterli bence. Tam karanlık yollarda son derece başarılı.
Hobix.com.tr
Ben bu siteden almıştım. Hatta benden kaynaklı bir sorun olmuştu birebir değişim yaptılar, ilgili ve saygılı yaklaşımları var.

Ben az önce siparişi geçtim 3603 modeli için. Açıklamada 18650 şarj edilebilir pil kullanıldığı yazıyor. Diğer 18650 kullanan farların pili değisebildigine göre bunun da değişebilir diye düşünüyorum. Gelince bakar tekrar haber ederim
O modeli merak ediyorum hocam, ilk deneyimlerinizi paylaşırsanız bizi de aydınlatırsınız :) Ürün kalitesinden yol aydınlatmasına ve aralıksız yanma süresine kadar test etme imkanınız olursa çok güzel olur vaktiniz, imkanınız varsa

Erdoğanlarda Eastpower 900 lümen fiyatı gayet iyi :
(link)

Bu arada az önce sipariş geçtim 202TL ye iniyor indirim koduyla birlikte .

Son düzenleme:
@Anonim Ben de ucuz diye yukarıdaki tavsiyelerden plus marka olanı almayı düşünüyordum bağlantı yeri zayıf olduğu için herkesin kırılmış yeni çözüm bulmuşlar gidona sabitlemek için. Ondan sonra f/p ürünü bu görünüyordu onun için bunu sipariş geçtim. Erdoğanlarda 192tl ye geldi. Zaten ankaradayım yasak bitip çarşamba kargoya verilirse perşembe elime geçer diye düşünüyorum gelince bilgilendirme yaparım

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Ben cateyenin setini aldım on+arka için arka ıyide on ışık yeterli değil kışın sabahları zorlanıyordum ilerleyen zamanda bende gunceleyebilirim

@Mtunca batarya değişiyor mu acaba

@Türko Hocam fotoğrafta arka kısım döndürmeli gibi gözüküyor, açıklamada 18650 pil yazmışlar. Bu bilgilere göre değişmemesi çok düşük bir ihtimal. Tabi kullanan yorumu sizi daha rahatlatır o ayrı :)

@Mtunca batarya değişiyor mu acaba

Selam gerekince 18650 değişiyor ama biraz beceri istiyor, kolayca çıkmıyor. Önde de çevirilen bir bölge var. hem ön hem arka sökülüyor sonra tek ünite olarak çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: ordi
@Ceyhun Özkan@Mtunca evet denedim çıkacak gibi görünmedi bana.

index.jpg çıkıyor ama geri takmak biraz sıkıntılı geri takarken bir tel koptu, havya yaptım hallettim

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
@Mtunca Belki de çıkmıyordu zorla çıkardınız hocam. Bu bataryadan bulunabiliyor mu?

Son düzenleme:
@Mtunca Belki de çıkmıyordu zorla çıkardınız hocam. Bu bataryadan bulunabiliyor mu?

Zorlamadım , geri operasyonda benim dikkatsizliğim oldu. Adamlar değişebilen yapıda pil yapmışlar. ama sök tak olayını bence bir elektronikçi yapmalı. ( ev kullanıcısı için basit değil ) Yani 4-5 yıl sonra pil biterse ( bitince ) herhangi bir elektronikçiye giderseniz yapar.

18650 3.7V şeklinde alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz. İçindeki pil 2400 mah tabi almışken 3000 , 4800 yada 6800 mah almakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
@TatanQa_tr bende bu ürüne baktım ama inceleme videosu ve yorum hiç yok. Tavsiye eder misiniz? Tşkler

Ürün elime ulaşınca inceleme videosu çekip kanalıma koyacağım. Sanırım haftasonuna kadar elimde olur.

buradan takip edebilirsiniz , hatta abone olursanız sevinirim 😅

(link)

Ürün elime ulaşınca inceleme videosu çekip kanalıma koyacağım. Sanırım haftasonuna kadar elimde olur.

buradan takip edebilirsiniz , hatta abone olursanız sevinirim 😅

(link)
Yeni videoyu bekliyoruz hocam

• Beğen
@Nurullaah18 benim sipariş iptal olmuş, kalmamış demekki :) size hayırlı olsun

• Beğen
Geri