Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

@Hüseyinsuna abi ağırlığı konusunda 400 gr civarında ayrıca gümrükte takılmaz gümrükte takılması için 60 ve üstü alışveriş yapman lazım ayrıca alıcaksan yıldızlı bilindik satıcılardan al

Scudo
Bu kaç paranız olduğuna göre değişir. 700 800 lümenlik USB'den şarj edilebilen modeller de var. Hem hafif hem pratik ama pahalı.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
abi bu şarj edilenler ile pilliler arasında performans farkı varmı?mesela 1000 lümem pilli ile 1000 lümen şarjlı arasında performans farkı var mı ? @çağrısoylu

@mehmet ulaş Sadece lümen değeri ile ölçmek doğru değil. Bunlar için yapılmış bir çok test var. Şarjlı olanlar genel olarak çok daha hafif ve kompakt olurlar.

@Hüseyinsuna eğer ağırlık önemli değilse ebay, deal extreme ya da alibaba gibi yerlerde satılan yüksek ışık güçlü harici akülü modellerden alabilirsiniz.

Şu videoda 4 ayrı tip ışığın ve yüksek görünürlük sağlayan kıyafetlerin karşılaştırması var. Bu video bir fikir verir.
İlk ışık en ucuz olan
İkincisi biraz daha pahalı ve biraz daha parlak
Üçüncüsü çok parlak ve çok pahalı
Dördüncüsü ise yukarıda bahsettiğim ebayde satılan ucuz olanlar

Bunlar güzel aydınlatıyor ama aküsünü bisiklete ayrıca monte etmek gerekiyor. Ağırlığı fazla. Fazla derken 1 kilodur tahmin ediyorum en fazla. Kabloları ve bu aküsü problem değilse fiyatına göre aydınlatma en iyi bunlarda diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
20150305_135928.jpg ben bunu siparis ettim yolda gelince yorumlarimi yazarim

Ben böyle birşey aldım efsane bir aydınlatması var.3 kademeli aydınlatma ve flash özellikli sarjlı
(link)

@BAHADIR AKTAŞ
dediğim gibi tahmin ediyorum en fazla o kadardır :) sizinkinin harici aküsü yokmuş ki

Edit: baktım 400-500g kadarmış ağırlıkları. Abartı olmuş evet :D

@Hüseyinsuna
bilmiyorum yedek bataryaya ihtiyaç olurmu ne kadar süre aydınlatır onuda test edemedim daha fakat satıcıya mail atıp satın alınabilir

(link)

linkte ki üründen takan kullanan varmı iş görür birşey mi? şu an için ucuz ve profesyonel olmasa da iş görecek birşeyler arıyorum açıkçası..

(link)

Bende şu ürünü aldım. Bakalım nasılmış. Videolarını izledim baya araba zenon farı gibi aydınlatıyor.

(link)

kendi çalıştığım firmadan almıştım. yalnız bisiklete bağlama aparatı vs. yok, orasını kendiniz ayarlamanız lazım. birkaç kere yayalardan ve şoförlerden şikayet aldım. :)

edit: biraz irice ve ağır bir fener. aydınlatmasından memnun olduğum için bu dezavantajları görmezden geliyorum.

Merhabalar silva commute modeline bakabilirsiniz. Ben bugun aldim kompakt kullanisli bisey.

45 lumen 50 saat calisip 32m aydinlatiyor ve sadece 64 gram. Ayni zamanda suya dayanikli

Dosyalar

• 1426018698565.jpg
    1426018698565.jpg
    89,9 KB · Okunma: 108
bende ön arka far bakınıyorumda türkiyeden alınabilecek 200 tl ye bir ürün yokmudur.

Geri