Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

@Emrah ONAN

onu belirlediğim için yazmadım. tavsiyeniz var mı yurtiçinden bu ayarda bulabileceğim bi fener?

Scudo
@Cemali Avcı

elimde link yok olması gereken özellikleri yazdım araştırıp bütçenize göre bakabilirsiniz.

merhaba konuyu nereye acacağımı bilmediğimden buraya actım konuyu..bisikletime iyi aydınlatan bir fener almak istiyorum fakat iki model arasında kaldım..hangisini alsam sizinde yorumlarınızı bekliyorum..

1. bu ; (link)
2. ise bu ; (link)

Bence gerçek bisiklet ışığı alın derim,bunlarda sorun çıkıyor yolda.Mesela kaldırımdan iniyorsun sönüveriyor lambası :(

Bontrager tavsiye ederim biraz pahalı ama ömürlük üretiyor.

• Beğen
Tepkiler: egemen karaca
@egemgen karaca

2. olanının lumeni daha yüksek 150 diğeri ise 100lumen 2.olanı işinizi görür hem oun gidona takma aparatıda mevcut.

• Beğen
2. üründen 2 tane aldım. Süper aydınlatıyor. Gayet kullanışlı. 3 modu var, sürekli, kısık ve flaşör şeklinde. Tavsiye ederim.

• Beğen
banada ikinci ürün mantıklı gibi geldi hem fiyatı olarak hemde takma aparatı olarak yinede forum üyelerine sormak istedim sizinde yorumlarınız doğrultusunda gönül rahatlığıyla sipariş verebilirim teşekkür ederim yorumlarınız için ...

Akşama sizin için bir kaç resim çekerim. 2. ürün için biraz fikir edinmiş olursunuz.

• Beğen
bende şu ürünü almıştım f/p fena değil. Ama mercek ve pil yuvasına ufak müdahale ile sarsıntıda ses sorununu çözdüm çin malı :)

(link)

• Beğen
Bende 500 lumen modeli var Cree nin. Uzun far modu güzel aydınlatıyor. Ayrıca pakette 4.5 voltluk iri bir şarjlı pil de var. Şarjı iki gece gidiyor.
Şarj biterse 3 kalem pil takma aparatı da içinde. Hibrid için almıştım ancak yol gidonuna uymuyor takma aparatı. Artık feneri normal fener niyetine kullanıyorum.

2. olan modelden almıştım zamanında. Aydınlatması biraz zayıf, şimdiki farıma göre. Alırsanız uzun süreli güneş temasından koruyun. 2 yıl sonra güneş gören yerleri kahverengileşerek renk attı.

• Beğen
Şöyle şarjlı bir model var. 37 lira. Pili şarj etme ünitesi var.

http://www.fotoyukle.net/?di=35RQ

(link)

Şarjlı pil yanında geliyor.

• Beğen
Merhaba ben de bisiklet farı olarak bu (link)deki feneri kullanıyorum, bence pilli modeller yerine bu tarz bataryalı modellere bakın, gerçekten pile göre çok uzun süre kullanılıyor ve çok daha iyi aydınlatıyor. Sizin linklerini paylaştığınız ürünler 100-150 lümen ışık verebiliyor, benim tavsiye ettiğim model ise T6 led kullanıyor ve 910 lümen ışık veriyor. Yalnız benim bahsettiğim modeli alırsanız (link) deki gibi 2 batarya bir de şarj cihazı almanız gerekiyor ama bence inanın buna değecektir.

(link) da video inceleme yapmış bir arkadaş, size fikir verir umarım.

• Beğen
yusuf bey öneriniz için teşekkür ederim ...bisikleti çok karanlık yerledede kullanmıyorum açıkcası ben ilk başlarda 150 lm lik fenerler işimi görür diye bakıyordum aslında ..bu 910 lm lik fazla gelmesin şehir içi kullanım için?

Gürkan bey bu ürünü bende bir internet sitesinde inceledim fakat kaç lm olduğu yazmadığı için fazla üstünde durmadım.sizin vermiş olduğunuz linkte de yazmıyor ..

Çok iyi bir çekim olmasa da belki bir fikir verebilir :)

(link)

• Beğen
@egemgen karaca

Başka bir yerde bulduğum şu resimdeki ile aynı ürün 600 lümen diyor.

http://www.fotoyukle.net/?di=DX0C

(link)

• Beğen
2.den 2 tane aldim arkadaslarin dedigi gibi 3 modu var gidon icin de aparati 15 gundede geldi cok memnunum celik kasasi var saglamligi elinize aldiginizda anlasiliyor. 100 mt ileriyr kadar belli sekilde aydinlatiyor odak alindiginda.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Geri