Scudo Sports

ön akdarıcı

onur öcal

Üye
Tepki
13
:( :( :( ön akdarıcım aynakolumun 3. dişlisine çıkmıyor.komple söktüm tekrar taktım ve ayarladım olmadı yenisinimi almalıyım

Scudo
@onur öcal

Fotoğraf çek sağdan soldan bi görelim..:rolleyes:

Evet fotoları çek, koy buraya ;). telde bir gevşeklik varsa al, ayar civatalarını kontrol et. ;)

Diğer iki vitese geçiyorsa tel görevini yapıyor demektir. Eğer ayarsızlık varsa veya üst dişliniz yamulduysa geçmemezlik yapabilir. Bence hemen yenisine sarılmayın.. Basit bir duruma benziyor.

bendede 3 ve 1 e gecmıyor bunlara aldıgım zaman zincir atıyor

bendede böyle sorun vardı sizinkini bilemem ama benimkinin sebebi zincir küçük geldiği için 3.dişliye geçmiyordu resimlerini atarsan daha iyi şekilde yardımcı oluruz

ön aktarıcıda (h_L)
isimli iki vida var bunları gevşettigimde aktarıcının hareket düzeyi max oluyo ve aktarıcının telini cıkarıp. kendisini elimle 3 dişliye çektiğimde yanına dahi yaklşmıyo. ........... ayna kolumu ğiştirmiştimdim ondan olabilirmi ayna kolumu tourney di alivıo ya yüseltim fakat dişli sayıları vs. herşey bi öncekiyle aynı özellikte:( :( :( :( :( :( :( :( :( :eek:

güzel bir bisikletci amca'n yoksa o zıncır hayatta 3. dişliye cıkmaz :) , bısıkletcı amca'n yaparken sende ıyıce ıncele ve ogren ısı :)

bu gün o amcalardan birine gittim beceremedi bi amcam daha var onu denicem olmassa bisikleti aldığım yere gidip sorunu kökten hallettiricem

zincir uzunluğu uygun olmaya bilir yada ön attırıcın aynakoluna göre küçüktür :) yardım edebildiysem ve faydam dokunduysa ne mutlu bana :)

Geri