Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Scudo
V.C. Andrews - Öç yuvası

okumayanlar için "çatı" serisini önerebilirim ,aynı yazarın..:cool:

şu an jean christophe grange'ın şeytan yemini adlı kitabını okuyorum,the secret diye aptal bi kitap var onuda öneririm size

reinhold messner:Bir dağcının yaşamı

(link)
(link)

bu aralar serway okuyorum bu gidişle 30 sene boyunca hep okucam :River-102

"Hurinin çocukları" nı okuyorum. Orta dünyada bisiklet sürmek isterdim.

şu sıralar Ahmet Ümit'in Sis ve gece adlı kitabını okuyorum...Sanırım en beğendiğim kitaplardan biri olmaya aday..

halide edip ADIVAR'ın yolpalas cinayetini okuyorum..

Herkes'e iyi forumlar..:D

ekonomik dehşet ve siyasal iktisadın abc si ni okuyorum tavsiye ederim hepinize çok ağır kitaplar ama okumakta fayda var

truvayı okuyorum şuana kadar okuduğum kısıma kadar rahatça söyleyebilirimki filminden çoook farklı tavsiye ederim

Ahmet Ümit Sis ve Gece kitabının yanında Aşka Eşytan karışır (Hande Altaylı) okuyorum bitmek üzere(iki kitap okuma huyum var sıkılınca diğerine geçebilmek hoşuma gidiyor) tavsiye etmem çok hafif geldi bana...Bunun yanında unutamadığım bir kitap var burdan tavsiye edeyin istedim 5 yıl önce okumuştum ama hala aklında iz bıraktı( o zamanlar arkadaşımdan ödünç almıştım en kısa zamanda alıp tekrar okuyacağım)''Bay Mükemmel''
Linda Howard (Gerilim türü sevenler için)...

yazar: ilber ortaylı
kitabın adı: osmanlı'yı yeniden keşfetmek

osmanlıda kültürel yapıyı, kişi ve kuruluşları çok tatlı ve anlaşılır bir uslüpla kaleme almış bu tarih üstadı sayın ortaylı... severek okumaya devam ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
Ankanın yükselişi ve düşüşü
Osmanlı tarihi ile ilgili bir kitap :) kısaca tarih sınavında çıkacakmış bu kitap :eek:
yazar:Oral Sander

Yavuz Bahadıroğlu'nnun ''DAĞLI'' adlı kitabını okuyorum...çok güzel bir kitap herkese tavsiye ederim...(yaş 12) HERKESE İYYİ FORUMLAR

Dino buzatti den Tatar çölünü okuyorum...

@özgüç
senin kitabı okumak biraz zorunluya kaçıyo galiba :D bizede okutturuyolar:Skull-175

Geri