Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

@yasmin

Bi sorunmu oldu ? Yardımcı olalım sorun değil. İsterseniz özelime msj atın.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Scudo
Maniac_of_bike gösterdigin kitaplar gerçekten de cok güzel;)..teşekkürler.

@BMX_rider07

Vatana , millete , insanlığa , insanlarımıza , genç kardeşlerimize , abilerimize , ablalarımıza , eş , dost ,akraba , arkadaş vs. yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bana.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Selim Somçağ'ın Türkiye'nin Ekonomik Krizi adlı kitabını herkese tavsiye ederim. Türk ekonomisinin günden güne nasıl batağa sürüklendiğini ve bu bataktan nasıl kurtulacağı hakkında bilgiler edinebileceğiniz ve ekonomi hakkında birçok temel kavramı öğrenebileceğiniz bir kitap.

Gülten Dayıoğlu gezi dizisi
ben Güney Pasifik Adalarına Yolculuk ve
Kaf Dağı'nın Ardına Yolculuk kitablarını okudum güzeldiler tavsiye ederim

çanakkale mahşeri mehmed niyazi/demiryolu serserileri jack london/cengiz aytmatov bütün eseleri ve daha bir çok tarih romanları...:)

Kuran hep başucumdadır.Herman Hesse nin bozkırkurdu bitti.Goethe doğu batı divanı sırada.Doğulu olmayıp kültüründen etkilenen bütün yazarlar ilgimi çekmiştir.Işık doğudan yükselir.Kişisel gelişim kitaplarını ise elime bile almam.

@pythia

Bİzim tarihimizi incelemeye,araştırmaya bunları yazmaya vaktimiz olmuyor galiba.:) Bizim yerimize yıllar once İngilizler yazmış tarihimizi onlar ne yazdılarsa okuyup duruyoruz.:) Benim oglum bina okur döner döner yine okur.:) Egitimimizde bu mantık var.Murat Bardakcı ile Pelin Batu nun tarih programını izliyorum.Saglıcakla kalınız,....

Jostein Gaarder---Sofi’nin Dünyası

Her on yılda bir okunması halinde değişik tadlar alınacağını düşündüğüm kitap.

Kitap adı: Kinyas ve Kayra
Yazar adı : Hakan Günday

Bir solukta okudum bitti enfesti, yazarın diğer kitaplarını aldım. Okuyorum sırayla.

Konuşmak Sanattır...

yazar:Sırrı ER

Bir ara Adolf Hitler-Kavgam'a başlamıştım.Ama arkadaşım rica etti kıramadım.Şimdi Nihal Atsız'ın kitaplarıyla ilgileniyorum.:)

• Beğen
Tepkiler: SerdarAktas90
@myant

Pelin Batu'nun bu kadar dolu olduğunu bilmiyordum. Programı ben de izledim bir kaç defa adeta şok oldum.

Bu programın tvde yayınlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekiyor.

bende metal fırtına 4'ü bitirdim simdide kawgam kitabına devam ediyorum bir kerede daha okuyam 5. olcak ama hala kitaba doyamadım

Kavgam yasaklanmış Türkiye'de nedense.Artık satılmıyormuş.Bende hala 2005 ten kalan bir baskısı var Allah'tan.Ayberk Türk 5 kere bitirdinmi o kitabı gerçekten:D

Evet arkadaşlar, bugüne kadar okuduğunuz en iyi kitap sizce hangisi ?
Benim favori kitabım; Necip Fazıl Kısakürek adlı yazarımızın ''Çile'' adlı eseridir ! cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim...

Bir kaç kitap yazmadan cevap veremeyeceğim.

Oğuz Atay'ın "Tutunmayanlar" romanı, ( okuduğum en iyi Türkçe roman )
Herman Hesse'nin "boncuk oyunu" romanı, ( okuduğum en iyi çeviri ve yabancı yazar )
Nurettin Topçu'nun "Ahlak " kitabı ( Türk felsefecileri arasında tek adam )

Selamlar

Geri