Oscar Wilde-Dorian Gray'ın Pırtresi ni okuyorum, bitmek üzere.Aynı zamanda Cengiz Aytmatov'dan Dişi Kurdun Rüyalarını yeni bitirdim.Bir de Charles Dickens-İki şehrin hikayesini yarıladım...
Malum yaz tatili...Okumaktan ve pedal çevirmekten başka yapacak hiçbirşey yok
Gisele'in Mahperi Hatun romanını okuyorum. Tavsiye olunur. Tarihimizi öğrenmenin en zevkli yolu tarihi romanlar okumak. Ne yazık ki yine bizi bir yabancı anlatmış. Tarihimizi bizler o kadar az araştırıp bunları insanlarla o kadar az paylaşıyoruz ki.
Yaklasık 1 senedir çocuk yetistirmeye yönelik kitap okuyorum. Ananevi yöntemler yerine bilerek uygulamak egitimi güncel verilere göre vermek için
Algıda seçicilik bu olsa gerek Bu siralar böyle...
Çocuk yetiştirmede Psikolojik taktikler Dr.Perry W.Buffington
Kesinlikle tavsiye edebilecegim okurken sizi o yillardaki davranis biçimlerinize götürenbir kitap.Daha çok 6-15 yaşın psikolojisini içeriyor.
Stephen Covey "etkili insanların 7 alışkanlığı"ndan sonra 2. kitap "8.alışkanlık"
Bence bu kitap, KUTSAL bir kişisel gelişim kitabı.
Herkese tavsiye ederim.
tatil sıkıcı geçtiği için bol bol kitap okuyorum akşamlarıda pedallıyorum.3 kitap birdenokuyorum sabah öğle gece olmak üzere :d 1- Namık Kemal- CEZMİ
2-Reşat Nuri Güntekin-YAPRAK DÖKÜMÜ 3-J.K Rowling-HARRY POTTER ATEŞ KADEHİ
valla ben okumayı geçtim artık yazıyorum bilenler bilir daha önce bir kısmı yayınlamıştım hala durur cigabayt varmı pek rağbet olmadı demekki fazla okumayı sevmiyo forum geneli yada ben kötü bir yazarım
askerlik yapınca kitaplardan soğudum ama bu ara atlas a takılıyorum....sıradan mekansal tasvirler yerine, lirik, romantik ve kimi zaman da epik yaklaşımları çok hoş...
goethe nin gücüne gitmesin, kemikleri sızlamasın ama genc werther in acıları okudugum en berbat şeydi...
uykusuzluguma birebir geldi, maksimum 10 dakka sora uyuyakaldım...
fantastik edebiyat sevenlere zaman çarkı önerebilirim...