Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Irvin Yalom'un tüm kitapları

Scudo
Kuran-ı Kerim ve diğer Kutsal Kitaplar.
Nutuk - Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Silmarillion, Yüzüklerin Efendisi. J.R.Tolkien
Kutsal Kefen - Navarro
Imprimatur ve Secretum - Sortie
Ian Flemming-James Bond serileri
Agatha Christie serileri
Cin Ali:D ilk okuduğum kitap. Yazmazsam ayıp olur

suç ve ceza (ama sen bunu okumuşundur) güzel kitap dır

metal fırtına
benim adım kırmızı (orhan pamuk)
isyan günlerinde aşk (ahmet altan)
kaf dağının ardında (emine ışınsu)
simyacı (paulo coelho)
can dündarın tüm eserleri 'ni tavsiye edebilirim.

iyi okumalar...

bak yanlış anlaşılmasın hristiyan değilim ama incil okumanı tavsiye ederim. Günümüze kadar değişmiş tabii ki ama Hz. İsa hakkında bilgi edin. Yukarıda abdullahabdullah ın yazısını gördüm de aklıma geldi :D

@eskisehir

hz. isa hakkında bilgi almak için incile gerek olduğunu sanmıyorum, bunu kurandanda öğrenebilir ki ayrıca sadece hz. isa yı değil diğer tüm peygamberler üzerine genel bir araştırma yapabilir...

ince memedi tavsiye ederim :D

Merhaba

Daha önceden açılmış bi konuda forum üyeleri beğendikleri kitapları yazmışlardı, belki yardımcı olur.

Herkese sevgiler.

@hu_handan

Söylediğin daha doğru bi açıklama olmuş tabii de ben sadece onu örnek gösterdim .. Kur'an da zaten öz ve doğru bilgiler var

LANCE ARMSTRONG 1. "yaşama çevrilen pedal"
2. "her saniye değerlidir."

Üzüntüyü bırak yaşamaya bak - Dale Carnegie
Beni yuvada unuttular - Raşit ANARAL
Ufak şeyleri dert etmeyin - Dr.Richard Carlson

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
daha sonraa tek gectigim,1 numara dedigim..nickime ilham kaynagı olan KOMPLO TEORİSİ filmindeki ana karakter de bu kitabara fazlasıya takıktı.. bencede süper bi kitap:)@Fatih Özgenlik

1) Tutunamayanlar - Oğuz Atay

2) Yeraltından notlar - Dostoyevski

3) Aylak adam - Yusuf Atılgan

4) J.D. Salinger - bütün kitapları

5) Huzur - Ahmet Hamdi Tanpınar

6) bozkırkurdu - Herman hesse

7) Puslu Kıtalar Atlası - İhsan Oktay Anar

8) Dövüş Kulübü - Chuck Palahniuk

9) Yolda - Jack Kerouac

10) Parfümün dansı - Tom Robins

Ataruh'un çok güzel ifade ettiği gibi,özellikle TUTUNAMAYANLAR için "türümün son örneği olmadığımı anladığım için" ve kendimi ve dünyayı tanımamı sağladıkları için...

:)

• Beğen
Tepkiler: gatila
@jerry_f

Biraz açalım lütfen :) Conspiracy Theory filmi süperdir. Gerek Mel gerekse de Julia (babamın oğulları sanki :)) aşmıştır. Filmde Jerry Fletcher adlı vakt-i zamanında beyni yıkanmış "obsesif" bir adam vardır. Bu adam nedenini bilmeden sürekli Catcher in The Rye alır. Bu bir klasiktir evet. Ama hiç okumamıştır. Yine bir gün Federallerden kaçarken bu kitabı alması gerekir (tuvalet ihtiyacı gibi bişey). Bir insanın herhangi bir kitap aldığı için yürüdüğü sokakta tepesinde helikopter gezer mi? Evet! Holden Caulfield da bir obsesiftir :cool: . Tıpkı Jerry gibi. Julia ona inanmıştır, sonra da atı alıp Brooklyn'i geçmiştir :D . You're just too good to be true! :eek:

Camille Paglia - Cinsel Kimlikler / Nefertiti'den Emily Dickinson'a Sanat ve Dekadans

@uyku evi

Evet dev bir çalışma; kısaca özetlemek için ayrı bir web sitesi açmamız lazım. :)
Zaten, bu kitabı okuyunca insanın içinden roman okumak gelmiyor. :04: Şaka bir yana; edebiyatla aram öteden beri iyi değildir. Arkadaşlar çok güzel kitaplar önermişler. Zevkler ve renkler değişiyor tabii...

orhan pamuğun tabiriyle bir kitap okudum hayatım değişti diyemesemde...

İNCE MEMED in iki cildini okudum yiğitlik, mertlik, hak yedirmemek haksızlığa baş kaldırmak, sevda, anadolu insanın karekteristiği, toplumsal yapımız, bunları okadar güzel işliyorki aşık olmamak elde değil. yani her kezin bu kitabı okuyup kendi kökleri bulacağını hatırlayacağını daha sıkı sahip çıkacağını düşünüyorum

diğer iki cildi de sürekli aklımda içimde bir eksiklik olarak duruyo ilk fırsaata onlarıda okumak istiyorm

• Beğen
Tepkiler: gatila
Geri