Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Scudo
Yaşama Çevrilen Pedal ve Her Saniye Değerlidir'i okudum. Okumam için hangi kitapları önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: nazz
kitap okumayı pek sevmiyorum selim okumayı isterdim tabiki de :) ozet gecersen kitapta neler anlatılıyor neyin önemi ve anlamı belki kucuk bişeyler soylersen fikrimi değiştirip okumayı denerim......:)

Selim konu çok güzel, teşekkür ederim,
birçok kitap okudum ama bisiklet konusuyla bağdaştıramıyorum şu an,
sen bu okumuş oldukların hakkında bilgi verirsen gerçekten ii olur,
ben genellikle psikoloji,okuyorum, birde iş geliştirme kitapları...
kitapların temasını yazarsan sevinirim,hoşçakal...

sölediği kitaplar lance armstrongun yazdığı kitaplar..
1.si daha çok kanseri nasıl yendiğini 2. si de bisiklet yaşamını anlatıyor...
ben eskiden kitap okurdum, agatha christie falan...

@Selim Çam

Mountain bike like a champion, Ned Overend

Arkadaşlar;
Okuyup , beğendiğiniz ,bana önerebileceğiniz kitaplar varsa buraya yazarmısınız??

Dedim Ah! Feyza Hepçilingirler'in kitabı. türkçenin kullanımındaki hataları konu alan bir kitap

Narnia Günlükleri (C.S. LEwis) serisi ve ÇATI (V.c. Andrews) serisini takip et ama pişman olmayacağın kitapları almaya dikkat et. İnternetten de araştırabilirsin iyi günler

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Kitap okumayı çok seviyorum:) ve kitaplığımda 200'e yakın kitabım var.Bu gerçekten de benim yaşımdaki biri için büyük bir rakam:D Size de tavsiye ederim.Kitap okuyun

bende Amin MAALOUF un Tanios kayası,Semerkant,Afrikalı leo
Jean CRİSTOPHER GRANGE nin Kurtlar İmparatorlugu,Leyleklerin Ucusu,Tas Meclisi ve Siyah Kan
Ernest Hemingway Silahlara Veda,Dickens İki şehrin Hikayesi,Gothe Faust,Mehmet Rauf EYLUL,Tolstoy Kazaklar ilk aklıma gelenler diyebilirim,.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Çağlar
@hdeveci

hdeveci abi bayağı okuyosun sanırım:D

diğer arkadaşlarada teşekkür ederim

cok okudugum soylenmez ama evde iki tane okuyan cocuk olunca daha bır ehemmıyet kazanıyor okumak,malesef internet hayatımıza girdikten sonra toplum olarak okuma alıskanlıgımızı(olanlar icin)kaybetmemek adına zorlayarakta olsa okumaya calısıyorum diyelim,kitapların kokusu monitörün görüntüsünden cok daha güzel gibi gelmekte:)

@hdeveci

Kitapların konusunda sana katılıyorum.Bende çok okuyamıyorum.Derslere zaman ayırmaktan ve yavaş okuyorum.Ama babam(cazz) çok hızlı ve çok fazla kitap okur.Haftada 2'ye yakın kitap bitirir.İşte babamın(cazz) hayran olduğum birçok yanından birisi de bu.
Kitap okumayı seviyorum:D
Kitap okuyun, mutlaka bir faydası olur

• Beğen
Tepkiler: nazz
Geri