Scudo Sports

Nüzhetiye Şelalesi "Gölcük"

Scudo
Ayağınıza sağlık çok güzel bir tur,resimlere bakarken ağzımın suyu aktı. :D Kendinizi çektiğiniz resimleri nasıl çektiniz? başkası çekmiş gibi duruyor çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Burak ÖZBEK

Çok teşekkürler güzel yorumunuz için :) sağlıcakla kalın :)

@tuncer bayık

Çok teşekkürler Tuncer abi.
Birçok kişi bu yolu antrenman için kullanıyor, ama ben yolun dışına çıkıp farklı yerleri keşfetmek yeni yerler görmek en hoşuma giden olaylardan biri buda öyle bir turdu.
Ve bunun gibi bir çok farklı parkurlara sahip körfez yolu bisiklet sevdalıları için büyük bir nimet.
Ayrıca sizin bahsettiğiniz Yalova taraflarındada harika yerler mevcut ama sadece gidip görene veya keşfetmek isteyenler bu güzellikleri yakından görebiliyor :)
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın kazasız belasız nice turlara.

@Jörg Huchler

Çok teşekkürler :) bir ay sonra bu şelalenin suyuda oldukca azalır yazın genelde pek çok akarsuyun suyu azalıyor artık sonbaharda ve kışın yeniden su çoğalır.

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Çok teşekkürler :)
Sizinde ayağınıza sağlık nice turlara Ayıntap"a selamlar :)

@DoğukanYılmaz

Tesekkür ediyorum Doğukan.
Fotograf makinasını uygun bir yere koyup otomatik çekimide ayarladıktan sonra sadece karşısına geçmek kalıyor bana :)
Sadece bisiklet kullanırken bir fotograf var onu köy girişinde rasladığım bir kişiye çektirdim.

Kadir Kardeşim, herzaman belirttiğim gibi senin belgesel tadında güzel turlarından birini daha bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. Kardeşim aykalarına sağlık.

• Beğen
On numara bir tur olmuş. Tebrik ediyorum.
Kamplı gidilse uygun yerler var mı acaba? Ya da şöyle sorayım; şelale çevresinde çadıra izin veriyorlar mı? Bir yerlerden izin almak gerekiyor mu?
O kadar yol gittikten sonra bir gece kalıp hem doğanın sesini dinlemek hem de bir gün içinde 200 km'den fazla yol yapıp telef olmamak lazım.
Telef olmayı kendi adıma söylüyorum.:)

• Beğen
@Cüneyt HOCAOĞLU

Çok teşekkürler Cüneyt abi.
Beğendiğinize sevindim :) böyle farklı pek gidilmemiş duyulmamış yerleri keşfedip görmek hoşuma gidiyor:)
Kendine iyi bak abi sağlıcakla kal nice turlara :)

@M.Cevat Bayhan

Çok teşekkürler Cevat bey.
Nüzhetiye şelalesine cadırlı gidilse, çadır için izin alma söz konusu olduğunu sanmıyorum ama şelale civarında kamp kurulacak uygun bir zemin mevcut değil kayalık ve taşlı bir zemine sahip...
ama illa kamp kuracam diyorsanız köy civarında istediğiniz yerde cadır kurulabilir.

@Enes.Şahbaz

Çok teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
abi sen var ya harbiden keşifçisin, seninle bir gün pedallamak nasip olur inş.

Çok güzel bir tur olmuş fotoğraflar çok güzel. mangal harika ortamda olunca daha birgüzel olmuş.tebrikler...

Sayın Kadir abim, forumun yenisiyim. Aynı keyfi bize de yaşattınız hakikaten. Ellerinize sağlık.
Üniversite yıllarında Eskişehir'de şelaleye doğru 100 km'lik bir tur yapmıştık arkadaşlarla. Cevat Bayhan abimizin tabiriyle, telef olmuştuk. :)
Fırsat olur da Gölcük dağ köylerine bir tur düzenlenirse katılmaktan memnuniyet duyarım. Daha uzun mesafeyi gözüm kesmiyor, henüz uzun mesafe gidecek kondisyonum yok.

• Beğen
Süper her zamanki gibi ama bu defa bir foto eksik :) Acaba dedim duya girmiş midir, buz gibi :) Keşke öyle bir kare de olsaydı :)

• Beğen
başarılı bir gezi olmuş... bizde 19 mayısta nüzhetiye hasaneyn çevresi köylere geziye gittik. tabi Gölcükte olduğumuzdan toplam 23 km sürdü..... :D

http://www.resimagaci.com/img/p84l48v.jpg

bu arada trek fx şehir bisikelti almışsınız... Bisiklet uzun yolda nasıl gidiyor iyimi ;)

• Beğen
@81samara18

Teşekkürler Fatih :)
Bu Akçakoca gezisini kaçırdınya birşey demiyorum sana :)

@adem canseven

Çok teşekkürler Adem bey beğendiğinize sevindim :) mangalsız tur internetsiz bilgisayara benzer :)

@mtkeskin

Gölcükte olupta Nüzhetiye köyüne tur beklemek ilginç doğrusu :) 15 günde bir gidilecek bir parkur senin için. yani bu benim kanaatim :)
soy isim keskin orda samimi bir arakadaşım var Murat keskin akrabamısınız biliyorum.
(link)

en sağdaki benim ortadaki murat keskin. soldaki kemal dinç, her ikiside gölcüklü

@Frédéric LAPOİNTE

Teşekkürler...
Türkiye fazlası ile turistik, akdeniz, ege, karadeniz kıyıları hertarafı ayrı güzel...

@Yusuf Z. Şipal

Haklısınız bir fotograf eksik :) ama suyun döküldüğü kısımda yüzülecek kadar su miktarı yoktu yoksa hazırlıklıydım :)
Çok teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın :)

@İskender Şerit

Teşekkürler İskender beğendiğine sevindim. Gölcükten geçerken gözlerim seni aradı belki yine denk geliriz diye :D
sana oldukca yakın bir mesafede ve oldukca güzel bir yer :)
trek 7.5 son derece güzel rahat ve hızlı bir bisiklet, almayı düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim :)

çok güzel bir yermiş. Rotalarıma ekleyeceğim. Yazı ve fotoğraflar için ellerinize sağlık.

• Beğen
@Kadir AYINTAP

Maalesef tanımıyorum Kadir abi. Bizim burada bir kaç Keskin ailesi var. Belki de akrabayızdır ama hiç karşılaşmadık.

Biraz daha kondisyon yapmadan çıkamam Nüzhetiye'ye. Tek başıma yollarda kalakalırım :)

Merhaba , ben ilk defa bir şehirler arası tura çıkacağım bu yuzden biraz kısa bir tur seçmek istiyorum . bu gittiğin tur hem çok guzel hem de yapabilirim diye dusunuyorum.acaba rica edersem bana rota bilgilerini ve bu tur hakkında onerilerini sunabilir msin

Geri