Scudo Sports

Nüzhetiye Şelalesi "Gölcük"

İyi ki gitmişsiniz.
Fotoları çok beğendim.

Böyle bir doğa parçası ile bizleri tanıştırdığınız için ayrıca teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
M A Ş A L L A H
Abi inan ki senin turlarına söyleyecek söz bulamıyorum. Güzel harika süper muhteşem gibi kelimeler kifayetsiz kalıyor. Seninle yaptığımız turlar aklıma gelince nasıl bir tur olmuş tahmin edebiliyorum. İnşallah yakında bu güzel turları beraber yaparız.
En içten dileklerimle Tebrik ederim emeğine sağlık.

• Beğen
Merhaba Kadir bey tebriklr herzamanki gibi fevkalade bir tura daha imza atmışsınız. Fotograflar ile anlatımınız bir bütünlük oluşturmuş:alkis: muhteşem güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok tesekkurler.. görüşmek uzere by.

• Beğen
@Çağlar İLİ

Bende teşekkür ediyorum, gelmiş olmanız sevindirdi beni :)

@Nuri Alper Ulupınar

Motojektij diye bir motor forumda bir arkadaş motoru ile gitmiş fotografları görünce bende gitmeliyim dedim..
Ve sizinde dediğiniz gibi iyiki gitmişim diyorum tabiatı ve harika görünümü ile büyüleyici bir yer..
İstanbul gibi yoldan gelip orayı görünce o kanyonda insanın tüm yorgunluğu gidiyor...

@Hasan Bahri Toros

Hasan fotografları görünce içi gider demiştim dediğim çıktı :)
En yakın zamanda burada bir mangal yapsak iyi olur :)

pedalınıza sağlık...güzel keyifli bir tur olmuş, tek başınıza olmanıza rağmen oldukça rahat bir gezi yapmış gibisiniz...

• Beğen
Turlarınız birbirinden güzel, söyleyecek söz bulamıyorum, harikasınız, tebrikler, sizi izlemeye devam :)

• Beğen
@TurgutRiis

Çok teşekkürler Kardeşim eyvallah.
Bu turda Maşukiye"ye gittiğimiz zamanki gezi geldi aklıma çektiğimiz video, yaptığımız mangal :)
Buranın yürüyüş parkuru oradan daha güzel çok hoşuma gitti nasip olursa beraber bir tur yaparız Allah izin verirse nasip kısmet diyelim...
Kendine iyi bak Turgut en yakın zamanda görüşmek dileği ile sağlıcakla kal selam ve sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
@Aynur Güneş

Merhaba Aynur hanım..
Çok teşekkür ediyorum beğendiğinize sevindim...
Yorumunuz için ayrıca teşekkürler, ve Bisiklet forum üyeliğiniz hayırlı olsun :) sağlıcakla kalın...

@Osman Selman

Çok teşekkürler..
Bahçecikten geçmedim ama Nüzhetiye köyüne giderken uzaktan bahçecik görünüyor... tabi Bahçecik diye tahmin ettiğim yer orası ise :)

@bülent samsunlu

Çok teşekkürler Bülent bey...
Yanlız tur yapıp pedal çevirmenin tadı gerçekten farklı, insan kendi ile başbaşa kalıyor, arada sırada böyle bir tur lazım...
Feribottan sonra üzerimde yorgunluk alametleri iyiden iyiye belirmişti o kısımda pek rahat değildim, gezinin son bölümü hariç oldukca rahat ve keyifliydi...
Şelalede çok fazla zaman geçirince oldukca geç saate kaldım.

@Yusuf Z. Şipal

Çok teşekkürler Yusuf bey...
Gezilerimi takip edip beğendiğinize sevindim :)
Güzel yorumunuza çok teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın.

Sayın ağabeyim.
Gerçekten uzun ve boy sırasına göre yapmış olduğun turu tebrik ediyor yenilerini daha güzellerinin sana nasip olmasını Rabbim'den diliyorum..
İstanbul büyük şehir olmasına rağmen benim hiç sevmediğim ve alışamadığım bir kent gözümde..
Fakat aşağı taraflara doğru güzellik kendini gösteriyor..
insan kendine geliyor yahu..
şelale'de ayaklarımı suya sokup bir aşağı bir yukarı oynamak isterdim.

İstanbul'da kısa bir sürede olsa görüşmüştük galiba vapur iskelesinden Maltepe civarına iftar yemeği vardı galiba.
uzun zaman oldu .. :)
Gezi harika..
Fotoğraflar çok güzel..
Saygılar,Selamlar.

• Beğen
Üstat forumun yenisiyim. Okuduğum ilk bisiklet gezi yazısı. Bu kadar etkileneceğimi bilmiyordum. İnan çok imrendim. Yazın İstanbul'a gidersem kesinlikle deneyeceğim bir rota olacak.

Kadir Bey güzel bir anlatım eşliğinde kendimizi orada hissettik.

Pedalınıza kuvvet.

Paylaşımınız için teşekkürler.

emeğinize sağlık tebrik ediyorum sizi... Biraz daha kondisyon kazanmaya çalışıyorum yeni bisikletimede sahip oldum artık berberce nice km lere :)

Çok güzel yerler, sizin objektifinizden gördük sağolun... Tekerinize taş değmesin... Sağlıcakla kalın...

@SerkanNamazcı

Kıymetli kardeşim Serkan öncelikle güzel yorumun için çok teşekkürler...
İstanbul kalabalık şehir burada yaşaya yaşaya buranın kabalığına, gürültüsüne, trafiğine insan ister istemez alışıyor ve bu alışkanlıklar zamanla strese dönüşüyor insanın buralardan kaçası geliyor buda öyle bir gündü Allah"a şükür kazasız belasız gidip geldim bir günde olsa tabiatla başbaşa kalmak harika bir duygu... hele dere içinde yürüyüş bambaşka :)
Senin bu tür imkanların daha fazla bize göre...
İstanbulda seninle görüşme olayını hatırlayamadım Bir kaç kez bisiklete iftara gittim ama böyle bir karşılaşma olmadığı kanaatindeyim, belkide ben yanılıyorum bilemiyorum...
Kendine iyi bak sağlıcakla kal her daim yolu açık olsun... Giresun Görele"ye selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@oğuz baysan

Forum üyeliğiniz hayırlı olsun ilk mesajda bana gelmiş :)
Beğendiğinize sevindim. Dediğiniz gibi yazın bu taraflara ist veya kocaeliye yolunuz düşerse gidilebilecek güzel bir parkur. tavsiye ederim kesinlikle.

@ulaş kaya

Çok teşekkürler yorumunuz için, geziyi beğendiğinize sevindim, sağlıcakla kalın.

@taha ender

Çok teşekkürler... yeni bisikletinizde hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanın. markası ve modeli trek 7.5 sanırım imzanızda yazıyor, benim bu gezide kullandığım bisikletle aynı harika bir bisiklet :) güzel bir seçim.

@Tuğrul Tomba

Çok teşekkürler Fotograflarlada olsa geziye iştirak etmenize sevindim :) Sizinde tekerinize taş değmesin kazasız belasız turlar diliyorum, sağlıcakla kalın :)

Kadir hocam emeğinize sağlık gerçekten. Çok güzel ve uzun bir turu detaylı ve başarılı bir şekilde fotoğraflamış ve bizlerle paylaşmışsınız. Sadece bakarak gitmiş gibi olduk. Yenilerini bekliyoruz. Paylaşım için teşekkürler, başarılar.

• Beğen
Kadir kardeşim, tebrik ediyorum.Gerçekten gün içinde rampayla beraber 200 kmye yakın yolu tamamlamak kolay değil. Ama eminim sabahtan akşama feribota kadarki yol yormamıştır da, feribottan eve kadar olan yol sizi bitirmiştir :) Benzer bir turu ben yapmıştım ordan biliyorum. Altınova'dan Yalova-Çınarcık-Erikli yaylası (şelale var orda da)-Çınarcık-Armutlu-Gemlik-Yalova Seviyorum tabiatla bisikletin evliliğini. O yüzden Tur istikametin ve yazın çok hoşuma gitti. Bu yaz da Yalova'ya geleceğim. Birini bulsam da bulmasam da yine benzer bir tur yapacağım. Bana ve bisiklet sevdalılarına verdiğin ilham için teşekkür ederim ve yolun hep açık olsun. Sağlık ve huzurla.

• Beğen
Geri