Scudo Sports

Numaralı bisiklet gözlüğü

@Wessaur sarı camları sadece gece ve akşam ustu kullanabilirdin. valla @Ahmet Teke kardeşimiz gelip benden çok uygun fiyata bisiklet için gözlük aldı ilk kullanımdığında da yanımda idi. performansından ve görüş kalitesinden gayet memnun.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Teke
Scudo
Merhaba arkadaşlar bu foruma ilk yazım olacak. Yeni XLC bisiklet gözlüğü satın aldım. Sizler için ufak bir inceleme yaptım. Gözlük bence çok kaliteli yüzden kaydırma yapmayacak bir çerçeveye sahip. Yüklediğim fotolarda büyüklüğü açısından size fikir verebilir. 59 TL ye (kargo dahil) sahibinden.com dan Ilgaz bisikletten satın aldım. Numaralı gözlük aparatına 30 tl'ye numaralı gözlük camı taktırdım. (3 numara miyop) Bisiklet sürerken kullanma şansım olmadı ama haftasonu yapacağım sürüşten sonra değerlendirmemi yazarım. IMG_6247.JPG IMG_6248.JPG IMG_6249.JPG IMG_6244.JPG IMG_6245.JPG IMG_6249.JPG IMG_6246.JPG

Merhaba arkadaşlar bugün gözlüğü deneme fırsatı buldum. Söylemiş olduğum gibi terleme sonucunda yüzünüzden kaymıyor. Benim yüzüme tam oturdu optik çerçevesi sorun yaratmadı. Güneşe karşı koruması iyi seviyede.(Bugüne kadar güneş gözlüğü ve bisiklet gözlüğü kullanmamış biriyim ) Bütçesi kısıtlı arkadaşlara tavsiye ederim. Konuya doğru yerde değinmiyorum farkındayım ama bisiklet yolundan artık vazgeçtim. Bisiklet yolundan gidip sinir olacağıma trafikten giderim bana sinir olurlar.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    63,3 KB · Okunma: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    63,4 KB · Okunma: 65
  • image.jpg
    image.jpg
    44 KB · Okunma: 63
  • Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
@trainspotting35

bende bu tarz bi gözlük aldım, eski gözlüğümün camları duruyo (0.25 numara daha küçük), ancak camları nasıl o aparata monte edicem bilmiyorum bi kaç optikçiye gittim bizdeki sistem dijital, analog cam kesen bi yer bulman lazım dediler, nerde bulurum böyle bi yeri?

Merhaba bende ilk başta eski gözlüğümün camlarını yaptırayım dedim ama çiziklerin den dolayı vazgeçtim. 3 numara miyop camları 30 tl'ye taktılar. Bence eski camlarınız ile hiç uğraşmayın herhangi bir gözlükçüye eski camlarınız ile birlikte gidin o camların üzerinden ölçüm yapıp ona göre cam kesiyorlar. Fiyatını sormadan işlem yaptırmayın sonra dan üzülmeyin :)

@trainspotting35

teşekkür ederim bugün kadıköyde optikçileri gezicem artık :)

Ben Esenyurt ta yaptırdım. 30 TL (çifti) den fazla sakın vermeyin. Ayrıca ilk kullandığınız anda mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor takmaktan vazgeçmeyin 2 gün sonra alışıyorsunuz. Bir de alışma evresini bisiklet üzerinde değil normal yürürken yapın.:)

Bu arada unutmuşum. Rica ederim.

@trainspotting35

bu bilgi iyi oldu hiç biryerde okumamıştım, daha önce araba kullanırken üst üste 2 gözlük taktımda bu şekilde hiç kullanmadım, umarım kısa sürede alışır bünye, bu havalarda çok zor oluyor özellikle akşamüstü :) tekrar teşekkürler :)

MErhaba arkadaşlar, bisiklet sürer iken gözlük bilindiği üzere süper ihtiyaç. Ma mafi ben gibi gözlük kullanan insanlar için bu bir çıkmaza giriyor. Herkes beğendiği gözlüğü güzel fiyatlara alabilirken ben gibi dereceli ler başka şeylere bakmak zorunda.
Şimdi de sorum bu konuda, gözlük kullanıp ta bisiklet gözlüğü olarak ne aldınız? Link olarak verebilirmisiniz?
Gözlükçüm ile konuştum camı değişebilen gözlükleri önerdiler. Sizlerin tavsiyesi nedir?

Merhaba arkadaşlar Bisiklet gözlüğü almayı düşünüyorum ama gözlük kullandığım için cam taktirmam gerekiyor cam takınca da fiyat çok artıyor 100tl geçmeyecek şekilde bir cam dahil olmak üzere bir tane Bisiklet gözlüğü onerirmisiniz? Teşekkürler...

@omertan (link)

Cam taktırmakta 30 tl idi en son. Gözlüğünüzün numarasına da bağlı.

bende o gözlüklere bakıyordum sonunda lens almaya karar verdim,daha iyi değil mi?
Birde sizde oluyor mu bilmiyorum sanki eğik gibi hissediyorum gözlüğü sürekli düzelmeye çalışıyorum psikolojim bozuluyor(4 derece miyop)

• Beğen
Tepkiler: aytunctarakci
@Owlknife 3 derece miyop. Lens taksanızda üzerine gözlük takmak zorundasınız. Gözlüğün sapları çok iyi oturuyor Ve kaymıyor. İlk kullanımda miğdem bulandı ama sonra alıştım.

@trainspotting35 lens takarsam üzerine normal bisiklet gözlüğü takarım burada da birsürü çeşit var.

Bizi harammış arkadaşlar bisiklet gözlüğü xlc marka numaralı aparatı olan gözlük aldım. Numaralarıma göre sordum aparatı gösterdiğimde ise 350-400tl gibi bir fiyat olabileceğini söylediler. Kavisli olduğundan bu fiyatmış. Normalde düz olurmuş ama bu kavisli çerçeveye takılmazmış. Olur diyenlere inanmayın dedi.
Kısaca gözlük elimde patladı. Müşteri bulursan aldığım fiyata vericem 45tl ye

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Taxonera sanırım bu gözlükten bahsediyorsun.
(link)

Ben kırılan çerçevemdeki camlar boş duruyordu. Bir gözlükçüye gittim taktılar eski camları.

@CcRider
70db348722d12cfd891eb10b4a931530.jpg
f8bd0fdf0b74128940335ae92b35f580.jpg

aynısı mı bilmiyorum bendeki bu

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Birebir ayni ürünü kullanıyorum. 3 derece miyop gözlük kullanıcısıyim. 1 senedir bu gözlüğü kullanıyorum. Camları 30 tl ye taktırdım. Ne problem yaşadım ne de sıkıntı. Gözlükçü arkadaş bence yanlış bilgi vermiş.

Geri