Scudo Sports

Numaralı bisiklet gözlüğü

Scudo
Selam arkadaşlar,

Numaralı gözlük kullanıyorum. Numaralı bisiklet gözlüğü yapan gözlükçü var mı? Benim sorduğum yerlerde yanıt olumsuz oldu.

Benzer şekilde her hafta futbol oynuyorum. Gözlüğü maçta kullanamıyorum. Maçlarda kullanabileceğim türden numaralı gözlük de ihtiyacım olan bir şey. tşk.

(link)

elimde numaralı cam takmak için aparatı olan Orjinal Oakley gözlük var... ilana bir bakın isterseniz...

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Ben lens ve üzerine uv filtreli bisiklet gözlüğü kullanıyorum.Böylece rüzgarın ya da küçük toz parçacıklarının lens kullandığım için vereceği rahatsızlıktan kurtuluyorum hem de güneşin verdiği rahatsızlıktan kurtulabileceğim bir güneş gözlüğü de takabilmiş oluyorum.
Değişebilir camlı gözlük kullanıyorum, 3 renk cam var, siyah, sarı ve beyaz(yani şeffaf, bildiğin cam işte:) ). Beyaz olan gece için çok işlevsel bir şey, tavsiye ederim.
çok uygun fiyatlı ve kaliteli bir şey, aşağıdaki linkten bakabilirsin :

(link)

• Beğen
Bu arada rahatsızlığınız neydi? astigmatınız falan yoksa kesinlikle lens öneririm, hesaplı da olur.

Facebook üzerinden bisiklet giyim kişisini eklerseniz numaralı cam yuvalı 5 lensli uv 400 korumalı gözlük alabilirsiniz :) ben ondan aldım gayet memnunum :)

• Beğen
Hocam numaralı yapan var mı bilmemde ancak bisiklet fözlüklerinin iç kısmına numaralı gözlük camı takılan aparatı olanlar var. Yani bisiklet gözlüğü, siyah camın arkasında plastik aparat var oraya da kullandığın numaraı gözlüğün camlarını takıyosun ve dışardan yandan hiçbir şekilde görünmüyor. Elimde satmakta olduğum bi tane var dilersen gösterebilirim.

• Beğen
50 mesaj limitine takıldım. özelden gönderemiyorum.

@ali yılmazzz

@Miraç AKSEL

Benim de aradığım buna benzer bir gözlük ancak tahmin edersin gözlükçüde bile 4-5 kez deneyerek alıyorum, bu şekilde şansa almak uygun olmaz.

Merhaba arkadaşlar .

4 numara miyop birisi olarak mecburen gözlük kullanmak zorundayım . Lens derseniz kullanıyorum ancak takmasını tam beceremiyorum uğraşmak istemiyorum . Normal gözlük camları büyük ancak havayı tam yaramıyor 40km+ hızlara çıkmaya başladığımda rüzgardan dolayı feci bir göz yaşı akıyor . Bu ikisini kombine edebileceğim gözlükler varmı yoksa boardcuların gözlüklerinden takmaya devam mı edicem .

oakley marka gozluk aldım gecen hafta
içinden plastık bır aparat cıktı
bu aparata numaralı normal cam takıp gunes gozlugunuzun içine monte edebiliyorsunuz..
bence aradıgınız ürün ta kendisi..

• Beğen
Tepkiler: janberk
Sorunumu yamaç paraşütünde kullandığım kask ve snowboard gözlüğü ile çözdüm . Bisikletle yokuş inen birisiyim 70km civarında hızlara çıkıyorum düşersem facia olabilir normal kasklarında bu hızda pek bir etkisi olacağını sanmıyorum o yüzden bunu kullandım . Kask sınıfının en kaliteli kaskı diyebilirim .

Bisiklet sürerken çokmu dikkat çeker bu ya takmasammı acaba :)

http://a1208.hizliresim.com/10/f/bu2m5.jpg

http://a1208.hizliresim.com/10/f/bu2n8.jpg

İş güvenliği için kullanılan gözlük üstü gözlükler kullanım için gayet yeterli ve fiyatları da baya makul ben de bir gözlüklü olarak onlardan edineceğim yakın bir zamanda. Size de önerebilirim.

hangi model acaba...3 tane oakleyim var. Biri numaralı 2si güneş gözlüğü hiç böyle bir şey çıkmadı içlerinden..

@can coskun: hangi oakley modeli acaba...3 tane oakleyim var. Biri numaralı 2si güneş gözlüğü hiç böyle bir şey çıkmadı içlerinden..

Basketbol oyuncularının kullandığı bant şeklinde lastikli gözlükler uyar bence

@Çağrı Akoğlu

Onlardanda var . Uzaktan kumandalı veletlerle ilgileniyorum lazım oluyor ama hoş durmuyor gözde ya :)

@Eray Geçay

onlar aklıma gelmedi bide onlara bakıyım :)

Orjinal Oakley lerde aparat yok diye biliyorum.
Bu sorunu cok yasayan ve cozen birisi olarak tavsiyem sudur.
Uvex Radical Pro Bisiklet Gozlugu, icinde numarali cam aparati var.

Geri