Normal ayakkabı numaram 41 ama SPD ayakkabilarda hep 42 kullandım. Daha yeni 2 çift northwave revolution aldım ve numaraları gerçek ayak numaram 41. Daha öncesinde kışın kullanmak için northwave 42 numara enduro mid modelini aldım ve ayağıma büyük geldi. Kısacası nortwave modelleri diğer SPD markaları gıbı küçük kalıp değil, bu nedenle gerçek ayak numaranı alman en doğrusu olacaktır.Northwave extreme GT model ayakkabı alma düşüncem var , fakat ayakkabı numarası konusunda fikir lazım. Sitenin ayak boyuma göre önerdiği 41 yada 42 , ama ben bu numarada aykkabı giyeli 10 yıl olmuştur.
spor ayakkabı 43 numara giyiyorum, ayaklarım taraklı değil. Bu ayakkabılardan kullanan ve ölçü örneği verebilecek Varmı?
Northwave extreme GT model ayakkabı alma düşüncem var , fakat ayakkabı numarası konusunda fikir lazım. Sitenin ayak boyuma göre önerdiği 41 yada 42 , ama ben bu numarada aykkabı giyeli 10 yıl olmuştur.
spor ayakkabı 43 numara giyiyorum, ayaklarım taraklı değil. Bu ayakkabılardan kullanan ve ölçü örneği verebilecek Varmı?
Bu ölçülere göre bana söylediği 41 numaranın olması imkansız ötesi 😀(link)
Merhaba! Revolution 2 modelini almayi düşünüyorum. Normal ayakkabida 45 spor ayakkabida 46 giyiyorum. Su anda Mavic 46 numara giyiyorum. Boyu iyi aslinda ama ustten sıkıyor sol ayak bas parmagimi. Northwave lwrin biraz daha genis kalip oldugunu okudum. Ne dersiniz acaba bu konuda?Normal ayakkabı numaram 41 ama SPD ayakkabilarda hep 42 kullandım. Daha yeni 2 çift northwave revolution aldım ve numaraları gerçek ayak numaram 41. Daha öncesinde kışın kullanmak için northwave 42 numara enduro mid modelini aldım ve ayağıma büyük geldi. Kısacası nortwave modelleri diğer SPD markaları gıbı küçük kalıp değil, bu nedenle gerçek ayak numaranı alman en doğrusu olacaktır.
Merhaba! Revolution 2 modelini almayi düşünüyorum. Normal ayakkabida 45 spor ayakkabida 46 giyiyorum. Su anda Mavic 46 numara giyiyorum. Boyu iyi aslinda ama ustten sıkıyor sol ayak bas parmagimi. Northwave lwrin biraz daha genis kalip oldugunu okudum. Ne dersiniz acaba bu konuda?
Merhaba! Revolution 2 modelini almayi düşünüyorum. Normal ayakkabida 45 spor ayakkabida 46 giyiyorum. Su anda Mavic 46 numara giyiyorum. Boyu iyi aslinda ama ustten sıkıyor sol ayak bas parmagimi. Northwave lwrin biraz daha genis kalip oldugunu okudum. Ne dersiniz acaba bu konuda?
(link)Northwave'den iki ayakkabı aldım. Storm ve Scorpius 2 modelleri. İkisi de 47 numara. Normalde spor ayakkabı 47, klasik ayakkabı 46 giyiyorum. Ekstra bir genişlikleri olduğunu ben hissetmedim açıkcası. Santimetre ölçüsünü kontrol edip almanızı öneririm. Ben o şekilde aldım, iki ayakkabı da tam oldu. Ayrıca o fiyatlara çıkmayı düşünüyorsanız Lake ayakkabılara da bakabilirsiniz.
(link)
Bu model icin ne dersiniz su anda vergi haric 150 usd civarina alinabiliyor. İstediğim all rounder tipi bir ayakkabi. Hem konfordan cok ödün vermesin hem de iyi guc transferi sunsun. Arastirdigim kadariyla bu fiyat bandinda iyi ayakkabilardan biri ama onerilere de acigim tabiki.