Scudo Sports

Normal bir bisiklette yapılabilecek hareketler

fbfurkan

Üye
Tepki
2
mereba arkadaslar simdi benim ve diğer bazı arkadasların yararlanabileceği artistik bisiklet haraketlerini bir cevapda toplu olarak yazarsak cok sevinirim.(fakat normal bir bisiklette yapılabilecek hareketler olması lazım)

Ön kaldırma ve arka kaldırma dısında hava atabileceğmiz haraketler yazarsanız ty.

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
Scudo
ayakları gidona oturtmak
uyarı bu hareketi yapmak için esnek olmak lazım kimse bisikletin üsütnde tutulup düşmek istemez)

ayrıca önerdiğimiz bir harket değil hoş da degil
sadec yapılabilir demek için :D

bunny hop yapılabilir yapılış zorluğuna göre kendi klasmanında en havalı harekettir ;)

@gurkankas

sunu bı yapamadım gıttı :) sasnırım onu yeterınce kaldıramıyorum veya kesın bı yerde yanlıslık var :)

Bunny hopta arkayı çok çekemiyorum arkayı daha çok çekmek için öneriniz varmı?

arkadaslar su bunny hop nasıl yapılır acıklıyacı bir dilde yazar msnız?

@fbfurkan

bunyy,pedalkick ,bunyyhop ola biliyo zorlarsan sağlam bi fren olması şartı ile:D

arkadaslar anlamıyorsunuz herhalde hareket ismi veriyorsunuz fakat lutfen nasıl yapılır? cevaplarınıda yanıtlayınız.

@kir-pi

önce eğimsiz bir yol bulunur :) daha sonra normal hızda giderken öne doğru kendini verip ( ayakta iken ) direksiyonu ileri ve aşşağı doğru (aynı anda) ittirip arkayı kaldırmaya çalışıoruz (fakat 5 cm falan fazla yükseğe kaldırmak biraz zor ).. bu hareketi öğrendikten sonra bir tümsek bulunur :) tümseğe yaklaşıldığında ön kaldırılır (ayakta ) arka teker tümseğe geldiği zaman kendimizi öne ve aşşağı doğru veriyoruz ( bkz: ilk cümle ) arka tekerin hafifçe kalktığını hissedeceksiniz :) daha sonra zaten kendiniz geliştirebilirsiniz .. Yanlışmıyım ??

merdivenlerden inme(merdivenlerden inmek için baştan az sayıda merdiven inin gittikçe çoğaltın merdiven sayısın,inerken %70 arkla freni kullanın [ön freni biraz daha fazla kullanırsanız kendinizi süper man gibi havada bulursunuz] inerken dik yokuştan inme pozisyonunu alın), 3-4 tane merdiven çıkabilme, kaldırımdan atlama, bunny hop(bunny hop tam kasise geldiğinde yapılırsa daha yukarı çıkarsın)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
bence bunny hop ta mutlaka spd pedal veya kalipiyeli olması lazım cunku zıpladıgın zaman ayaklar pedaldan cıkıor ama spd oldumu zıpladıığında ayak kacmaz ve arkayı yukseltir

@umutt

öyle olsa bütün streetçiler neden kendini platform pedalla kassınki bi bildikleri vardır dimi.bence spd pedalla bunny çekmek sadece kolaya kaçmak.

@yunus koç

sana katılıyorum sadece koyala kaçmak oluyo hemde spd pedalla bunny çeksen bile ayakların çıkyo denedik olmuyo bunny hop çeken adam hertür pedalla çeker ama spd harıç

@Furkan_26

hehe 5 cmden yükseğe kaldırmak biraz zormu :D

forumda bunny hop'un nasıl yapılacağı defalarca kez açıklandı. arama yapıp bilgi bulmak zor geliyor tabii.

Geri