Scudo Sports

Nitelikli dolandırıcı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Trolculüğün bir başka şekli mi oluyor bu?

Fena oltaya geldik

Öncelikle ortada iddia varsa bunun delillendirilmesi gerekir. Konu gerçek anlamda delillendirilmiş ise ikinci aşamaya geçilir;

Topluma zararlı kişileri ifşâ etmek hayâ değildir, bilâkis diğer insanların haklarını gözetlemektir. Bir kişi hırsızı polise şikâyet edince bu kişi gıybet yapmış olmaz, insanların haklarını edâ etmiş olur. Kişinin günâhı sadece kendini ilgilendiriyorsa, o kişinin hatası anlatılmaz. Fakat bu hatası toplumlu ilgilendiriyorsa ve yeni mağduriyetlerin oluşmaması adına derhal ifşâ edilir. Bu işin dinî hükmü budur.

Murat Çömez gibi birisinin bu tip meblağlara ihtiyacı yok. Bana pek inandırıcı gelmedi.

Bana Resim GönderiLdi ..

evet yapılan paypal'ın fotosunu ben de gördüm...

ben artık kişi ismi açıklandığına göre olayın detaylarının da kanıtlarıyla (yazışma vs) konuya eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
en azından sağlıklı bir değerlendirme yapabilmek için bu artık şart.

• Beğen
Tepkiler: cpt.erhan
@Süleyman Çakır, isim sizin iradeniz dışında ifşa edildi. En azından başınızdan geçtiğini iddia ettiğiniz olayı burada anlatıp insanları aydınlatın. Bahsi geçen şahıs forumda birçok kişiye yardımcı olan ve dürüstlüğüyle bilinen bir arkadaş. Sizin bu olay karşısındaki tavrınız normal değil kusura bakmayın. Ayrıca iftira yasal koşulları oluştuğunda bir suçtur bunu da unutmayın.

@kivilcimb

Baykan kardeşim bahsettiğin techturkey linklerini ve Kia forumundaki olayı benzer bir örnek diye ben paylaştım. O kişinin Süleyman Bey'in zikrettiği kişiyle ilgili yoktur.

Benzer bir örnek olması sebebiyle paylşaılmıştır.

"1982'de Sivas'ta doğdum. Hayatımın büyük bölümü Antalya'da Kepezaltı mahallesinde geçmiştir. Turizm ve Otelcilik Ön Lisans, Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Bölümlerini bitirdim. 8 yıldır Namık Kemal Üniversitesinde (Çorlu Mühendislik Fakültesinde) memur olarak çalışmaktayım.

kitap okuma, treking, her türlü macera, av vs."

Türkdili ve Edebiyat mezunu Bir Üniversitede memur olarak çalışan biri yaşam seviyesi Almancıların çoğundan üstündür ( Hamburg ve Lübekte akrabalarım var )

Konunun kilitlenmesi en doğru olandır.

hea örnekmiş :) tamam çözdüm.
ama ben hala olayın şokundayım

@Murat Cömez in gelip kendini savunması gerekir. bence ciddi bir yanlış anlaşılma var. ben aynı murat a bin euro para gönderdim benim adıma bisiklet alıp annesi ile gönderdi.

@BF Okuru

Ben de bir alaka kuramadım...:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri