Scudo Sports

Nitelikli dolandırıcı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Süleyman Çakır Allah, Allah gerçekten merak ettim. Özel mesaj attım size, inşallah cevap verirsiniz. Bu arada geçmiş olsun. Paranızı geri almak için elinizden geleni yapın. Kimsenin yaptığı yanına kalmasın.

Scudo
"Nitelikli dolandırıcı"diye baslik acilmis, icerde dolandirici yok , ya baslik duzeltilsin, yada konu kapatilsin dusuncesindeyim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@Süleyman Çakır

Ben yerinizde olsam ismi buradan direk açıklar olayı anlatırdım çünkü birçok kişi ile alışveriş vs. olan bir kişi bu kişi, ayrıca kendisi de sürekli aktif girince yazar mı bilmiyorum...belki bir yanlış anlaşılma mı oldu diyeceğim ama siz daha iyi biliyorsunuz ne olduğunu gerçekten çok şaşırdım hani anlamak da zor....

@Süleyman Çakır bey, forum sakinleri olarak hak yiyenin kim olduğunu bilmek ve ondan uzak durmak isteriz. İsmi açıklamam diyorsunuz, zorla açıklamanızı isteyemem. Forumumuzun yöneticisi @Anonim'a durumu anlatsanız da kendisi isim açıklayıp açıklamamamanız gerektiğine karar verse nasıl olur?

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Arkadaşlar, hani bazen çok acil paraya ihtiyacınız olur, bulmak için her yolu denersiniz ya. Ben de öyle bir durumdaydım ve kendi param için adama adeta yalvardım. Bunu herkes anlayamaz!

Şuan o kişi burada konuyu görmüyor mu acaba?

İsmi öğrenenler,o isim kimse msj atabilirlermi o kişiye.Kendini savunsun.

benim bu dünyada gördüğüm tek bişey varsa o da kul hakkı yiyenin hiç bi zaman yanına kalmıyor. İlahi adalet. Çok sağlam beddua etmişsiniz, çok detaylı anlatmadığınız için konuyu tam bilmesekte eğer kasıtlı olarak böyle bir durum varsa hak tecelli bulucaktır :)

@Süleyman Çakır Özel mesajla bazı kişileri bilgilendirmişsiniz anlaşılan bari açıktan anlatın yada sizin izninizle birisi paylaşsında herkes rahatlasın gereksiz gerilim gizem katmanın ne anlamı var?

Dolandırıcı nitelikli başlık içeriği niteliksiz, ne tür bir edebiyat, yazın türü bu yahu...biliyom ama söylemem, özelden söylerim ancak...Hasbinallah...

Konuyu açan abinin ismini açıklamama sebebi hala acaba paramı kurtarabilir miyim derdi, böyle adamlardan resmi olarak şikayetçi olmadan paranızı kurtarmanız pek mümkün değil, eğer elinizde yeterli kanıt yoksa öyle de mümkün değil. Siz bir hata yapmışsınız, ismi açıklayın diğer insanlar da böyle insanların tuzağına düşmesin...

Böyle yaparak tüm forumu zan altında bırakıyorsunuz. Kim olduğunu açıklayın yoksa kalan herkes suçlu durumuna düşüyor. Hadi bakalım benim yapmadığım ne belli şimdi?! İnsanları 2. elden soğutmayın..
Edit: Özel mesajınız geldi şoktayım

bisikletforum'un 60 binden fazla üyesi var. Bu mesaj herkesi töhmet altında bırakıyor. Dolandırı olduğu iddia edilen kişi açıklanmayacaksa başlık silinmeli bence.

Olayin ne oldugu belli degil. Suclanan kisi belli degil . Bu konu niye acilmis ozaman birde konu icinde meraki arttiracak mesajlar atildikca atiliyor yok isim vermem deniliyor sosyal deneymi yapiliyor suan boyle durumda insanlar ne tepki verirler vs diye ?

Süleyman Bey isim vermeden buraya konu açmanız hiç bir şey ifade etmiyor. Etmiyor çünkü, diğer üyelere bir faydası yok. Ya ayrıntılı bilgi yazın, ya da yöneticiler konuyu kapatsınlar.

Konu, @Edip Dinçer beye danışılarak ve olayla ilgili kendisine çok detaylı bilgi verilerek açılmıştır! Kitleyip kitlememe tercihini size bırakıyorum. Bilgilerinize, saygılar!

Tamam da Edip nereden bilsin ve nasıl hesaplasın bütün üyelerin böyle tepki göstereceğini? Bu kadar üye sabahtan beri söylenip duruyor ve forum da üyeler de ciddi anlamda büyük zan altında şu anda.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri