Evet arkadaşlar.......
Sonunda ben de bisikletimi aldım sonunda, siparişimi verdim ben de NG 600ümü aldım
Sipariş Sivas'tan gelicek

,
ama beklemiycem en azından artık çok fazla,ertelemiycem yani kısaca, kredi kartıma peşin fiyatına adam gibi taksit yapabilen başka bir bisikletçi bulamadım.Kargoyu da 15ytlden peşin ödedim.
Hafif, alüminyum, boyuma uygun kadroya sahip bir bisikleti almış olmanın mutluluğu yaşıycam inşallah yakında sizler gibi.,
NG 650 ile arasında neredeyse hiçbir fark yok, boy da kadro da aynı, NG 650nin kadrosu (link), demirleri daha kalın 650nin.
NG 600ün alaşımı (link)
NG600 2006 model olsa gerek, NG650 2008 model.
NG650den belki de miligram açısından daha ağır olabilir
çünkü alüminyum alaşımı modeli daha farklı ve kütle yoğunluğu daha fazla alaşım açısından.
İlk başlangıç bisikletimin ödemesini kargosu dahil peşin peşin ödedim, sadece elime ulaşmasını bekliycem, mutluyum şimdiden..
Moda, Çamlıca, (uzak ama ara sıra belki..) bostancı sahil beklesin beni
Sabah erken saatlerde yürüyüşteydim bostancı sahilde, imrendim baka baka bisikletlilere resmen, hadi bakalım en kısa sürede ulaşır elime inşallah, bu bisiklet modeli satışından, alışından sonra bisiklet donanımıyla ilgili upgrade, satış, alış kısımlarına da geçiş yaparım forumlarda yavaş yavaş :rolleyes:
Forumda fikir paylaşımında bulunan herkese teşekkür ediyorum,umarım gerçekten faydam da dokunmuştur bu forum içerisinde paylaştığım fikirlerimden ötürü, bu başlığa sık sık bakıyorum, güzel haberlerimizin devamı dileğiyle...