o zaman bende yazıyım çünkü bende 303SRD kullanıyorum...
ilk önce kadro boyunu iyi seçerseniz çok rahat edersiniz ben 1.76 boyundayım 16" kadro kullanıyorum çok rahatım...
bisikletle gördüğüm her merdivenden indim her patikadan geçtim bunny hop yapmaya basladım su an bi 6 CM faln zıplayabiliyorum gerçi ama banamısın demedi...
ancak sram vites sistemini sevmedim tak tuk geçiyo hiç yumuşak deil vites deiştiriyorum katurut ediyo öyle geçiyo...
süspansiyon ilk giriş seviyesi için ideal bence gayet yeterli ama bana yetmemeye basladı

onun hariçinde gayet güzel kadro açısından çok memnunum tam bi XC race kadrosu gibi çok iyi...
frenlere birsey demiyorum çünkü çok iyiler amncak bi 1-2 hafta sonra ayar yaptırılması gerekiyo ben yaptırmadım çok sorun çıkarmıyor ama yapılsa güzel olur onun hariçinde vites ayarları faln ben kendim yapıyorum ama tam oturtamadım yavas yavas onuda beceririm heralde bisiklet böyle
yani kısaca alınca eğer arazi sürüşleri yapıcaksanız bisikleti zorluyacaksanız bisiklet buna rahat dayanıyor...
ancak ben biraz fazla abartıyorum downhill gibi kullanıyorum bisikleti

ancak çok tehlikeli bisikletin arkası sabit kadro olduğu için sekiyo bi ara uçuyodum bi 5-6 mtre yükseklikten son anda topladım kendimi...
ilk baslayan birine çok rahat yeticek bi bisiklet.. ama ben maşa deiştiricem yazın...